Δείτε εδώ Προϊόντα Λίθων σε σχήμα Βότσαλου.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.

xelonakitextΜορφολογία 
   Τα βότσαλα Κρυσταλλοθεραπείας είναι πέτρες πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων  με ακανόνιστο σχήμα και στρογγυλεμένες άκρες. Η χρήση κρυστάλλινων βότσαλων είναι ένας από τους πιο εύκολους και συνηθισμένους τρόπους για να ευθυγραμμίσετε το πνεύμα σας με την ενέργεια που θέλετε να προσελκύσετε και για να ξεκινήσετε την κρυσταλλοθεραπεία. Εκπέμπουν τις ιδιότητες τους στο σώμα σας ή στο χώρο σας και προσελκύουν θετικές δυνάμεις. Τα μεγέθη τους είναι XS, S,M,L,XL,GIGA. Χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή συνδυαστικά παράγοντας υπέροχα κρυσταλλικά μείγματα. Είναι σύμβολα υγείας, προστασίας, τύχης, ευημερίας, αγάπης, επιτυχίας και πλούτου. Ταξινομημένα ανά είδος, ποικιλία, χρώμα, υφή και σπανιότητα.

Ορισμός και Συμβολισμός 
   Το κάθε Βότσαλο Κρυσταλλοθεραπείας είναι μοναδικό και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά κάθε πέτρας. Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι και οι πολύτιμοι λίθοι έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια από αρχαίους πολιτισμούς ενσωματώνοντας θεραπευτικές πέτρες σε κοσμήματα, διακοσμητικά αγάλματα, φυλαχτά και πολλά άλλα. Η έννοια του να κρατάς ένα βότσαλο προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, το Θιβέτ, την Ιρλανδία και τις ιθαγενείς φυλές της Αμερικής. Απλά κρατώντας ένα κρυστάλλινο βότσαλο δημιουργείτε μια ισχυρή αλλαγή στη συναισθηματική σας κατάσταση. 

Χρήσεις για Βότσαλα Κρυσταλλοθεραπείας
• Κρατήστε την πέτρα και μετακινήστε απαλά τον αντίχειρά σας εμπρός και πίσω κατά μήκος της πέτρας για να σας βοηθήσει να απαλύνετε την ανησυχία και το άγχος σας.
• Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τις κακές συνήθειες ή να εκτοπίσετε εθισμούς, όπως το δάγκωμα των νυχιών, το ξύσιμο και το δάγκωμα των χειλιών, κτλ.
• Εύκολο να ενσωματωθεί στην πρακτική διαλογισμού σας.
• Όταν θέλετε να βιώσετε τα θεραπευτικά αποτελέσματα ενός κρυστάλλου, χρησιμοποιήστε ένα βότσαλο κρυσταλλοθεραπείας στην περιοχή ή το τσάκρα που θέλετε να θεραπεύσετε.
• Καθώς είναι εύκολο να τα έχετε πάνω σας, βάζοντας ένα στην τσάντα, την τσέπη ή κάπου αλλού μαζί σας, μπορείτε να έχετε τις προστατευτικές ενέργειες μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε.
• Κρατήστε ένα ημερολόγιο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας κρατώντας βότσαλα ημιπολύτιμων λίθων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο για να απελευθερώσετε τις απογοητεύσεις σας με υγιή τρόπο, για να εκδηλώσετε την ελπίδα και τα όνειρά σας, ακόμη και να εργαστείτε μέσα από τις σκέψεις σας για να αποκτήσετε μια νέα προοπτική.

Βρείτε εδώ Προϊόντα Λίθων σε σχήμα Βότσαλου.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

crystal pebbles, tumbled stones, votsalo, botsala, botsala krystalotherapeias, votsala krystallotherapeias, gyalismenes petres, γυαλισμένες πετρες, γυαλισμένοι λίθοι,