Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Σφαίρα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.

xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Πρόκειται για έναν Κρύσταλλο –Χαλαζία ως επί το πλείστον- διαμορφωμένο σε σχήμα σφαίρας. Τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει στο εσωτερικό του πυκνώματα, ιριδισμούς, και διάφορους σχηματισμούς.

crystal-sphere krystalos-sfera

Δείτε εδώ περισσότερους κρυστάλλους σε σχήμα σφαίρας!

Ενεργειακή διαδρομή: Το σφαιρικό σχήμα υπό το οποίο έχει διαμορφωθεί ο κρύσταλλος του δίνει τη δυνατότητα να εκπέμπει ταυτοχρόνως ενέργεια προς όλες τις κατευθύνσεις.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος σε Σχήμα Σφαίρας συμβολίζει την Ενότητα, απομακρύνοντας αισθήματα διαχωριστικότητας και μοναξιάς. Θεωρείται παράθυρο στο χρόνο, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η σύνδεση του παρελθόντος και του μέλλοντος με το παρόν. Με τη βοήθειά της μπορούμε να λάβουμε σημαντικές πληροφορίες για καταστάσεις που μας απασχολούν, ή εάν έχουμε εξοικειωθεί με τις ενέργειές της, να το κάνουμε για κάποιον άλλο καθώς μέσα της μπορούμε να διακρίνουμε το ενεργειακό αποτύπωμα της αύρας του, εάν αυτός κάθεται απέναντί μας. Σε προσωπικό επίπεδο μας βοηθά να αισθανθούμε ένα με τη Συμπαντική Ολότητα και μας υπενθυμίζει ότι μέσα μας έχουμε όλη τη δύναμη και τα εφόδια που χρειαζόμαστε. Καθαρίζει και εναρμονίζει την αύρα, αλλά και την ατμόσφαιρα, ενώ μπορεί και να ενισχύσει την ενέργεια άλλων λίθων. Ο κάθε ένας Κρύσταλλος σε Σχήμα Σφαίρας είναι μοναδικός και έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο στον καθένα μας.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η εναρμόνιση και η σύνδεσή μας με την Ολότητα, στην οποία εμπεριέχεται το παρελθόν και το μέλλον.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Με έναν Κρύσταλλο σε Σχήμα Σφαίρας μπορούμε να βρούμε τις κρυμμένες αιτίες πίσω από διαφόρων ειδών σωματικές δυσλειτουργίες.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοσκόπηση, την κρυσταλλοθεραπεία, το Feng Shui, το θεραπευτικό μασάζ, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Μετά από την κατάλληλη πνευματική προετοιμασία μέσω χαλάρωσης και διαλογισμού, μπορούμε να αρχίσουμε να εξοικειωνόμαστε με μία Σφαίρα. Σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, κατά προτίμηση κεριού, κρατάμε τη Σφαίρα στα χέρια μας και συντονιζόμαστε με τις ενέργειές της. (βοηθάει να είμαστε καθιστοί και να τοποθετήσουμε τα χέρια μας που κρατούν τη σφαίρα επάνω σε ένα τραπέζι μπροστά μας) Κατόπιν αφήνουμε το βλέμμα μας να πλανηθεί μέσα στη Σφαίρα, παρατηρούμε τα πυκνώματά της, τους σχηματισμούς και χαλαρώνουμε. Δεν κοιτάζουμε με επιμονή που θα πονέσουν τα μάτια μας, απλά προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και δεκτικοί. Επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία κάποιες μέρες, μέχρις ότου να έχουμε εξοικειωθεί τόσο με τη Σφαίρα που να μπορούμε να θέτουμε ερωτήματα και να λαμβάνουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε υπό μορφή εικόνας κοιτάζοντας στο εσωτερικό της.

Εάν στο σπίτι μας υπάρχει ένταση, μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν Κρύσταλλο σε Σχήμα Σφαίρας σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού, στο σαλόνι π.χ., ούτως ώστε να βοηθήσει στην άμβλυνση των αντιθέσεων και τον εναρμονισμό του χώρου. Επίσης το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και σε έναν χώρο εργασίας όπου υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός, προκειμένου να επιτύχουμε τα ίδια αποτελέσματα και να εργάζονται όλοι πιο παραγωγικά.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου..

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Σφαίρα» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved