Menu
Your Cart

Τσάκρα 1ο Βάσης σύμβολο 7 λίθων 23-27gr 4,5cm

Τσάκρα 1ο Βάσης σύμβολο 7 λίθων 23-27gr 4,5cm
  • RS18-1205-1235
  • Stability, Family, Passion, Relationships, Survival Instinct. Represents the Spine, Bones, Ortho, Legs, Intestinal tract, Circulatory and Blood.
  • Σταθερότητα, Οικογένεια, Πάθος, Σχέσεις, Ένστικτο Επιβίωσης.Αντιπροσωπεύει την Σπονδυλική Στήλη, Τα Οστά, το Όρθρο, τα Πόδια,την Εντερική Οδό, το Κυκλοφορικό και το Αίμα.
Τσάκρα 1ο Βάσης σύμβολο 7 λίθων 23-27gr 4,5cm
xelonakitext
 
1ο Τσάκρα της Βάσης - Μουλαντάρα
basechakra

Ο λίθος αυτός αποτελείται από: Ίασπις κοκκινη, Ηλιόλιθο, Νεφρίτη, Αβεντουρίνη, Λάπις λάζουλι, Ιολίτη, Αμέθυστο.

1ο Τσάκρα (της Βάσης) γεννητικά όργανα
Το Πρώτο Τσάκρα βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης, μεταξύ του πρωκτού και των γεννητικών οργάνων. Είναι η πύλη προς την θηλυκότητα, επεκτείνοντας φωτεινά νήματα κάτω από τα πόδια μας προς τη βιόσφαιρα. Όπως μία ρίζα που φτάνει στα πλούσια και υγρά μέρη της μητέρας Γης, το Πρώτο Τσάκρα μάς προμηθεύει με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Όταν αποσυνδεθεί από τη Γη, αρχίζουμε να παίρνουμε την τροφή της ζωής μας από την επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα, έχουμε γίνει σαν ένα δέντρο του οποίου οι ρηχές ρίζες δεν μπορούν να το προστατεύσουν από την ανατροπή κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Χάνουμε τη σταθερότητά μας, τα θεμέλιά μας και την ασφάλειά μας. Όταν το Πρώτο Τσάκρα έχει αποσυνδεθεί από τη θηλυκή Γη, μπορεί να νιώθουμε ορφανοί από μητέρα. Η αρσενική αρχή κυριαρχεί, και περιμένουμε ασφάλεια από υλικά αγαθά. Η ατομικότητα και τα εγωιστικά κίνητρα υπερισχύουν από τις σχέσεις και την οικογένεια, την κοινωνική και οικουμενική ευθύνη. Όσο περισσότερο διαχωριζόμαστε από τη Γη, τόσο πιο εχθρικοί γινόμαστε προς τη θηλυκότητα.
Τα κίνητρα του Πρώτου Τσάκρα είναι πρωτοβάθμια και ενστικτώδη. Επιδιώκουμε καταφύγιο. Μαζεύουμε τρόφιμα. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αναπαραγόμαστε. Αυτές οι ορμές είναι θεμελιώδη ένστικτα. Τα τέσσερα ενστικτώδη κίνητρα ο φόβος, η διατροφή, η μάχη και το σεξ αντανακλώνται στις ατζέντες των δύο κατώτερων Τσάκρας.
Ένα άτομο που λειτουργεί κινούμενο από το Πρώτο Τσάκρα είναι σε μια κατάσταση πρωτογενούς σύντηξης με τον κόσμο. Απορροφάται από τις αισθήσεις του και ασχολείται μόνο με τον υλικό κόσμο. Πιστεύει ότι ο κόσμος τού χρωστάει κάτι και ότι όλοι γύρω του θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι είναι ιδιαίτερος. Γίνεται εγωκεντρικός και νάρκισσος.
Υπάρχουν αξιόλογες θετικές ιδιότητες του Πρώτου Τσάκρα. Το ένστικτο επιβίωσης εξασφαλίζει τη συνέχιση του είδους: Μας οδηγεί να ζευγαρώνουμε και να κάνουμε παιδιά και επιτρέπει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Το Πρώτο Τσάκρα αντιπροσωπεύει:
Τη σπονδυλική στήλη, τα οστά, το όρθρο, τα πόδια, την εντερική οδό, το κυκλοφορικό σύστημα, και το ίδιο το αίμα.

Πατήστε επάνω στους αντίστοιχους λίθους που καθαρίζουν και εναρμονίζουν το Τσάκρα της Βάσης για περισσότερες πληροφορίες:
Αιματίτης, Ασήμι, Αχάτης Βρυώδης, Αχάτης Μαύρος, Αχάτης της Φωτιάς, Γρανάτης κόκκινος, Δάκρυ Απάτσι, Διαμάντι Χέρκιμερ, Ηλιόλιθος, Ηλιοτρόπιο, Ίασπις κόκκινος, Καπνίας, Κοράλι, Όνυχας, Οψιδιανός, Ρουμπίνι, Σπινέλιος, Τουρμαλίνη μαύρη.

 

Πηγή: Πολύτιμη Γη  

Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

xelonaki

www.politimigi.gr

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος

 Γεμμολόγος

Τα περιεχόμενα του Πολύτιμη Γη είναι με copyright©1991-Σήμερα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους χωρίς αναφορά στην πηγή.
19,90€