Menu
Your Cart

Αρχαία Σαμανική Διδασκαλία

xelonakitext

Munay ki η Αρχαία Σαμανική Διδασκαλία     Munay-Ki-Rites

Τσάκρα: Η Ανατομία των Τσάκρας
Ανεξάρτητα από τον τόπο που γεννήθηκε, ο καθένας έχει ένα σκελετό με ακριβώς τον ίδιο αριθμό οστών. Κατά τον ίδιο τρόπο, όλοι μοιράζονται την ίδια φωτεινή ανατομία, η οποία περιλαμβάνει τα Τσάκρας και τους μεσημβρινούς βελονισμού. Τα Τσάκρας είναι περιστρεφόμενοι δίσκοι ενέργειας. Η λέξη Τσάκρα σημαίνει «τροχός» στα σανσκριτικά. Περιστρέφονται τρεις με τέσσερις ίντσες έξω από το σώμα και συνδέονται με τη σπονδυλική μας στήλη και το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα Τσάκρας είναι άμεσοι αγωγοί προς το ανθρώπινο νευρωνικό δίκτυο. Περιστρέφονται δεξιόστροφα, στην ίδια κατεύθυνση με τους σπειροειδείς βραχίονες του γαλαξία. Κάθε Τσάκρα έχει μια μοναδική συχνότητα που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως ένα από τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου. Τα Τσάκρας σε ένα νεογέννητο παιδί εμφανίζουν το καθαρό τους χρώμα, από το κόκκινο στο Πρώτο Τσάκρα μέχρι το ιώδες στο Έβδομο. Καθώς μεγαλώνουμε το χρώμα των Τσάκρας μας γίνεται θαμπό. Το τραύμα και η απώλεια της ζωής μας αφήνουν τοξικά κατάλοιπα πίσω τους. Η λάσπη που κολλάει σε ένα Τσάκρα δεν το επιτρέπει να δονείται σε καθαρή συχνότητα, και η φυσική γήρανση επιταχύνεται. Όταν ένας σαμάνος ολοκληρώνει τη διαδικασία επούλωσης, τα Τσάκρας του καθαρίζουν. Περιστρέφονται ελεύθερα και δονούνται και πάλι με την αρχική τους καθαρότητα.
Οι σαμάνοι του Αμαζονίου πιστεύουν ότι όταν καθαρίζετε όλα τα Τσάκρας σας αποκτάτε το "Σώμα του Ουράνιου Τόξου". Κάθε κέντρο δονείται στη φυσική συχνότητά του, και ακτινοβολείτε τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου. Σύμφωνα με το μύθο, όταν αποκτήσετε το Σώμα του Ουράνιου Τόξου μπορείτε να κάνετε το ταξίδι πέρα από τον θάνατο στον Κόσμο των Πνευμάτων. Είστε σε θέση να βοηθήσετε άλλους να θεραπευτούν, και μπορείτε να πεθάνετε συνειδητά διότι γνωρίζετε ήδη το δρόμο πίσω στο σπίτι. Οι σαμάνοι της ζούγκλας πιστεύουν πως ο θάνατος είναι ένα μεγάλο αρπακτικό που παραμονεύει κάθε έναν από εμάς. Λένε ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από το θάνατο που μεγαλώνει μέσα μας. Αυτοί οι θεραπευτές πιστεύουν ότι ο θάνατος (ή έλλειψη ζωής, όπως προτιμούν να το σκέφτονται κάποιοι) μας διεκδικεί λίγο-λίγο, ώσπου μια μέρα συνειδητοποιούμε ότι είμαστε πιο νεκροί παρά ζωντανοί. Αυτό συμβαίνει σε πολλά άτομα, και είναι μια κατάσταση εξαιρετικά διαδεδομένη στην Αμερική σήμερα. Όταν τα Τσάκρας μας είναι καθαρά δεν μας καταδιώκει πλέον ο θάνατος. Μας καλεί η ζωή και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να κατακτηθούμε από το θάνατο. Η σημαία των Ίνκας είναι το ουράνιο τόξο, το οποίο κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στη μυθολογία τους. Ανεμίζει πάνω από τις στέγες του Cusco ακόμη και σήμερα.
Αύρα: Η Ανατομία της Ψυχής
Το Φωτεινό μας Ενεργειακό Πεδίο περιέχει ένα αρχείο με το σύνολο των προσωπικών και προγονικών μας αναμνήσεων, από όλα τα τραύματα που δημιουργήθηκαν πολύ νωρίς στη ζωή μας, ακόμη και των επώδυνων πληγών από τις προηγούμενες ζωές μας. Αυτά τα αρχεία ή αποτυπώματα αποθηκεύονται με πλήρες χρώμα και ένταση συναισθημάτων. Τα αποτυπώματα είναι σαν αδρανή προγράμματα υπολογιστών που όταν ενεργοποιούνται μας ωθούν στις συμπεριφορές, τις σχέσεις, τα ατυχήματα και τις ασθένειες ως παρωδία του αρχικού τραυματισμού. Η προσωπική μας ιστορία πραγματικά επαναλαμβάνεται. Τα αποτυπώματα του σωματικού τραύματος αποθηκεύονται στο εξωτερικό στρώμα του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου. Τα συναισθηματικά αποτυπώματα αποθηκεύονται στο Δεύτερο στρώμα, τα ψυχικά αποτυπώματα στο Τρίτο, και τα πνευματικά στο Τέταρτο και βαθύτερο στρώμα. Τα Αποτυπώματα στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο μας προδιαθέτουν να ακολουθήσουμε ορισμένες πορείες στη ζωή μας και ενορχηστρώνουν τα γεγονότα, τις εμπειρίες, και τους ανθρώπους που προσελκύουμε. Τα Αποτυπώματα μάς ωθούν να δημιουργήσουμε εκ νέου επώδυνα δράματα και σπαρακτικές συναντήσεις, αλλά τελικά μας οδηγούν προς καταστάσεις όπου μπορούμε να επουλώσουμε τις αρχέγονες πληγές της ψυχής μας.
Το φωτεινό ενεργειακό Πεδίο περιέχει ένα πρότυπο για το πώς ζούμε, το πώς μεγαλώνουμε, το πώς θεραπευόμαστε και πώς μπορεί να πεθάνουμε. Όταν δεν υπάρχει αποτύπωμα για ασθένεια στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο, ανακάμπτουμε με τρομερή ταχύτητα. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα αποτυπώματα για ασθένειες μπορούν να καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να πάρει εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανακτήσουμε την υγεία μας κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας. Κανείς από εμάς δεν θέλει να περάσει μήνες αναρρώνοντας όταν μπορεί να επανέλθει μέσα σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Όταν έχουμε διαγράψει το αρνητικό αποτύπωμα που προκάλεσε την έναρξη της ασθένειας, το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να εξαλείψει γρήγορα τη νόσο.
Στο εξωτερικό στρώμα του Φωτεινού ενεργειακού πεδίου βρίσκεται η μεμβράνη ή «δέρμα» του Φωτεινού Σώματος. Αυτή η μεμβράνη λειτουργεί ως αμυντικό κουκούλι με τον ίδιο τρόπο που το δέρμα είναι η προστατευτική μεμβράνη του σώματος. Τα αποτυπώματα του σωματικού τραύματος και της νόσου είναι χαραγμένα επάνω σε αυτή τη μεμβράνη σαν σχέδια σε γυαλί.
Αύρα: Αποτυπώματα υγείας και ασθένειας
Τα Αποτυπώματα σχηματίζονται όταν τα αρνητικά συναισθήματα που συνοδεύουν το τραύμα δεν έχουν επουλωθεί. Τα Αποτυπώματα στο Φωτεινό Ενεργειακό μας Πεδίο μπορούν να προκαλέσουν παράξενα και φαινομενικά άσχετα γεγονότα στον εξωτερικό κόσμο. Μπορούν να μας κατευθύνουν σε ερωτικούς συντρόφους, που έχουν όλοι τα ίδια τοξικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Μπορούν να μας οδηγήσουν στα πιο παράξενα μέρη για να πέσουμε πάνω σε κάποιον που είμαστε προορισμένοι να συναντήσουμε. Μπορούν να μας προγραμματίσουν να είμαστε στο όχημα που χτυπήθηκε από αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή σε εκείνο που μόλις γλίτωσε το ατύχημα.
Ο θεραπευτής ενδιαφέρεται για την αποστράγγιση της τοξικής συναισθηματικής ενέργειας γύρω από ένα αποτύπωμα και στη συνέχεια, τη διαγραφή του ίδιου του αποτυπώματος. Τα πρώτα στάδια εκπαίδευσης της Θεραπείας των Φωτεινών Σωμάτων αποτελείται από ένα βαθύ καθαρισμό ή «πλύσιμο» του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου. Ο μαθητής δεν ταυτίζεται με την προσωπική ιστορία του. Έτσι η θεραπεύτρια Navajo είναι σε θέση να πει, "το βουνό είμαι εγώ, οι ποταμοί είμαι εγώ". Οι Θεραπευτές μπορούν να έχουν υποστεί απώλειες, πείνα, πόνο και κακουχίες, αλλά κατανοούν ότι πάνω από όλα είναι ταξιδιώτες σε ένα μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα.
Οι θεραπευτές θα έλεγαν "Αυτός είναι ο στόχος της θεραπείας μέσω της Διαδικασία της Φώτισης. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω εντός των ιστοριών των πελατών σαν ψυχοθεραπευτής. Με ενδιαφέρει να βοηθήσω τους πελάτες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι οι ιστορίες τους, ούτε ηθοποιοί σε ένα σενάριο γραμμένο από τη μητέρα ή τον πατέρα τους ή από την καλλιέργεια ή την εποχή που τυχαίνει να ζουν, αλλά αφηγητές. Για να το κάνω αυτό θα πρέπει να αποκτήσω πρόσβαση στο σχετικό αποτύπωμα του Φωτεινού Ενεργειακού τους Πεδίου".
Οι λίθοι και οι κρύσταλλοι δεν είναι φάρμακα και δεν ταυτίζονται με τις επιστημονικές ιατρικές θεραπείες. Για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να τις αντικαθιστούν. Τόσο η αρχαία σοφία όσο και η σύγχρονη επιστήμη είναι άξιες σεβασμού από όλους μας. Τα κείμενα του www.politimigi.gr περιέχουν πληροφορίες γνωσιολογικού ενδιαφέροντος και ο κάθε νοήμων νους μπορεί να τις μελετήσει και να τις αξιολογήσει ανάλογα. Ο καθένας θα λάβει κάτι μοναδικό και εξαιρετικό από την ενασχόληση του με την κρυσταλλική ενέργεια.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.