Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Ράβδος.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Οι ράβδοι είναι επιμήκεις μυτεροί κρύσταλλοι. Υπάρχουν σε πολλά μεγέθη και σχήματα και μπορεί να ανήκουν σε διάφορα είδη λίθων. Ο κύλινδρός τους μπορεί να είναι στρογγυλεμένος ή με πλευρές, κάποιες είναι φυσικά σχηματισμένες και άλλες διαμορφώνονται τεχνητά. Η αιχμή τους είναι μυτερή ενώ κάποιες φορές ορισμένες ράβδοι έχουν αιχμές και από τις δύο άκρες τους.

crytalshaperod krystalosravdos crytalshaperod2

Δείτε εδώ περισσότερους κρυστάλλους σε σχήμα ράβδου!

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Οι ράβδοι χρησιμοποιούνταν κατά κόρον από τους θεραπευτές της αρχαιότητας, και λέγεται ότι ήταν βασικό εργαλείο και των κρυσταλλοθεραπευτών της Ατλαντίδας. Αυτά τα βοηθήματα εμπεριέχουν μεγάλη ενεργειακή ισχύ, ιδίως όταν προγραμματιστούν σωστά, και εντοπίζουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα στην αύρα και τα Τσάκρας τα οποία απομακρύνουν. Οι στρογγυλεμένες ράβδοι χρησιμοποιούνται στο θεραπευτικό μασάζ, καθώς η κατάλληλη πίεση σε συνδυασμό με την ενέργεια που μεταδίδουν έχουν ωφέλιμα αποτελέσματα. Ενδυναμώνουν τα ενεργειακά μας πεδία και μας φέρνουν σε επαφή με τις θεραπευτικές γνώσεις των αρχαίων πολιτισμών.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Οι ράβδοι πάνω απ’ όλα ασκούν θεραπευτική δράση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Χρησιμοποιούνται με θετικά αποτελέσματα στα σημεία του σώματος όπου υπάρχει πόνος ή δυσλειτουργία.

Χρησιμοποιείται: Στην κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, το θεραπευτικό μασάζ, το ρέικι, τον διαλογισμό ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Εάν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε σε επαφή με μία ράβδο, είναι ωφελιμότερο να αποκτήσουμε μία από καθαρό χαλαζία. Ο προγραμματισμός της πρέπει να γίνει με ξεκάθαρες και αγνές προθέσεις και μετά από πνευματική εργασία. Όταν τη χρησιμοποιούμε αισθανόμαστε τον εαυτό μας σαν ένα καθαρό κανάλι δια μέσω του οποίου θα ρεύσει η Συμπαντική Θεραπευτική Ενέργεια από το Τσάκρα της Κορυφής, στο χέρι που κρατάει τη ράβδο, και θα καταλήξει μέσα στη ράβδο από της οποίας την αιχμή θα διοχετευτεί.

ΕΙΔΗ ΡΑΒΔΩΝ

Ράβδος Χαλαζία
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Χαλαζία μπορεί να είναι φυσικά ή τεχνητά σχηματισμένη. Στο εσωτερικό της μπορεί να υπάρχουν πυκνώματα και σχηματισμοί ή να είναι εντελώς καθαρή.
Ενεργειακή διαδρομή: Η Ράβδος Χαλαζία εκπέμπει προσθετική ή αφαιρετική ενέργεια, αναλόγως με το εάν χρειάζεται να ενισχύσει ή να απορροφήσει και να μετουσιώσει ενέργειες στα σημεία όπου στοχεύουμε.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Με τη βοήθεια μίας Ράβδου Χαλαζία μπορούμε να επιτύχουμε την ίαση σε πολλά επίπεδα. Ενδυναμώνει το αυρικό μας πεδίο, απομακρύνοντας αρνητικές ενέργειες, μας τονώνει σε όλους τους τομείς και μας βοηθά να παραμένουμε εναρμονισμένοι με τις Συμπαντικές ενέργειες.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα και η απομάκρυνση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στην αποκάλυψη βαθύτερων αιτιών μιας ασθένειας ή διαταραχής του σώματος και στην αποθεραπεία αυτής, στοχεύοντας ενέργεια στο αντίστοιχο σημείο.
Χρησιμοποιείται:
Στην κρυσταλλοθεραπεία, το θεραπευτικό μασάζ, το ρέικι, τη θεραπεία των Τσάκρας, τον διαλογισμό ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Ράβδος Αμέθυστου
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Αμέθυστου είναι μωβ και συνήθως τεχνητά σχηματισμένη. Στο εσωτερικό της υπάρχουν πυκνώματα και σχηματισμοί.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Προσφέρει προστασία, ηρεμία και διαύγεια, ενδυναμώνει και θεραπεύει την αύρα στα σημεία όπου χρειάζεται. Ενισχύει τις ενορατικές ικανότητες και τη διαίσθηση, βοηθώντας μας να βλέπουμε καλύτερα τι πραγματικά βρίσκεται πίσω από κάθε κατάσταση. Μας ωθεί στο να αφήσουμε πίσω μας κάθε είδους προσκολλήσεις και εθισμούς. Τονώνει και καθαρίζει τα Τσάκρας, ιδίως το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού και το Τσάκρα του Ιερού Οστού.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η θεραπεία και η επαναφορά της αρμονίας και της ισορροπίας σε όλα τα επίπεδα.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενισχύει την καλή λειτουργία της επίφυσης, του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, του ενδοκρινικού συστήματος, και ανακουφίζει από πονοκεφάλους. Έχει αγχολυτική δράση.

Ράβδος Ροζ Χαλαζία
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Ροζ Χαλαζία έχει το χρώμα του κρυστάλλου και είναι συνήθως τεχνητά σχηματισμένη. Στο εσωτερικό της υπάρχουν πυκνώματα και σχηματισμοί.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Με μία ράβδο από Ροζ Χαλαζία μπορούμε να θεραπεύσουμε την πληγωμένη μας καρδιά όταν αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε απόγνωση. Μας βοηθά να επουλώσουμε τις συναισθηματικές μας πληγές, και να αισθανθούμε συμπόνοια και κατανόηση προς τους άλλους. Γεμίζει τη ζωή μας με ηρεμία, καλοσύνη και αγνότητα, βοηθά στην απομάκρυνση του στρες και της αναστάτωσης. Επιπλέον εναρμονίζει τα Τσάκρας και επαναφέρει την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Να φέρει την ηρεμία, την εσωτερική γαλήνη και την αγάπη στη ζωή μας.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Απομακρύνει την εμφάνιση δυσλειτουργιών που προκαλούνται από το άγχος, κατευνάζει την ταχυπαλμία και ρίχνει την υψηλή πίεση.

Ράβδος Καπνία
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Καπνία έχει το χρώμα του κρυστάλλου και είναι συνήθως τεχνητά σχηματισμένη. Στο εσωτερικό της υπάρχουν πυκνώματα και σχηματισμοί.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Με μία Ράβδο Καπνία μπορούμε να εργαστούμε για την απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας σε οποιοδήποτε σημείο κι αν αυτή βρίσκεται. Προσφέρει προστασία ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την εξελικτική μας πορεία βοηθώντας μας να μην χάνουμε τον σκοπό της ζωής μας. Είναι χρήσιμος για την σαφή κατανόηση πληροφοριών, ενδυναμώνει τη διαυγή θέαση των καταστάσεων, και την αποδοχή του ρόλου και του στόχου μας σε αυτή την ενσάρκωση. Επιπλέον γειώνει την αρνητική ενέργεια μέσω του Τσάκρα της Γης και μας ανακουφίζει από το γεωπαθητικό στρες.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Προσφέρει προστασία και γειώνει την αρνητική ενέργεια.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Καταπραΰνει τις νευρικές διαταραχές, προστατεύει την καρδιά, έχει αναλγητική και αποτοξινωτική δράση και αυξάνει τη γονιμότητα.

Ράβδος Οψιδιανού
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Οψιδιανού είναι συνήθως τεχνητά σχηματισμένη. Στην επιφάνειά της μπορούμε να διακρίνουμε καφέ ή άσπρους σχηματισμούς.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Η Ράβδος Οψιδιανού βοηθά στην απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών από το συναισθηματικό σώμα, με την προϋπόθεση να είμαστε έτοιμοι να τις φανερώσουμε και να τις απελευθερώσουμε. Η ράβδος βοηθά στον ενεργειακό καθαρισμό, την ενδυνάμωση και προστασία του αυρικού πεδιού. Επιπλέον μας ωθεί να δούμε το κατάλληλο μονοπάτι το οποίο πρέπει να διαβούμε για να επιτύχουμε την πνευματική πρόοδο.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών και η θεραπεία σε όλα τα επίπεδα.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Έχει αναλγητική δράση και βοηθά στην αποκάλυψη αιτιών των παθήσεων. Λειτουργεί ως αιμοστατικό και είναι ευεργετικό για την κυκλοφορία του αίματος, την πέψη, το δέρμα και τα μάτια.

Ράβδος Ρουτιλίου
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Ρουτιλίου είναι συνήθως τεχνητά σχηματισμένη. Στο εσωτερικό της διακρίνονται οι χαρακτηριστικές «βελόνες» χρώματος κίτρινου, καφέ, κόκκινου ή πράσινου.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Με μία Ράβδο Ρουτιλίου απομακρύνουμε τις αρνητικές ενέργειες και επιτυγχάνουμε έναν καθαρισμό σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα αποκτάμε μία σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό και τα ανώτερα πνευματικά βασίλεια. Λαμβάνουμε πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές στη ζωή μας, ή να λύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν. Καθαρίζει το κάρμα από αρνητικές ενέργειες των προηγούμενων ζωών μας και μας συνδέει με το παρελθόν και το μέλλον.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο καθαρισμός από αρνητικές ενέργειες.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, ευνοεί το νευροφυτικό σύστημα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδυναμώνει συνολικά τον οργανισμό.

Ράβδος Σελενίτη
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Σελενίτη μπορεί να είναι φυσικά ή τεχνητά σχηματισμένη και έχει το λευκό χρώμα του κρυστάλλου.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Με μία Ράβδο Σελενίτη απομακρύνουμε οποιοδήποτε ενεργειακό μπλοκάρισμα, καθώς και κάθε αρνητική οντότητα από το αυρικό μας πεδίο. Μας προσφέρει προστασία και μας συνδέει με τα Αγγελικά Βασίλεια και τις φωτεινές τους οντότητες. Φέρνει ηρεμία, γαλήνη και αρμονία τόσο μέσα μας όσο και στον χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε. Μας βοηθά να δούμε την ευρύτερη εικόνα και να μην παραμένουμε προσκολλημένοι σε περιοριστικές αντιλήψεις, ενώ ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε παρελθοντικές και μελλοντικές ζωές. Καθαρίζει και ανοίγει τα Ανώτερα Τσάκρας και είναι ενισχύει τη διαλογιστική κατάσταση.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η προστασία και η απομάκρυνση αρνητικών οντοτήτων και ενεργειών.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενδυναμώνει τα οστά και τη σπονδυλική στήλη, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα λευκά αιμοσφαίρια και προφυλάσσει από κρίσεις επιληψίας.

Ράβδος Φθορίτη
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Φθορίτη είναι τεχνητά σχηματισμένη και έχει το διάφανο, μοβ και πράσινο χρώμα του κρυστάλλου. Στο εσωτερικό της υπάρχουν πυκνώματα και σχηματισμοί.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Η Ράβδος Φθορίτη μας βοηθά να ενδυναμώσουμε και να γειώσουμε τις ενέργειές μας. Μας φέρνει σε επαφή με τα Πνευματικά Βασίλεια ενώ ταυτόχρονα τονώνει τη διαίσθησή μας και την σύνδεση με την Εσωτερική μας Γνώση. Απορροφά τις αρνητικές ενέργειες και καθαρίζει το αυρικό μας πεδίο, τα Τσάκρα καθώς και το περιβάλλον μας. Μας κρατά επικεντρωμένους και διαυγείς ακόμα και σε χαοτικές καταστάσεις και εναρμονίζει το φυσικό μας σώμα με τα υπόλοιπα σώματά μας. Λόγω της ικανότητάς της να απορροφά μεγάλες ποσότητες αρνητικής ενέργειας, χρειάζεται τακτικό καθαρισμό.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η προστασία, γείωση και ενδυνάμωση σε όλους τους τομείς.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Καταπραΰνει τις φλεγμονές, έχει αναλγητική και αγχολυτική δράση και απομακρύνει τις σωματικές δυσλειτουργίες που συσχετίζονται με το στρες.

Ράβδος Τουρμαλίνης
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Τουρμαλίνης μπορεί να είναι φυσικά ή τεχνητά σχηματισμένη και έχει το μαύρο χρώμα του κρυστάλλου.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Με μία Ράβδο Τουρμαλίνης μπορούμε να έχουμε μεγάλη προστασία από αρνητικές οντότητες και ψυχικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται ο καθαρισμός και η ενδυνάμωση του αυρικού πεδίου και η απομάκρυνση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων. Εξισορροπούν τους μεσημβρινούς και τα Τσάκρας και τα συνδέουν μεταξύ τους και παράλληλα μας συνδέουν με τη Συμπαντική Ενεργειακή ροή βοηθώντας μας έτσι να βρισκόμαστε σε αρμονία και ισορροπία.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η προστασία και η απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών και ακτινοβολιών.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Μπορεί να έχει θεραπευτικά αποτελέσματα ακόμα και σε καταστάσεις όπου φαινόταν αδύνατο, τονώνει το αναπαραγωγικό σύστημα και τη σεξουαλικότητα και έχει αντικαρκινική δράση.

Ράβδος Χαλαζία Τουρμαλίνη
Μορφολογία: Η επιμήκης Ράβδος Χαλαζία με Τουρμαλίνη είναι φυσικά ή τεχνητά σχηματισμένη. Στο εσωτερικό της διακρίνονται οι χαρακτηριστικές «βελόνες» σκούρου χρώματος της Τουρμαλίνης καθώς και τα πυκνώματα και οι σχηματισμοί του χαλαζία.
Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου και εκπέμπεται στοχευμένα με ισχύ από την αιχμή της.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Η Ράβδος Χαλαζία με Τουρμαλίνη είναι εξαιρετικό βοήθημα για περιπτώσεις όπου υπάρχει μπλοκαρισμένη ενέργεια λόγω ψυχικών τραυμάτων ή έντονου άγχους. Ευθυγραμμίζει τους μεσημβρινούς, τα Τσάκρας και την αύρα, απομακρύνει βλαβερά πρότυπα, αντιλήψεις και συμπεριφορές και ενισχύει την θετική μεταμόρφωση σε τομείς και επίπεδα της ζωής που είναι απαραίτητο προκειμένου να μπορούμε να εξελιχθούμε και να προοδεύσουμε. Επιπλέον μας βοηθά να είμαστε πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.
Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η ριζική μεταμόρφωση των προβληματικών περιοχών της ζωής.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στην τόνωση των εσωτερικών οργάνων του σώματος, μπορεί να έχει θεραπευτικά αποτελέσματα ακόμα και σε καταστάσεις όπου φαινόταν αδύνατο, τονώνει το αναπαραγωγικό σύστημα και τη σεξουαλικότητα και έχει αντικαρκινική δράση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Ράβδοι» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved