Menu
Your Cart

Ζωισίτης με Ρουμπίνι Εκκρεμές 18-20gr 4-4,5cm

Ζωισίτης με Ρουμπίνι Εκκρεμές 18-20gr 4-4,5cm
  • RS18-1130-1320
  • Dissolves the Thought Forms. Meditation. Strengthening the immune system.
  • Διαλύει τις Σκεπτομορφές. Διαλογισμός.Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού.
Ζωισίτης με Ρουμπίνι Εκκρεμές 18-20gr 4-4,5cm

Η Τέχνη του Εκκρεμούς

xelonakitextΤι είναι η Ραβδοσκοπία?
  Είναι η τέχνη της ανίχνευσης, όπου χρησιμοποιώντας ένα εκκρεμές ή μια ράβδο ζητάμε απάντηση ή καθοδήγηση για θέματα που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Η απάντηση αυτή έρχεται από τον Ανώτερο Εαυτό, καθώς έχει διαπιστωθεί σύνδεση του Ατομικού Υποσυνείδητου, με το Συλλογικό Υπερσυνείδητο που γνωρίζει τα πάντα. Η συμπαντική αυτή οντότητα με την οποία προσπαθούν να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν οι ραβδοσκόποι ώστε να τους δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα τους, είναι αυτό που αποκαλούμε Παντογνώστης, Ύψιστος, Δημιουργός, Ακασικά Αρχεία, Θεός, Θεία Δύναμη, Σύμπαν, Ανώτερη Ενέργεια, Φως. Η συνεχής προσπάθεια για αυτή την επικοινωνία είναι μια άσκηση με την οποία ενεργοποιούμε τις ψυχικές και αιθερικές μας δυνάμεις ώστε να περάσουν από την αδράνεια στη λειτουργία και να επιτελέσουν το σκοπό της ύπαρξης τους. 

Η Ιστορία του Εκκρεμούς: 
   Η Ραβδοσκοπία και η τέχνη του εκκρεμούς χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα αρχικά για την ανεύρεση νερού, αργότερα για την ανίχνευση της αιτίας μιας ασθένειας ή επιδημίας και μετέπειτα για την πρόβλεψη μελλοντικών γεγονότων. 
   Οι σπηλαιογραφίες που χρονολογούνται από το 6.000 π.χ. δείχνουν ανθρώπους να κρατούν ράβδους ή μπαστούνια που πιθανόν να ήταν και αναφορές για τα πρώτα μαντικά εργαλεία. Το πιο γνωστό μπαστούνι-ράβδος είναι του Μωυσή που σύμφωνα με τις Βιβλικές αναφορές ανίχνευσε νερό μέσα από ένα βράχο. Από τότε μέχρι τώρα το εκκρεμές είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια ευαίσθητων και εξελιγμένων ανθρώπων που το χρησιμοποιούσαν για το καλό των τοπικών κοινωνιών και των συνανθρώπων τους.
   Ο Πάπας Ιωάννης ΧΧII το 1326 μ.χ. έκδωσε μια απόφαση με την οποία καταδίκαζε όλους όσους κάνουν χρήση του εκκρεμούς ή άλλου ραβδοσκοπικού οργάνου να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται με παραδειγματικές τιμωρίες, ώστε όλοι να καταλάβουν ότι η επικοινωνία με το Θεό θα γίνεται μόνο μέσω της εκκλησίας. Στα χρόνια της Ιεράς Εξέτασης η εκκλησία βάφτισε τους θεραπευτές τους αλχημιστές και τους ραβδοσκόπους…. Μάγους και Παγανιστές και διέταξε την εκτέλεσή τους. Οι εκτελέσεις σταμάτησαν όταν διαπιστώθηκε πόσο σημαντικός ήταν ο ρόλος του ραβδοσκόπου στις τοπικές κοινωνίες, ακόμα και για την ίδια την επιβίωση. Με την τέχνη της ραβδοσκοπίας επιλέχθηκαν και οι περισσότερες τοποθεσίες που χτίστηκαν οι Αρχαίοι Ναοί και οι χώροι Λατρείας.

Η Τέχνη του Εκκρεμούς: 
   Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε ένα εκκρεμές  θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βασικά βήματα για να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας. Το εκκρεμές απαντά με ΝΑΙ, ΟΧΙ και ΙΣΩΣ, άρα το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να βρούμε με ποια κίνηση μας λέει ΝΑΙ. Κρατάμε την αλυσίδα του εκκρεμούς ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα με το χέρι που γράφουμε. Η αλυσίδα από τα δάκτυλα μέχρι το εκκρεμές θα έχει μήκος από 10 ως 20 εκ. Ξεκινάμε με ερωτήσεις που γνωρίζουμε ότι η απάντηση τους είναι σίγουρα ΝΑΙ. Π.χ. Με λένε (λέω το όνομα μου)? Είμαι (λέω το φύλο μου)? Είμαι παντρεμένη-ος? Ζω στη (λέω τη πόλη που ζω)? Η θάλασσα είναι μπλε? Η γη γυρίζει? κ.λπ. Αφού έχουμε κάνει πολλές ερωτήσεις που ξέρουμε 100% ότι η απάντηση είναι ΝΑΙ θα διαπιστώσουμε ότι το εκκρεμές μετά από κάθε ερώτηση απαντούσε με μια συγκεκριμένη κίνηση, αυτή η κίνηση είναι το ΝΑΙ

Η Μαντική Τέχνη με την χρήση του Εκκρεμούς 
   Η τέχνη αυτή βασίζεται σε αναπάντητα ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις. Οι απαντήσεις δίνονται, και όσο πιο εξασκημένος και συνειδητός είναι ο χρήστης τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει οι απαντήσεις αυτές να είναι και απόλυτα ορθές. Ο τρόπος της συμπεριφοράς και της ζωής ενός χρήστη έχει σημασία για τη χρήση του εκκρεμούς.   

Θεραπευτική Ανίχνευση
 Ένας θεραπευτής  μπορεί να ανιχνεύσει ποιο τσάκρα μας υπολειτουργεί και ποιο υπερλειτουργεί, κάτι που φυσικά μπορούμε να κάνουμε και οι ίδιοι αν έχουμε εξοικείωση με το εκκρεμές.  Το κρατάμε πάνω από ένα τσάκρα και όταν δούμε κίνηση προς την φορά του ρολογιού σημαίνει ότι είναι ένα τσάκρα με αρσενική ενέργεια ή ότι είναι ένα υπερφορτισμένο τσάκρα. Ενώ όταν δούμε μια κίνηση αντίθετη με τη φορά του ρολογιού τότε είναι ένα τσάκρα με θηλυκή ενέργεια ή ένα αδύναμο τσάκρα. Οι θεραπευτές βλέποντας ένα προβληματικό τσάκρα μπορούν να εμβαθύνουν την ανίχνευση και να βρουν ποιό από τα όργανα που αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο τσάκρα νοσεί. 

Διαβάστε περισσότερα για το εκκρεμές.Ζωισίτης με Ρουμπίνι

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ:
Ανήκει στα Πυριτικά ορυκτά στην κατηγορία Σωροπυριτικά. Είναι μέλος της οικογένειας του Επίδοτου. Έχει σκληρότητα 6 και Ρομβικό Κρυσταλλικό Σύστημα.

ΧΡΩΜΑ: Πράσινο, καστανό, γκρίζο, εννίοτε εμφανίζεται σε μια πολύτιμη ποικιλία που λέγεται «Τανζανίτης» και είναι μπλε λεβάντας, γκρίζος ή ρόδινος.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ:
• Πρώτη φορά καταγράφηκε το 1805, μέχρι τότε ήταν άγνωστο ως ορυκτό.
• Το 1967 ανακαλύφθηκε μια εξαιρετική ποικιλία του στην Τανζανία ο «Τανζανίτης». Αρχικά θεώρησαν ότι είχαν ανακαλύψει κοίτασμα με ζαφείρια. Μετά από διάφορες συγχύσεις και παρανοήσεις ανέλαβε η Γερμανική Πολυτιμολιθολογική Εταιρεία που τον κατέταξε ως ποικιλία Ζωϊσίτη.
• Το πιο γνωστό κόσμημα από Τανζανίτη ανήκε στην Ελίζαμπεθ Τέϊλορ και φέρει 5 εξαιρετικής ποιότητας λίθους.

ΕΛΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ:
• Φέρνει ομορφιά, μακροζωία και ζωτικότητα.
• Είναι μια δημιουργική πέτρα, που επαναφέρει το μυαλό στο στόχο του μετά από μια διακοπή.
• Ενθαρρύνει την ανάρρωση μετά από σοβαρή αρρώστια ή στρες και δίνει ενέργεια, αισιοδοξία και καθαρό πνεύμα.
• Αυξάνει την αντίληψη, τη διάυγεια, την επικοινωνία, τη διαίσθηση και τη συνειδητότητα.
• Ενισχύει τις ηγετικές ικανότητες και τονώνει την αυτοπεποίθηση.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ:
• Διώχνει τη σύγχυση και τα καταπιεσμένα συναισθήματα.
• Προστατεύει απο καταστροφικές τάσεις, μειώνει το αίσθημα κατωτερότητας και τονώνει την αυτοεκτίμηση.
• Μας βοηθά να εκδηλώσουμε τον πραγματικό μας εαυτό αντί να επηρεαζόμαστε από άλλους ή να προσπαθούμε να συμμορφωθούμε με τους κανόνες.
• Απελευθερώνει την καρδιά από τα δεσμά βίαιων ή τρομοκρατικών ενεργειών που έχει υποστεί κάποιος στο παρελθόν.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:
• Μετουσιώνει τις αρνητικές ενέργειες σε θετικές και συνδέεται με τα Πνευματικά και Αγγελικά Βασίλεια.
• Βοηθά το βαθύ διαλογισμό και διευκολύνει τα ταξίδια εντός και εκτός του σώματος.
• Ενεργοποιεί μια σύνδεση των Τσάκρας από τη βάση έως το Ανώτερο Τσάκρας της Κορυφής, φέρνοντας τον ανώτερο νου σε επαφή με το φυσικό βασίλειο.
• Διαλύει τις σκεπτομορφές και μας αφυπνίζει από λήθαργο.
• Με την υποστήριξη του η μεταφυσική συναντά τα Ακασικά Αρχεία.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
• Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, την καρδιά και αναζωογονεί τα κύτταρα.
• Είναι αποτοξινωτικό και εξουδετερώνει την υπερβολική οξύτητα.
• Μειώνει τις φλεγμονές και βοηθά στη γρήγορη επούλωση των τραυμάτων.
• Φροντίζει τη σπλήνα, το πάγκρεας και τους πνεύμονες.
• Βοηθά να ξεπεράσουμε τους ισχυρούς πονοκεφάλους και το δύσκολο τοκετό.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Μπλε Ζωισίτης ή Τανζανίτης - Tanzanite
• Είναι ένας μεταφυσικός λίθος που συνδέεται με τα Αγγελικά Βασίλεια, τα Πνεύματα Οδηγούς, τους Αναληφθέντες Δάσκαλους και τα Ακασικά Αρχεία.
• Συνδέει τα Τσάκρας μεταξύ τους και διευκολύνει την επικοινωνία διαισθητικών γνώσεων που λαμβάνουμε από Ανώτερα Επίπεδα.
• Μπορεί να μας οδηγήσει σε βαθύ θεραπευτικό διαλογισμό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ:
• Φορέστε τον ή τοποθετήστε τον στο δέρμα, είναι ένας λίθος πο

22,00€