Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σύνθετου Χαλαζιας με Ρουτίλιο.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο κρύσταλλος αυτός περιλαμβάνει στο εσωτερικό του μικρές «βελονίτσες» ρουτιλίου χρώματος κόκκινου, χρυσού, ασημένιου ή και σε σπάνιες περιπτώσεις πράσινου.

rutileinquartz1 rutileinquartz2 rutileinquartz3

Δείτε εδώ χαλαζίες με ρουτίλιο

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενός Σύνθετου Κρυστάλλου ενδυναμώνεται στο εσωτερικό του λόγω της ύπαρξης του ρουτιλίου σε συνδυασμό με τις ενισχυτικές ικανότητες του χαλαζία και διαχέεται αναλόγως με το σχήμα του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Χαλαζίας με Ρουτίλιο ενδυναμώνει τις σχέσεις μας και προσελκύει την αγάπη και τη σταθερότητα. Μας βοηθά να αφήσουμε πίσω μας τελματωμένες καταστάσεις, απομακρύνει φόβους και αυτό-περιοριστικές πεποιθήσεις, τονώνει την αποφασιστικότητά μας, την αυτοπεποίθηση και την ικανότητά μας να βρίσκουμε το σωστό μας μονοπάτι. Παράλληλα, εναρμονίζει και εξισορροπεί τα Τσάκρας, απομακρύνει τις αρνητικές ενέργειες, και μας φέρνει σε επαφή με Ανώτερες Ενέργειες και επίπεδα μέσω του διαλογισμού. Απομακρύνει τυχόν αισθήματα μοναξιάς, αυτό-λύπησης και ενοχών, φέρνοντας έτσι την κατάσταση ευτυχίας και γαλήνης. Συσχετίζεται με το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος και θεωρείται συνδετικός κρίκος μεταξύ των Ανώτερων και των Κατώτερων Τσάκρας. Επιπλέον θεωρείται εξαιρετικό διαγνωστικό εργαλείο καθώς έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην διαπίστωση των πραγματικών αιτιών πίσω από μία διαταραχή.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Να μας ενδυναμώσει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Τονώνει τον οργανισμό, απομακρύνει την εξάντληση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενικότερη συνολική υγεία του οργανισμού. Βοηθά στην αναγέννηση των ιστών και στην απορρόφηση πολύτιμων θρεπτικών συστατικών από την τροφή, ενώ είναι χρήσιμος και σε περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Όταν αισθανόμαστε έντονα μοναξιά ή έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι ωφέλιμο να έχουμε πάντα κοντά μας έναν Χαλαζία με Ρουτίλιο, είτε μαζί μας είτε φορεμένο επάνω μας.
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μπορούμε να επιτύχουμε πιο δυναμικά αποτελέσματα μέσω της ενίσχυσης των δονήσεων και των ενεργειών μας από τον κρύσταλλο. Επίσης μπορούμε να αφεθούμε στη σύνδεση με Ανώτερες Ενέργειες την οποία μας προσφέρει.
Μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν Χαλαζία με Ρουτίλιο σε σημεία του σπιτιού όπου αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχει καλή ροή ενέργειας ή όπου νιώθουμε ότι χρειάζεται προστασία.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Χαλαζίες με Ρουτίλιο» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved