Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Αυγό Yoni.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitext Μορφολογία
      Ένα ιδιαίτερο προϊόν κρυσταλλοθεραπείας,  τρυπημένοι κρύσταλλοι σε σχήμα αυγού που χρησιμοποιούνται για ασκήσεις kegel και διαλογισμό. Τα αυγά Yoni τοποθετούνται στον κόλπο με σκοπό την ενδυνάμωση των κολπικών μυών κάνοντας ασκήσεις Kegel. Σας βοηθούν να συνδεθείτε με την Ιερή σας θηλυκότητα και να τονώσετε το πυελικό έδαφος. Αυτοί οι πολύτιμοι λίθοι συγκρατούνται επίσης εσωτερικά κατά τη διάρκεια του διαλογισμού για μια πιο συνδεδεμένη και θεϊκή θηλυκή ενέργεια.
     Όλοι έχουν ακούσει για τις ασκήσεις kegel και είναι δίκαιο να πούμε ότι αυτές οι ασκήσεις έχουν αποτέλεσμα - όταν γίνονται σωστά. Οι τακτικές προπονήσεις Kegel που αγκαλιάζουν και κατανοούν οι γυναίκες σήμερα δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις τεχνικές ενδυνάμωσης του κόλπου που μπορούν να επιτευχθούν όταν χρησιμοποιείτε ένα αυγό Yoni. Είναι εξαιρετικά εργαλεία για την ενίσχυση των μυών του κόλπου και του πυελικού εδάφους που μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη εγκράτεια ούρων και εντονότερη σεξουαλική ζωή.

Παραδοση Yoni και Shiva linga
     Το Yoni είναι μια αφηρημένη ή ανικονική αναπαράσταση γυναικείου οργάνου. Το γιόνι θεωρείται ως η πύλη της φύσης όλων των γεννήσεων. Συχνά αντιπροσωπεύεται στο αρσενικό αντίστοιχό του, ένα Shiva lingam και μαζί συμβολίζουν την ένωση του θηλυκού και του αρσενικού που αναδημιουργεί όλη την ύπαρξη. Η συνύπαρξη Shiva Lingam και Yoni απεικονίζεται επίσης στην κινεζική φιλοσοφία του Γιν και του Γιανγκ.
     Κάποιοι ορθόδοξοι δυτικοι πολιτισμοί, αντιμετωπίζουν τα γυναικεία σεξουαλικά όργανα και τη σεξουαλικότητα γενικά ως θέμα ταμπού. Αντίθετα στις Ινδικές θρησκείες το yoni έχει γίνει αποδεκτό από καιρό ως βαθιά κοσμολογική αλήθεια της γυναικείας δύναμης. Πιστεύουν ότι είναι βαθιά συνδεδεμένο με τους φυσικούς περιοδικούς κύκλους της σελήνης, της γης και της ύπαρξης.

Πως να χρησιμοποιήσετε ένα αυγο Yoni
     Αρχικά πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς. Το μεσαίο μέγεθος είναι εξαιρετικό για αρχάριες και για τακτική χρήση. Το μικρό γιόνι είναι γενικά πιο δύσκολο να κρατηθεί χωρίς τακτική εξάσκηση και είναι για έμπειρες. Το μεγάλο είναι συνήθως βαρύ και φαρδύ και είναι εξαιρετικό για μετά τον τοκετό ή την εμμηνόπαυση.
     Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πριν από τη χρήση ότι το να φοράτε ένα γιόνι για πολλές ώρες μπορεί να κουράσει τους μυες του κόλπου, οι οποιοι χρειάζονται χρόνο για να ξεκουραστούν. Ο κρύσταλλος yoni θα λειτουργεί σαν ένα βάρος στον κόλπο και είναι αρκετά συνηθισμένο να διαπιστώσετε ότι μπορεί να μην μπορείτε να τον κρατήσετε για πολύ. Εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε ένα αυγό yoni και δεν κάνετε τακτικές ασκήσεις kegel, συνιστάται να ξεκινήσετε αργά και να το φοράτε για όχι περισσότερο από 5 λεπτά. Οι ειδικοί συνιστούν να διατηρήσετε την πρακτική του αυγού yoni για λιγότερο από 20 λεπτά, προκειμένου να αποφύγετε την κόπωση του πυελικού εδάφους.
     Τώρα, για να χρησιμοποιήσετε έναν κρύσταλλο yoni, δέστε πρώτα ένα κορδόνι μέσα από την τρύπα του αυγού Yoni. Βεβαιωθείτε ότι το κορδόνι είναι αρκετά μακρύ για να μπορέσετε να το τραβήξετε και να αφαιρεθεί ευκολότερα. Εισαγάγετε το αυγό yoni ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα ταμπόν, βεβαιωθείτε ότι η τρυπημένη πλευρά είναι στραμμένη προς τα κάτω. Μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι τον τράχηλό σας, ο οποίος λειτουργεί ως τοίχος, κρατώντας το ωάριο μόνο μέσα στον κολπικό σωλήνα.
     Οι ασκήσεις Kegel ενισχύουν και τονώνουν τους μύες του πυελικού εδάφους και το αυγό Yoni παρέχει βάρος και αντίσταση ενώ κάνετε αυτές τις ασκήσεις. Εάν είστε αρχάρια και το αυγό yoni τείνει να γλιστράει προς τα έξω, ξεκινήστε ξαπλώνοντας, αργότερα δοκιμάστε σε καθιστή θέση και τελικά να στέκεστε όταν τελικά τονωθούν οι μύες του κόλπου σας.

Ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με ένα αυγό Yoni
      •  Μπορείτε να διαλογιστείτε χρησιμοποιώντας το αυγό yoni και να συνδεθείτε με τη σεξουαλική σας ενέργεια.
- Αρχίστε να εισπνέετε και να εκπνέετε με το μυαλό και το σώμα σας εστιασμένα στο γιόνι σας. Ενώ εισπνέετε, πιέστε τους κολπικούς μύες σας και με την εκπνοή απελευθερώστε τους. Κάντε τις συνηθισμένες ασκήσεις του πυελικού εδάφους, φροντίστε να είναι σε συγχρονισμό οι συσφίξεις με τις αναπνοές σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να εστιάσετε σε εσάς, το σώμα σας, τη σεξουαλική ενέργεια και να αναδείξετε τη θηλυκή σας πλευρά.
     •  Μπορείτε να εξασκηθείτε με ασκήσεις Kegel που σας βοηθούν να χτίσετε τους μύες αργής συστολής που βοηθούν στην αντοχή και την ακράτεια ούρων.
- Ξεκινάτε βρίσκοντας τους σωστούς μύες. Για να αναγνωρίσετε τους μύες του κόλπου σας, σταματήστε την ούρηση στη μέση. Αφού τους αναγνωρίσετε μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις σε οποιαδήποτε θέση, αν και ίσως είναι πιο εύκολο να τις κάνετε στην αρχή ξαπλωμένες. Θα πρέπει να αισθάνεστε κάποια πίεση γύρω από το αυγό yoni όταν απομονώνετε αυτούς τους μύες.
- Επαναλάβετε κρατώντας το για τρία δευτερόλεπτα κάθε φορά και μετά χαλαρώστε για άλλα τρία. Μπορείτε να αυξήσετε το χρόνο σας στα 10 δευτερόλεπτα καθώς βελτιώνεστε.
- Για καλύτερα αποτελέσματα, εστιάστε στη σύσφιξη μόνο των μυών του κόλπου. Προσέξτε να μην σφίγγετε τους μύες στην κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς σας. Αποφύγετε να κρατάτε την αναπνοή σας. Αντίθετα, αναπνέετε ελεύθερα κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.
- Κάνετε αυτό για λίγα λεπτά εάν είστε νέα στη χρήση αυγών yoni και σταδιακά παρατείνετε το χρόνο, αυξάνοντας έως και 15 λεπτά καθώς βελτιώνεται ο μυϊκός σας τόνος του πυελικού εδάφους
- Μην το κάνετε συνήθεια να χρησιμοποιείτε ασκήσεις Kegel για να ξεκινήσετε και να σταματήσετε τη ροή των ούρων σας. Το να κάνετε ασκήσεις Kegel ενώ αδειάζετε την ουροδόχο κύστη σας μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε ατελές άδειασμα της κύστης, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος.
     •  Μπορείτε να εξασκηθείτε με ασκήσεις ταχείας συστολής. Αυτές οι μυϊκές ίνες ταχείας συστολής εμποδίζουν ορισμένους τύπους ελαφρών διαρροών της ουροδόχου κύστης, όπως αυτές που προκαλούνται από μια ξαφνική αύξηση της κοιλιακής πίεσης κατά το φτέρνισμα.
- Ενώ το παρατεταμένο κράτημα ασκεί τους μύες βραδείας συστολής, οι «γρήγορες κινήσεις» ενισχύουν τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής. Οι γρήγορες κινήσεις περιλαμβάνουν τη σύσπαση και την απελευθέρωση των μυών του κόλπου όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Μπορεί να μπορείτε να νιώσετε το αυγό yoni να γλιστράει πάνω και κάτω στον κολπικό σωλήνα καθώς εκτελείτε αυτήν την άσκηση.

Οφέλη ενός αυγού Yoni
     Πολλοί παράγοντες μπορούν να αποδυναμώσουν τους μύες του κόλπου, όπως η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η χειρουργική επέμβαση, η γήρανση, η υπερβολική καταπόνηση από δυσκοιλιότητα ή χρόνιος βήχας και το υπερβολικό βάρος. Μπορεί να ωφεληθείτε από την άσκησεις Kegel με ένα αυγό yoni σε περιπτώσεις που διαρρέετε μερικές σταγόνες ούρων ενώ φτερνίζεστε, γελάτε ή βήχετε και γενικότερα σε περιτώσεις ακράτειας.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved