Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Χαραγμένου.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Χαραγμένος Κρύσταλλος εμφανίζει επάνω σε κάποιο σημείο της επιφάνειάς του σημάδια που έχουν τη μορφή ιερογλυφικών ή σφηνοειδούς γραφής.

etc Etched-Quartz-Crystal etched crystal300 1

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια του κρυστάλλου συγκεντρώνεται και ενδυναμώνεται στο εσωτερικό του και εκπέμπεται αναλόγως με τη μορφολογία των αιχμών του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Χαραγμένος Κρύσταλλος θεωρείται προσωπικός κρύσταλλος, όμως με κατάλληλο καθαρισμό και προγραμματισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κάποιο άλλο άτομο. Μας φέρνει σε επαφή με τις γνώσεις αρχαίων πολιτισμών, και τη σοφία που αποκομίσαμε από προηγούμενες ζωές. Με τη βοήθειά του μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας, καθώς και να δούμε πιο ξεκάθαρα πτυχές και στοιχεία της ζωής και του εαυτού μας. Με έναν Χαραγμένο Κρύσταλλο έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο παρελθόν, στο χρονικό σημείο πριν την εμφάνιση μίας ασθένειας, περιοριστικού προγραμματισμού ή επιβλαβών πεποιθήσεων και να βιώσουμε την αίσθηση ελευθερίας που υπήρχε χωρίς αυτά, ούτως ώστε μέσω αυτής της αίσθησης να επιτύχουμε τη θεραπεία. Ο κρύσταλλος αυτός επιπλέον μπορεί να μας αποκαλύψει ιδιαίτερα χρήσιμες για την προσωπική μας ανάπτυξη πληροφορίες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η σύνδεση με την Αρχαία Γνώση.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ξυπνάει μέσα μας τη δύναμη της αυτοΐασης δίνοντας στο σώμα μας τη δυνατότητα να διορθώσει μόνο του τις βλάβες που έχει υποστεί ή υποστηρίζοντας την υπάρχουσα θεραπεία που ακολουθούμε.

Χρησιμοποιείται:Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Σε περίπτωση που θέλουμε να λάβουμε πληροφορίες για ζητήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, ο Χαραγμένος Κρύσταλλος μπορεί να μας βοηθήσει. Καθώς λοιπόν βρισκόμαστε σε κατάσταση διαλογισμού, κρατάμε τον κρύσταλλο στο χέρι μας και προσπαθούμε να συντονιστούμε μαζί του. Επικεντρωνόμαστε στις δονήσεις του και φέρνουμε στο νου μας το ζήτημα που μας απασχολεί. Κατόπιν αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη στα όσα θέλει να μας αποκαλύψει.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι «Χαραγμένοι» κρύσταλλοι προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved