Δείτε εδώ τα Προϊόντα για Ρόλλερ Προσώπου και Gua Sha.
Αναλυτικές ιδιότητες. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitextΜορφολογία Ρόλλερ Προσώπου - Gua Sha Λίθου
Το ρολλερ προσώπου είναι ένας κυλινδρικός ημιπολύτιμος λίθος πάνω σε έναν μηχανισμό που το βοηθάει να κυλήσει. Χρησιμοποιείται για μασάζ προσώπου που αφήνει μια φυσική λάμψη στο δέρμα σας.
Το Gua sha είναι μια εναλλακτική θεραπεία που περιλαμβάνει το ξύσιμο του δέρματός σας με ένα εργαλείο μασάζ για τη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Ορισμός και Συμβολισμός 
Face Rollers
Τα Face Rollers είναι πέτρες κομμένες σε οβάλ ή κυλινδρικά σχήματα με καμπύλες και στενές άκρες και στις δύο πλευρές. Είναι συνήθως εξοπλισμένα με μεταλλικά εξαρτήματα στα άκρα για να κυλούν εύκολα στα μάγουλα, στο μέτωπο, κάτω από τα μάτια ή στις θέσεις των τσάκρα για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος.
Το Ρόλλερ Προσώπου, ειδικά από νεφρίτη, έχει χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες ομορφιάς που χρονολογούνται από τον 7ο αιώνα στην Κίνα. Τα ρόλλερ προσώπου χρησιμοποιούνται για να κάνετε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και να τονώσουν το λεμφικό σύστημα για να μειώσει το πρήξιμο, να μειώσει την ένταση. Τονώνουν το λεμφικό σύστημα και τη ροή του αίματος. Μειώνουν την ένταση του προσώπου και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα. Αύτη η διαδικασία είναι γνωστή ως αντιγηραντική δράση.

• Gua Sha
Το Gua Sha είναι μια τεχνική απαλής απόξεσης του δέρματος με μικρές ή μεγάλες κινήσεις για να διεγερθεί η κυκλοφορία των μαλακών ιστών ώστε να αυξηθεί η ροή του αίματος. Ο λίθος Gua Sha είναι ένα πολύτιμος λίθος για θεραπεία προσώπου και σώματος.   
Το Gua Sha είναι μια αρχαία κινεζική θεραπευτική τεχνική. Για γενιές οι Κινέζες μητέρες χρησιμοποιούσαν το Qua Sha ως σπιτική θεραπεία για άρρωστα παιδιά. Στα κινέζικα Gua μεταφράζεται σε «ξύσιμο» και Sha σε «μικροσκοπικά, κόκκινα στίγματα». Το Gua sha προορίζεται για την αντιμετώπιση της στάσιμης ενέργειας, που ονομάζεται chi, στο σώμα που είναι υπεύθυνο για τη φλεγμονή. Το Qi πρέπει να είναι ισορροπημένο και να ρέει ελεύθερα για να εξασφαλίσει την υγεία και την ευημερία του. Η φλεγμονή είναι η υποκείμενη αιτία αρκετών καταστάσεων που σχετίζονται με χρόνιο πόνο.

Οφέλη Gua Sha και Ρολλερ προσώπου
Ο συνδυασμός roller και qua sha αποστραγγίζει το υγρό που προκαλεί πρήξιμο. Έτσι το λεμφικό υγρό κυκλοφορεί ελεύθερο και οι μύες κινούνται και συστέλλονται ευκολότερα. ‘Όταν οι κρύσταλλοι είναι παγωμένοι βοηθούν στην ελαστικότητα του προσώπου και στην μείωση της φλεγμονής. Με την διαδικασία αυτή παράγεται κολλαγόνο με αποτέλεσμα ένα δέρμα φωτεινό και λαμπερό. Θεραπευτικά απομακρύνει τους πονοκεφάλους και την αρνητική ενέργεια.

Χρήσεις Ρόλλερ Προσώπου και Gua Sha λίθου
• Για να αποκτήσετε πιο σμιλεμένο αποτέλεσμα, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας το πρωί και κρυώστε το ρολλερ ή ξύστρα Gua Sha σας προηγουμένως στο ψυγείο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
• Κυλήστε ή σύρτε σε όλο σας το πρόσωπο μόνο προς τα πάνω.
• Χρησιμοποιήστε κρέμα προσώπου και ξεκινήστε απαλά να κυλάτε ή συρετε κατά μήκος της γνάθου, από το πηγούνι προς τα έξω μέχρι το αυτί, τουλάχιστον πέντε φορές.
• Κυλήστε ή σύρετε κάτω από το οστό του μάγουλου από την πλευρά της μύτης μέχρι το αυτί, μετά πάνω κάτω από το μάτι μέχρι τον κρόταφο και κάτω στο αυτί.

Ρόλλερ Προσώπου - Gua Sha και Κρύσταλλοι
Ροζ Χαλαζίας Ρόλλερ Προσώπου ή Ροζ Χαλαζίας Gua Sha: αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων στο δέρμα.
Νεφρίτης Ρόλλερ Προσώπου ή Νεφρίτης Gua Sha: ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ απομακρύνει τις τοξίνες από το δέρμα.
Αμέθυστος Ρόλλερ Προσώπου: απαλλάσσει τα αρνητικά συναισθήματα όπως το στρες και το άγχος. Βοηθά στην τόνωση του κολλαγόνου και βοηθά στην αντιφλεγμονή του δέρματος.
Οψιδιανός Ρόλλερ προσώπου: που σας προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων για αρκετά χρόνια.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

rola prosopoy, roller prosvpou, gua sha scraper, lithos gua sha, gua sha ksistra