Menu
Your Cart

"Τι Είναι οι Οργονίτες"

orgon xelonakitext

 


Σύντομη Αναδρομή στην Ιστορία της Οργόνης

Τις δεκαετίες του 1930 και 1940, ο δρ. Βίλχελμ Ράιχ εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια (ενέργεια της ζωής, τσι, κλπ.), την οποία ονόμασε «οργόνη».

Ο δρ. Ράιχ καθόρισε ότι τοποθετώντας εναλλάξ στρώματα γυαλιού (fiberglass), μία οργανική ουσία, και ατσαλόμαλλο, μία ανόργανη ουσία, μπορούσε στην πραγματικότητα να προσελκύσει και να συλλέξει την οργόνη (αιθερική ενέργεια), τόσο αυτή που ήταν πλεονεκτική για τη ζωή (την οποία ο Ράιχ ονόμαζε “OR” ή “POR”) όσο και την βλαβερή αρνητική αιθερική ενέργεια («θανατηφόρα οργόνη» ή “DOR”).

Κατασκεύασε, λοιπόν, μεγάλα κουτιά που ονόμασε «συσσωρευτές» ή “oracs”, χρησιμοποιώντας απλώς την αρχή των εναλλασσόμενων στρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να θεραπεύσει ασθενείς με διάφορα προβλήματα, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, βάζοντας τους να κάτσουν μέσα στο κουτί για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Το 1986, επιστήμονες του πανεπιστημίου του Marburg στη Γερμανία, δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έδειχνε ότι 30λεπτες θεραπείες μέσα στον συσσωρευτή προκαλούσαν μόνιμα, θετικά ψυχοσωματικά αποτελέσματα, πράγμα που δεν συνέβαινε με τον θάλαμο που κατασκευάστηκε, σε αντιδιαστολή, μόνο από γυαλί. Η δήλωση που ακολούθησε την έρευνα έλεγε ότι «τα αποτελέσματα που λάβαμε από την έρευνα μας, μας παρείχαν αποδείξεις σχετικά με την υπόθεση ότι οι φυσικές ιδιότητες του συσσωρευτή οργόνης και η ψυχοσωματική επίδραση που έχει στους ανθρώπινους οργανισμούς, που αξίωσαν ο Ράιχ και οι συνεργάτες του, πραγματικά υπάρχουν.»

Το έργο του Ράιχ συνεχίστηκε στη δεκαετία του 1960, από ένθερμους, ανοιχτόμυαλους Ρώσους επιστήμονες, όπως ο δρ. Nikolai Kozyrev (1908-1983). Ο τελευταίος απέδειξε επιστημονικά ότι τέτοιες αόρατες ενέργειες υπάρχουν πράγματι γύρω μας, και ότι το εμπνευσμένο έργο του Ράιχ είχε την ατυχία να εξελιχθεί πρακτικά από το Σοβιετικό στρατό σε αμυντικές εφαρμογές οι οποίες βασίστηκαν στις αρχές των επονομαζόμενων «πεδίων συστροφής» (π.χ. αιθερική ενέργεια). Το έργο του Kozyrev, που επιβεβαιώνει το έργο του Ράιχ, ήταν απόρρητο μέχρι και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Ακολουθώντας τα βήματα τους, χιλιάδες επιστήμονες επιπέδου Ph.D. και από τις δύο πλευρές του Σιδηρούν Παραπετάσματος συνέχισαν από γενιά σε γενιά την πρωτοποριακή έρευνα του Ράιχ και του Kozyrev, ωθώντας αργά την κυρίαρχη Δυτική επιστήμη να «αναγνωρίσει επισήμως» την ιδέα ενός αόρατου συμπαντικού μέσου που ονομάζουν «σκοτεινή ύλη», «διακύμανση του κενού» ή «ενέργεια μηδενικού σημείου», αναλόγως με το ποιον ρωτάτε. Είναι κοινώς κατανοητό από τους φίλους των οργονιτών ότι όλα τα παραπάνω περιγράφουν στην ουσία το ίδιο πράγμα, αυτό που ο Ράιχ ονόμαζε «οργόνη».

Ο Ράιχ έχτισε το ερευνητικό του εργαστήριο, που ονόμασε Orgonon, στο αγροτικό Maine των Η.Π.Α., καθώς εκείνη την εποχή η τοποθεσία ήταν απομακρυσμένη από πηγές «θανατηφόρας οργόνης» την οποία οι συσσωρευτές του συνέλεγαν εξίσου όπως και την θετική. Το να λειτουργείς έναν συσσωρευτή οργόνης κοντά σε πηγές DOR (όπως είναι τα πυρηνικά εργοστάσια ή οι πύργοι της ραδιοφωνίας κλπ.) έχει την τάση να βλάπτει αυτόν που βρίσκεται μέσα στον συσσωρευτή, έτσι η γεωγραφική τοποθεσία ήταν και είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη λειτουργία του συσσωρευτή.

orgon xelonakitext

 


Τι είναι οι Αιθερικοί Μετατροπείς;

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς είναι "συσκευές" - με την ευρύτερη έννοια του όρου - που μετατρέπουν την Αρνητική αιθερική ενέργεια (DOR) σε Θετική (OR). Σαν τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχουμε τον "καθαρισμό" του αιθερικού αλλά και αστρικού πεδίου από κάθε είδους αρνητική ενέργεια, πράγμα το οποίο τελικά συμβάλλει και στη μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δεχόμαστε από διάφορες πηγές (τεχνητές ή φυσικές).
Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένοι, είναι η ρητίνη σε συνδυασμό με ρινίσματα διαφόρων μετάλλων (πχ. χρυσός, χαλκός, μπρούτζος, αλουμίνιο). Η όλη κατασκευή ενισχύεται σημαντικά από την τοποθέτηση (εντός της συσκευής) συγκεκριμένων κρυστάλλων σε ειδική διάταξη. Επίσης, κάτι που δεν είναι απαραίτητο -αλλά όταν χρησιμοποιείται δίνει ώθηση και κατεύθυνση στη λειτουργία της συσκευής- είναι η σπείρα χαλκού που θα δείτε πολλές φορές στη βάση ή και μέσα στους Αιθερικούς Μετατροπείς.Η κατασκευή, λοιπόν, που προκύπτει από τον συνδυασμό όλων αυτών των υλικών ονομάζεται "Αιθερικός Μετατροπέας".

Επιγραμματικά οι Αιθερικοί Μετατροπείς:
* Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
* Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτοξινώνουν το νερό και δρουν κατά της ξηρασίας.
* Βοηθούν τα φυτά να αναπτυχθούν καλύτερα, να αποκρούουν τα παράσιτα καθώς και να απαιτούν λιγότερο νερό.
* Μετριάζουν τις βλαβερές επιπτώσεις της EMF ακτινοβολίας.
* Αφοπλίζουν και αποκρούουν τις εχθρικές μορφές ζωής.
* Εμπνέουν την ευχάριστη, ισορροπημένη συμπεριφορά και φτιάχνουν τη διάθεση.
* Ξεμπλοκάρουν την ενεργειακή ροή του σώματος και το βοηθούν στην διαδικασία αυτοΐασης.
* Συχνά θεραπεύουν την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες.
* Επιταχύνουν τη διαδικασία της ανάρρωσης.
* Σας βοηθούν στην αφύπνιση των έμφυτων ψυχικών αισθήσεων.
* Καθαρίζουν τον ουρανό από τα χημικά νέφη (chemtrails).

orgonite xelonakitext

 


Οδηγίες για την ορθολογική χρήση του Αιθερικού Μετατροπέα

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα εξής:
- Οι Αιθερικοί Μετατροπείς ΔΕΝ είναι θεραπευτικές συσκευές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή.
- Η δράση τους αφορά στο αιθερικό πεδίο και μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε διαρκώς.
- Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες μέρες χρήσης των Μετατροπέων. Αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο σας. Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Μετατροπέων κατά βούληση. Τα "συμπτώματα" υποχωρούν σε 1-4 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.
- Θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο, το να πειραματιστείτε μαζί τους εναλλάσσοντας (κατά βούληση) τους τρόπους που τους χρησιμοποιείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
- Μπορείτε επίσης να συντονιστείτε νοητικά με τις συσκευές - σ' αυτό βοηθάει η ύπαρξη των κρυστάλλων - και να κατευθύνετε τη δράση τους σύμφωνα με τη θέλησή σας.
- Οι Αιθερικοί Μετατροπείς ΔΕΝ χρειάζονται ενεργειακό "καθάρισμα" όπως συμβαίνει με τους κρυστάλλους. Οι ίδιες οι συσκευές δρουν ως "καθαριστές" της ενέργειας και δεν αποφορτίζονται σε καμία περίπτωση. Εξάλλου, μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας τους επάνω σε έναν Αιθερικό Μετατροπέα!
- Τέλος, καλό είναι να μην τοποθετήσουμε τον Μετατροπέα πολύ κοντά ή πάνω σε μεταλλικές κατασκευές (πχ. μεταλλικά τραπέζια κλπ.) γιατί αυτό θα μειώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά του μιας και το μέταλλο έχει την ιδιότητα να αντανακλά την Οργόνη.
Και το σημαντικότερο όλων: να θυμάστε πάντα ότι οι Αιθερικοί Μετατροπείς (όπως και κάθε άλλου είδους συσκευή) δρα ως βοήθημα, που απλά μας χαρίζει τον χρόνο και την ενέργεια για να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας!

Διαβάστε περισσότερα για τους οργονίτες.

Πηγή: Πολύτιμη Γη
Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
RS16-0616-1244
CF - Μενταγιόν της Καρδιάς.Προσελκύστε την Αγάπη και τον Έρωτα στην ζωή σας. CF - Heart Pendant. Attract Love and Eros in your life.
Η σειρά Αιθερικών Μετατροπέων “Coil Free” (χωρίς σπείρα) δημιουργήθ&eta..
36,60€
RS16-0616-1304
Προσέλκυση Χαράς, Υλικού και Πνευματικού Πλούτου. Συντονισμός στην Θετικότητα. Attracting Joy, Material and Spiritual Wealth. Coordination in Positivity.
Χαρά & Ευημερία Το ειδικό μενταγιόν της Ευημερίας φτιάχτηκ&epsilon..
89,00€
RS16-0616-1305
Συμπαντική Εναρμόνιση. Προσέλκυση του κατάλληλου Πλούτου. Θετική Ενέργεια. Universal Harmonization. Attracting the right Wealth. Positive Energy.
Μετατροπέας "Ήλιος" Σε αυτόν τον μοναδικό Μετατροπέα-μεντ&..
88,00€
RS16-0616-1310
Εναρμόνιση με τον Κύκλο της Ζωής. Γείωση, Έμπνευση & Γονιμότητα. Ήρεμη Δύναμη. Harmonization with the Life Cycle. Grounding, Inspiration & Fertility. Calm Power.
Μενταγιόν Καβείρων Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο Αιθερ&i..
95,00€
RS16-0616-1250
Προσέλκυση Πλούτου Υλικού & Πνευματικού. Ενισχυτής Ενέργειας & Αισιοδοξίας. Attracting Material & Spiritual Wealth. Energy Booster & Optimism.
Τσέπης Ευημερίας Ο Μετατροπέας τσέπης για Ευημερία είναι έ&nu..
76,00€
RS16-0616-1411
Όταν θέλουμε διακριτική προστασία από τους Αιθερικούς Μετατροπείς. When we want discreet protection from Etheric Converters.
Τσέπης Γκρι Ο Αιθερικός Μετατροπέας τσέπης ξεχωρίζει για τ..
24,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)