Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σκήπτρο.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Σκήπτρο σχηματίζεται όταν ένας άλλος κρύσταλλος μεγαλώνει γύρω από τη βάση του. Υπάρχει και μία άλλη μορφή του κρυστάλλου, η ανεστραμμένη, η οποία περιλαμβάνει μία πλατιά έδρα στη απόληξη του κεντρικού κρυστάλλου από την οποία μπορεί να βγαίνει ένας μικρός κρύσταλλος ή μία αδιαφανής αιχμή.

scep scepter scepter

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια στον κρύσταλλο απορροφάται από τη βάση του, ενδυναμώνεται στο εσωτερικό του και εκπέμπεται από την αιχμή του. Έχει τη δυνατότητα να εκπέμψει ενέργεια προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Σκήπτρο είναι πολύτιμος και σπάνιος. Ήταν σύμβολο πνευματικής ισχύος στους εξελιγμένους πολιτισμούς της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας και η επανεμφάνισή του στη σύγχρονη εποχή φανερώνει την αναγκαιότητα χρήσης της ενεργειακής του δύναμης. Μας συνδέει με την Αρχαία Σοφία και εξισορροπεί τις αρνητικές με τις θηλυκές ενέργειες. Καθαρίζει το αυρικό επίπεδο και εναρμονίζει όλα τα πεδία μας και τα Τσάκρας, ενώ έχει έντονη επίδραση κυρίως στο Τσάκρα της Καρδιάς. Μας επιτρέπει να δούμε τι πραγματικά έχει αξία στη ζώη μας καθώς και τους τρόπους να το προσελκύσουμε και να του επιτρέψουμε να εκδηλωθεί, ενώ μας βοηθά να οδηγηθούμε πιο εύκολα προς την αυτοσυγχώρεση. Απελευθερώνει το νου από τις ψευδαισθήσεις, και τον ηρεμεί. Απομακρύνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και μας συντροφεύει στον διαλογισμό. Ιδιαίτερα ισχυροί είναι και οι Κρύσταλλοι Σκήπτρο από Σελενίτη, οι οποίοι χρησιμοποιούνται πολύ συχνά ως θεραπευτικά εργαλεία καθότι έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τις πληγές που μας ακολουθούν από προηγούμενες ζωές επηρεάζοντας την σωματική και συναισθηματική μας υγεία.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα καθώς και να μας μεταφέρει τις γνώσεις της Αρχαίας Σοφίας και να μας συνδέσει με τα Ανώτερα Βασίλεια.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στη στοχευμένη θεραπεία ασθενειών και ενισχύει τη γονιμότητα. Ωφελεί την καρδιακή λειτουργία.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Σε κατάσταση διαλογισμού ή βαθιάς χαλάρωσης –και αφού έχουμε κάνει την απαραίτητη πνευματική προετοιμασία, καθαρισμό του κρυστάλλου κλπ- κρατάμε τον Κρύσταλλο Σκήπτρο με την αιχμή του προς το σημείο της καρδιάς και αφηνόμαστε στις θεραπευτικές και ωφέλιμες ιδιότητές του

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Σκήπτρο» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved