Δείτε εδώ Προϊόντα Ράβδων.
Αναλυτικές ιδιότητες. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.


xelonakitext Μορφολογία Ράβδων
     Οι ράβδοι είναι κρύσταλλοι κυλινδρικού σχήματος που είναι συνήθως λείες και γυαλισμένες με ένα ή περισσότερα μυτερά άκρα. Μπορούν να διαμορφωθούν φυσικά ή τεχνητά σε μονό ή διπλό σημείο. Υπάρχουν επίσης σύνθετoι ράβδοι από πολλαπλούς κρυστάλλους κολλημένους ή αρματωμένους μεταξύ τους χρησιμοποιώντας χαλκό ή μέταλλο. Το μέγεθος και το σχήμα ενός κρυστάλλου δεν αλλάζει τον τύπο της ενέργειας που εκπέμπει, αλλά μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο με τον οποίο τη λαμβάνετε. Τα ραβδιά και οι αιχμές είναι εξαιρετικά για την εστίαση της ενέργειας.
     Μια ράβδος χρησιμοποιείται σε διάφορες πνευματικές και θεραπευτικές πρακτικές για να κατευθύνει και να ενισχύσει την ενέργεια του κρυστάλλου. Το σχήμα του ραβδιού πιστεύεται ότι επηρεάζει τον τρόπο της ενέργειας που μπορεί να κατευθύνει. Τα ραβδιά που είναι μακρύτερα και παχύτερα θα κατευθύνουν μια πιο ισχυρή ενέργεια, ενώ τα μικρότερα, λεπτότερα ραβδιά θα κατευθύνουν μια πιο ήπια ενέργεια. Το σχήμα του ραβδιού επηρεάζει επίσης το είδος της θεραπείας που μπορεί να κάνει. 
     Οι κρυστάλλινοι ράβδοι χρησιμοποιούνται συχνά για την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση των ενεργειακών κέντρων του σώματος, γνωστά ως τσάκρα. Ένας ασκούμενος μπορεί να κρατήσει τη ράβδο πάνω από κάθε τσάκρα για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και στην προώθηση της αρμονίας μέσα στο σώμα. Χρησιμοποιούνται είτε για τη διοχέτευση ενέργειας σε ένα άτομο είτε για την άντληση ενέργειας ανάλογα με την κατεύθυνση και τον τύπο της ράβδου. Οι κρυστάλλινες ράβδους με διπλό άκρο μπορούν ταυτόχρονα να τραβήξουν την κακή ενέργεια καθώς και να διοχετεύσουν καλή ενέργεια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις στρογγυλεμένες κρυστάλλινες ράβδους για να κάνετε μασάζ σε σημεία πίεσης.

Χρήσεις Ράβδων
• Ξεμπλοκάρετε και ενεργοποιήστε τα τσάκρα σας με ράβδους. Είναι αποτελεσματικές όταν εργάζονται στα ενεργειακά και αιθερικά επίπεδα του σώματος. Ο απλούστερος τρόπος για να δουλέψετε με ράβδους σε αυτό το επίπεδο είναι να ενεργοποιήσετε και να εξισορροπήσετε το σύστημα των 7 τσάκρα.
• Χρησιμοποιήστε ράβδους για προστασία. Είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση της αυρικής ασπίδας και μπορείτε να τις κατευθύνετε στις τέσσερις γωνίες του δωματίου ή του σπιτιού σας για να απωθήσετε τις κακές ενέργειες.
• Χρησιμοποιήστε κρυστάλλινες ράβδους για μασάζ. Οι ράβδοι- wand κερδίζουν σε δημοτικότητα στο μασάζ προσώπου και σώματος. Οι καμπύλες ράβδοι είναι ιδανικές για μασάζ προσώπου και σώματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στρογγυλεμένες ράβδους και ράβδους μασάζ.
• Τα ραβδιά τσάκρα είναι εξαιρετικά για να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας. Είναι ιδανικά για την πραγματοποίηση επιθυμιών και ονείρων, επειδή περιέχουν περισσότερους από έναν κρυστάλλους. Απλώς οραματιστείτε την πρόθεσή σας κρατώντας το ραβδί.
• Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ράβδο ως εκκρεμές για να σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε μεταφυσικές και φυσικές ερωτήσεις. 

Τεχνικές Χρήσης Ράβδων
• Εργασία με τα ενεργειακά κέντρα -Τσάκρα- του σώματος.
Δεν υπάρχει φυσική επαφή με το σώμα με αυτή την τεχνική. Ξεκινήστε από το τσάκρα της βάσης και μετακινήστε τη ράβδο σας με σπειροειδή κίνηση δεξιόστροφα για να ενεργοποιήσετε και να εξισορροπήσετε αυτό το κέντρο. Συνεχίστε μέχρι να νιώσετε ότι αυτό το τσάκρα είναι ισορροπημένο και προχωρήστε στο επόμενο μέχρι να ισορροπήσετε και τα 7 τσάκρα.
• Μπορεί να ανακουφίσει το άγχος και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αγγίξτε τη ράβδο σας απευθείας στο δέρμα από την άκρη του αντίχειρα και στα δύο χέρια. 

Ράβδοι και Κρύσταλλοι
     Κάθε κρύσταλλος και πέτρα έχει το δικό του είδος ενέργειας. Είναι σημαντικό να βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς. Ένας τρόπος για να διαπιστώσετε εάν ένας κρύσταλλος είναι κατάλληλος για εσάς είναι κρατώντας τον στο χέρι σας. Εάν η αναπνοή σας επιβραδύνεται και αισθάνεστε χαλαροί, τότε αυτός είναι ένας υπέροχος κρύσταλλος για εσάς. 
Χαλαζίας -- ο κύριος θεραπευτής. Ο καθαρός χαλαζίας είναι ένας από τους παραδοσιακούς θεραπευτικούς λίθους που πιστεύεται ότι ανασύρει τον πόνο και ενισχύει τη θεραπευτική ενέργεια.
Ροζ Χαλαζίας-- η ενέργεια της αγάπης και της αυτοφροντίδας. Χρησιμοποιείται για την προώθηση της άνευ όρων αγάπης, ειρήνης και συμπόνιας.
Αμέθυστος -- η ενέργεια της ηρεμίας και της αρμονίας. Καλό για χρήση για ολόκληρο το σώμα και τα πλέγματα. Είναι επίσης καλό ως καθαριστικό αυρικού συστήματος, εξισορροπεί τις ενέργειες των πνευματικών, συναισθηματικών και φυσικών σωμάτων, ενισχύει τις θεραπευτικές ενέργειες και μειώνει την ένταση και τους πονοκεφάλους.
Καπνίας -- είναι εξαιρετικός για την άρση της κατάθλιψης και τη διατήρηση μιας ήρεμης γαλήνιας κατάστασης του μυαλού.
Τουρμαλίνη -- ο μέγας προστάτης της ενέργειας. Απομακρύνει κάθε αρνητική ενέργεια και κακόβουλη επιρροή. Διασπά την συσσωρευμένη αρνητικότητα απο το πεδίο μας.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

ravdoi, ravdia, wands