Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σταυρός.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ένας Κρύσταλλος Σταυρός αποτελείται από δύο κάθετους κρυστάλλους που δείχνουν σαν ο ένας να είναι ακουμπισμένος επάνω στον άλλο. Σχηματίζουν ένα «Χ» ή ορθή γωνία και συνδέονται στο κέντρο χωρίς όμως να εισχωρεί ο ένας στον άλλο. Οι απολήξεις των δύο κρυστάλλων είναι πάντοτε ανεξάρτητες –δεν ενώνονται πουθενά. Πολλές φορές τον μπερδεύουν με τον Κρύσταλλο Γέφυρα, όμως έχει διαφορετική ενεργειακή ισχύ.

crooos crosss crossss

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια του Κρυστάλλου Σταυρού ενδυναμώνεται στο κέντρο του –στο σημείο ενώσεως των δύο κρυστάλλων- και εκπέμπεται ταυτόχρονα από τις αιχμές του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με έναν Κρύσταλλο Σταυρό μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με διαφορετικούς κόσμους και επίπεδα. Ενισχύει την πνευματική μελέτη, την κατανόηση και αποδοχή αληθειών και καταστάσεων, διδάσκει την αίσθηση της ενότητας και της ισότητας. Είναι πολύτιμος σύντροφος στον διαλογισμό, τη θεραπευτική διαδικασία, αλλά και την πορεία ζωής μας γενικότερα. Παράλληλα, γεφυρώνει τυχόν διαφορές σε οικογενειακά ζητήματα και ενισχύει την αρμονία μεταξύ των μελών της. Διευκολύνει τη μελέτη και κατανόηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με τον πνευματισμό, την τέχνη και την επιστήμη. Μας εναρμονίζει με τις δυνάμεις της φύσης, μας σταθεροποιεί στο κέντρο μας, ενώ παράλληλα αφαιρεί τυχόν ενεργειακά εμφυτεύματα. Επιπλέον βοηθά στον καθαρισμό, την εναρμόνιση και ενεργοποίηση όλων των Τσάκρας.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Σταυρός μεταδίδει την έννοια της ενότητας την οποία μπορούμε να συναισθανόμαστε ακόμη και όταν ακολουθούμε ο καθένας τη δική του εξελικτική πορεία.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Εξισορροπεί τις αρνητικές ενέργειες στο σώμα, γι’ αυτό και είναι χρήσιμος για την αντιμετώπιση των ορμονικών διαταραχών.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Όταν αισθανόμαστε ότι καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε σε ακατανόητα για εμάς οικογενειακά προβλήματα, ασυνεννοησίες ή διαστάσεις απόψεων, μπορούμε με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου Σταυρού να καθοδηγηθούμε προς ένα θετικό αποτέλεσμα. Καθώς βρισκόμαστε λοιπόν σε κατάσταση χαλάρωσης ή διαλογισμού, κρατάμε τον Κρύσταλλο Σταυρό και στέλνουμε νοητικά προς αυτόν το ερώτημα ή την κατάσταση για το οποίο επιθυμούμε να αποκτήσουμε περισσότερη, κατανόηση, αποδοχή ή γνώση. Αφηνόμαστε στα όσα έχει να μας μεταβιβάσει, δίνοντάς –τόσο σε εκείνον, όσο και σε εμάς- το χρόνο να αποκομίσουμε τις πολύτιμες ενέργειες και κατευθύνσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Σταυρός» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved