Δείτε εδώ Προϊόντα για Οργονίτες και Zapper. 

xelonakitext

Μια Σύντομη Αναδρομή στην Ιστορία της Οργόνης

Τις δεκαετίες του 1930 και 1940, ο δρ. Βίλχελμ Ράιχ εντόπισε και μέτρησε την αιθερική ενέργεια (ενέργεια της ζωής, τσι, κλπ.), την οποία ονόμασε «οργόνη».

Ο δρ. Ράιχ καθόρισε ότι τοποθετώντας εναλλάξ στρώματα γυαλιού (fiberglass), μία οργανική ουσία, και ατσαλόμαλλο, μία ανόργανη ουσία, μπορούσε στην πραγματικότητα να προσελκύσει και να συλλέξει την οργόνη (αιθερική ενέργεια), τόσο αυτή που ήταν πλεονεκτική για τη ζωή (την οποία ο Ράιχ ονόμαζε “OR” ή “POR”) όσο και την βλαβερή αρνητική αιθερική ενέργεια («θανατηφόρα οργόνη» ή “DOR”).

Κατασκεύασε, λοιπόν, μεγάλα κουτιά που ονόμασε «συσσωρευτές» ή “oracs”, χρησιμοποιώντας απλώς την αρχή των εναλλασσόμενων στρωμάτων. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να θεραπεύσει ασθενείς με διάφορα προβλήματα, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, βάζοντας τους να κάτσουν μέσα στο κουτί για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Το 1986, επιστήμονες του πανεπιστημίου του Marburg στη Γερμανία, δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έδειχνε ότι 30λεπτες θεραπείες μέσα στον συσσωρευτή προκαλούσαν μόνιμα, θετικά ψυχοσωματικά αποτελέσματα, πράγμα που δεν συνέβαινε με τον θάλαμο που κατασκευάστηκε, σε αντιδιαστολή, μόνο από γυαλί. Η δήλωση που ακολούθησε την έρευνα έλεγε ότι «τα αποτελέσματα που λάβαμε από την έρευνα μας, μας παρείχαν αποδείξεις σχετικά με την υπόθεση ότι οι φυσικές ιδιότητες του συσσωρευτή οργόνης και η ψυχοσωματική επίδραση που έχει στους ανθρώπινους οργανισμούς, που αξίωσαν ο Ράιχ και οι συνεργάτες του, πραγματικά υπάρχουν.»

Το έργο του Ράιχ συνεχίστηκε στη δεκαετία του 1960, από ένθερμους, ανοιχτόμυαλους Ρώσους επιστήμονες, όπως ο δρ. Nikolai Kozyrev (1908-1983). Ο τελευταίος απέδειξε επιστημονικά ότι τέτοιες αόρατες ενέργειες υπάρχουν πράγματι γύρω μας, και ότι το εμπνευσμένο έργο του Ράιχ είχε την ατυχία να εξελιχθεί πρακτικά από το Σοβιετικό στρατό σε αμυντικές εφαρμογές οι οποίες βασίστηκαν στις αρχές των επονομαζόμενων «πεδίων συστροφής» (π.χ. αιθερική ενέργεια). Το έργο του Kozyrev, που επιβεβαιώνει το έργο του Ράιχ, ήταν απόρρητο μέχρι και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Ακολουθώντας τα βήματα τους, χιλιάδες επιστήμονες επιπέδου Ph.D. και από τις δύο πλευρές του Σιδηρούν Παραπετάσματος συνέχισαν από γενιά σε γενιά την πρωτοποριακή έρευνα του Ράιχ και του Kozyrev, ωθώντας αργά την κυρίαρχη Δυτική επιστήμη να «αναγνωρίσει επισήμως» την ιδέα ενός αόρατου συμπαντικού μέσου που ονομάζουν «σκοτεινή ύλη», «διακύμανση του κενού» ή «ενέργεια μηδενικού σημείου», αναλόγως με το ποιον ρωτάτε. Είναι κοινώς κατανοητό από τους φίλους των οργονιτών ότι όλα τα παραπάνω περιγράφουν στην ουσία το ίδιο πράγμα, αυτό που ο Ράιχ ονόμαζε «οργόνη».

Ο Ράιχ έχτισε το ερευνητικό του εργαστήριο, που ονόμασε Orgonon, στο αγροτικό Maine των Η.Π.Α., καθώς εκείνη την εποχή η τοποθεσία ήταν απομακρυσμένη από πηγές «θανατηφόρας οργόνης» την οποία οι συσσωρευτές του συνέλεγαν εξίσου όπως και την θετική. Το να λειτουργείς έναν συσσωρευτή οργόνης κοντά σε πηγές DOR (όπως είναι τα πυρηνικά εργοστάσια ή οι πύργοι της ραδιοφωνίας κλπ.) έχει την τάση να βλάπτει αυτόν που βρίσκεται μέσα στον συσσωρευτή, έτσι η γεωγραφική τοποθεσία ήταν και είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη λειτουργία του συσσωρευτή.

 

 

Τι είναι οι Αιθερικοί Μετατροπείς;

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς είναι "συσκευές" - με την ευρύτερη έννοια του όρου - που μετατρέπουν την Αρνητική αιθερική ενέργεια (DOR) σε Θετική (OR). Σαν τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχουμε τον "καθαρισμό" του αιθερικού αλλά και αστρικού πεδίου από κάθε είδους αρνητική ενέργεια, πράγμα το οποίο τελικά συμβάλλει και στη μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δεχόμαστε από διάφορες πηγές (τεχνητές ή φυσικές).
Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένοι, είναι η ρητίνη σε συνδυασμό με ρινίσματα διαφόρων μετάλλων (πχ. χρυσός, χαλκός, μπρούτζος, αλουμίνιο). Η όλη κατασκευή ενισχύεται σημαντικά από την τοποθέτηση (εντός της συσκευής) συγκεκριμένων κρυστάλλων σε ειδική διάταξη. Επίσης, κάτι που δεν είναι απαραίτητο -αλλά όταν χρησιμοποιείται δίνει ώθηση και κατεύθυνση στη λειτουργία της συσκευής- είναι η σπείρα χαλκού που θα δείτε πολλές φορές στη βάση ή και μέσα στους Αιθερικούς Μετατροπείς.Η κατασκευή, λοιπόν, που προκύπτει από τον συνδυασμό όλων αυτών των υλικών ονομάζεται "Αιθερικός Μετατροπέας".

Επιγραμματικά οι Αιθερικοί Μετατροπείς:
* Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
* Καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, αποτοξινώνουν το νερό και δρουν κατά της ξηρασίας.
* Βοηθούν τα φυτά να αναπτυχθούν καλύτερα, να αποκρούουν τα παράσιτα καθώς και να απαιτούν λιγότερο νερό.
* Μετριάζουν τις βλαβερές επιπτώσεις της EMF ακτινοβολίας.
* Αφοπλίζουν και αποκρούουν τις εχθρικές μορφές ζωής.
* Εμπνέουν την ευχάριστη, ισορροπημένη συμπεριφορά και φτιάχνουν τη διάθεση.
* Ξεμπλοκάρουν την ενεργειακή ροή του σώματος και το βοηθούν στην διαδικασία αυτοΐασης.
* Συχνά θεραπεύουν την αϋπνία και τους χρόνιους εφιάλτες.
* Επιταχύνουν τη διαδικασία της ανάρρωσης.
* Σας βοηθούν στην αφύπνιση των έμφυτων ψυχικών αισθήσεων.
* Καθαρίζουν τον ουρανό από τα χημικά νέφη (chemtrails).

Πως χρησιμοποιούνται;

Ο τρόπος χρήσης των Αιθερικών Μετατροπέων είναι εξαιρετικά απλός και δεν προϋποθέτει καμία ιδιαίτερη διαδικασία από μέρους σας. Απλά αφήνετε τον Μετατροπέα σε συγκεκριμένο σημείο στο χώρο ή στο σώμα σας –αυτό καθορίζεται από τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και από το είδος της συσκευής– ή τον φέρετε μονίμως επάνω σας (πχ. όταν ο μετατροπέας είναι μενταγιόν ή τσέπης). Ο Μετατροπέας αρχίζει και μεταβάλλει το ενεργειακό πεδίο γύρω του επιδρώντας άμεσα στον αιθέρα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Μετατροπείς μεμονωμένα ή να τους βάλετε να δουλέψουν σε Δίκτυο (πχ. με το να τοποθετήσετε από έναν σε κάθε γωνία του δωματίου, του σπιτιού ή του οικοπέδου σας).
Γενικά, το αποτέλεσμα της δράσης των Μετατροπέων σχετίζεται με τη συχνότητα της επαφής. Όσο πιο πολύ τους έχετε κοντά σας τόσο πιο εμφανές θα είναι το αποτέλεσμα. Μπορείτε να τους τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι, δίπλα στο κομοδίνο ή και στο μαξιλάρι σας, πριν και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επίσης, μπορείτε να τους ακουμπάτε επάνω σας για όσο χρονικό διάστημα νιώθετε ότι το χρειάζεστε. Το φαρδύτερο τμήμα του Μετατροπέα όπου βρίσκεται συνήθως η σπείρα θεωρείται ως η βάση του και το εφαρμόζουμε πάνω στη περιοχή του σώματος που νιώθουμε την ανάγκη, ενώ το πάνω τμήμα το στρέφουμε ανάποδα σε σχέση με την αρχική θέση και το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε ο Μετατροπέας μας να δράσει πιο "επιθετικά". Όσον αφορά στους Μετατροπείς χώρου και πάλι πρέπει το φαρδύτερο τμήμα τους να εφάπτεται με το έδαφος ή το πάτωμα. Μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω ή μέσα σε έπιπλα αλλά έτσι ελαττώνονται ελαφρώς τα αποτελέσματά τους. Αποφύγετε να τοποθετήσετε τους Μετατροπείς πάνω, μέσα ή κοντά σε μεταλλικές κατασκευές καθώς το μέταλλο δεν είναι καλός "αγωγός" οργόνης.
Επίσης, οι κρύσταλλοι που περιέχονται μέσα σε κάθε Αιθερικό Μετατροπέα δρουν αναζωογονητικά και προτρέπουν την εστίαση προς την εσώτερη χαρά. Έτσι, αν έχετε ευκολία στο να συντονίζεστε, μπορείτε να πειραματιστείτε. Μην ξεχνάτε ότι η χαρά βρίσκεται μέσα μας και ο μετατροπέας είναι ένας μικρός ακόμη σύμμαχος στη θέληση για Ζωή και Υγεία!

 

Οδηγίες για την ορθολογική χρήση του Αιθερικού Μετατροπέα

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα εξής:
- Οι Αιθερικοί Μετατροπείς ΔΕΝ είναι θεραπευτικές συσκευές και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή.
- Η δράση τους αφορά στο αιθερικό πεδίο και μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε διαρκώς.
- Ενδέχεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να υπάρξει δυσφορία, εκνευρισμός ή υπερένταση κατά τις πρώτες μέρες χρήσης των Μετατροπέων. Αυτό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ελεύθερης ροής της ενέργειας στο σώμα και στο χώρο σας. Αν νιώσετε άβολα, προσαρμόστε τη χρήση των Μετατροπέων κατά βούληση. Τα "συμπτώματα" υποχωρούν σε 1-4 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.
- Θα βρείτε εξαιρετικά χρήσιμο, το να πειραματιστείτε μαζί τους εναλλάσσοντας (κατά βούληση) τους τρόπους που τους χρησιμοποιείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
- Μπορείτε επίσης να συντονιστείτε νοητικά με τις συσκευές - σ αυτό βοηθάει η ύπαρξη των κρυστάλλων - και να κατευθύνετε τη δράση τους σύμφωνα με τη θέλησή σας.
- Οι Αιθερικοί Μετατροπείς ΔΕΝ χρειάζονται ενεργειακό "καθάρισμα" όπως συμβαίνει με τους κρυστάλλους. Οι ίδιες οι συσκευές δρουν ως "καθαριστές" της ενέργειας και δεν αποφορτίζονται σε καμία περίπτωση. Εξάλλου, μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας τους επάνω σε έναν Αιθερικό Μετατροπέα!
- Τέλος, καλό είναι να μην τοποθετήσουμε τον Μετατροπέα πολύ κοντά ή πάνω σε μεταλλικές κατασκευές (πχ. μεταλλικά τραπέζια κλπ.) γιατί αυτό θα μειώσει αρκετά την αποτελεσματικότητά του μιας και το μέταλλο έχει την ιδιότητα να αντανακλά την Οργόνη.
Και το σημαντικότερο όλων: να θυμάστε πάντα ότι οι Αιθερικοί Μετατροπείς (όπως και κάθε άλλου είδους συσκευή) δρα ως βοήθημα, που απλά μας χαρίζει τον χρόνο και την ενέργεια για να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας!

 

Τα Πλεονεκτήματα του Οργονίτη

Οι Αιθερικοί Μετατροπείς αποτελούν τη μετεξέλιξη των όσων ανακάλυψε ο Βίλχεμ Ράιχ. Ο άνθρωπος που ονόμασε τις κατασκευές που ακολούθησαν και που βασίστηκαν στην αρχή του Ράιχ περί εναλλαγής οργανικού - ανόργανου υλικού είναι ο Karl Hans Welz και έχει κατοχυρώσει τη λέξη Orgonite®. Ο Welz είναι από τους πρωτοπόρους στο θέμα των οργονιτών αλλά και άλλων συσκευών που βασίζονται στην οργόνη.

Επίσης, ένα ζευγάρι, ο Don και η Carol Croft, ανακάλυψαν το 2000 μέσα από την έρευνα τους στο διαδίκτυο αλλά και με την προσωπική τους παρατήρηση, ότι το να αναμίξεις οργανική ρητίνη με τα ανόργανα ρινίσματα των μετάλλων και χύνοντας τα μέσα σε μικρά καλούπια, όπως χάρτινα κυπελλάκια ή φορμάκια του κέικ, παράγει ένα υλικό που προσελκύει την αιθερική ενέργεια όπως έκανε και ο συσσωρευτής του Ράιχ.

Η Carol Croft, προικισμένη με μια ισχυρή αίσθηση στο να διακρίνει τις ενέργειες, αντιλήφθηκε τη σημασία αυτού του ευρήματος και το πήγε ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας μικρούς κρυστάλλους χαλαζία στο μίγμα για την δυνατότητά τους να συλλέγουν, να μεταδίδουν και να εκπέμπουν την αιθερική ενέργεια. Αυτή η προσθήκη στο μίγμα ρητίνης/μετάλλου δημιουργεί ένα προϊόν που λειτουργεί σαν ένα αυτοδιαχειριζόμενο, συνεχούς λειτουργίας, υψηλής αποδοτικότητας στην μετατροπή DOR σε POR (αρνητική σε θετική) εργοστάσιο μεταστοιχείωσης της ενέργειας.

Όταν ο οργονίτης είναι μέσα στην ακτίνα μιας πηγής DOR/αρνητικής ενέργειας, την μετατρέπει συνεχώς και επαρκώς σε POR/θετική ενέργεια και έτσι, στην ουσία, δημιουργούνται πομποί θετικής ενέργειας από κάθε πομπό αρνητικής ενέργειας μιας και οι τελευταίοι είναι τελείως ανυπεράσπιστοι απέναντι στο φαινόμενο.

Η ρητίνη στον οργονίτη συρρικνώνεται κατά τη διαδικασία πήξης, πιέζοντας οριστικά τους κρυστάλλους χαλαζία μέσα στην κατασκευή, δημιουργώντας έτσι το γνωστό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο μέσα στον κρύσταλλο. Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα του κρυστάλλου αποκτούν ηλεκτρική πολικότητα. Πιστεύεται ότι οφείλεται και σ’ αυτό το φαινόμενο το ότι ο οργονίτης λειτουργεί τόσο καλά σαν γεννήτρια θετικής ενέργειας.

Έτσι, ο οργονίτης παρουσιάζει μια πολύ σημαντική βελτίωση σε σχέση με την αρχική εργασία του Ράιχ με τον συσσωρευτή οργόνης που προσελκύει την «θανατηφόρα οργόνη» εξίσου με την θετική και δεν κάνει κάτι για να την μετατρέψει σε κάποια ευεργετική μορφή ενέργειας, σε αντίθεση με τους οργονίτες που, λόγω της κατασκευή τους, το κάνουν συνεχώς.

Μέσα σε ένα χρόνο, ο Don άρχισε να δημοσιεύει αναφορές από τις εμπειρίες που είχαν αυτός και η γυναίκα του, με την τακτική εξάπλωσης μικρών οργονιτών κοντά σε πηγές DOR ή αρνητικές προς τη ζωή πηγές ενέργειας, όπως είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα πυρηνικά εργοστάσια, οι υπόγειες βάσεις και οι φυσικές ενεργειακές γραμμές και δίνες της Γης. Ο Don συμπεριέλαβε στις αναφορές του συγκεκριμένα θετικά για τη ζωή, καθαριστικά, θεραπευτικά, επιβεβαιωμένα αποτελέσματα που παρατήρησαν ως αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητάς τους (“gifting”), και αυτό τον ώθησε στο να ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να αντιγράψουν τις προσπάθειες του στις δικές τους κοινότητες.

 

Τα είδη των Αιθερικών Μετατροπέων

Τα είδη των Αιθερικών Μετατροπέων ποικίλλουν και ανανεώνονται κατά καιρούς, καθώς πειραματιζόμαστε με διάφορα σχήματα, σπείρες και κρυστάλλους, με σκοπό την όλο και καλύτερη απόδοση τους.
Ακόμη, σας δίνεται η δυνατότητα, να κάνετε κάποια ειδική παραγγελία αναφέροντάς μας το πρόβλημα που σας απασχολεί, ώστε να προχωρήσουμε σε κάποια εξειδικευμένη κατασκευή αποκλειστικά φτιαγμένη για εσάς! (Σημειώστε ότι οι κατασκευές αυτές κοστολογούνται ανάλογα με την περίπτωση και γίνονται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.)
Παρ όλα αυτά, υπάρχουν κάποια στάνταρ σχέδια τα οποία έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά λειτουργικά και λόγω της πρακτικότητας τους, έχουν καταχωρηθεί με συγκεκριμένα ονόματα. Αυτά μπορείτε να τα δείτε στην σελίδα μας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι Αιθερικοί Μετατροπείς είναι χειροποίητες κατασκευές και γι αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικροδιαφορές στην εμφάνισή τους καθώς κανένας δεν είναι ακριβώς όμοιος με τον άλλο. Όμως, η λειτουργικότητά τους παραμένει ίδια σε κάθε περίπτωση.

 

 

Πηγή: Πολύτιμη ΓηΜήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved

orgontes, etheric converters