Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Πεπλατυσμένος ή Πινακοειδής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Πινακοειδής.

Μορφολογία: Ένας Πεπλατυσμένος Κρύσταλλος χαρακτηρίζεται από τις δύο μεγάλες πλατιές επιφάνειες που διαθέτει, οι οποίες είναι αισθητά μεγαλύτερες από τις υπόλοιπες. Μπορεί να είναι και διπλής απόληξης. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι κρύσταλλοι Προγονική Γραμμή.

tab tabular-qtz

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια διαχέεται ελεύθερα στο εσωτερικό του Πεπλατυσμένου Κρυστάλλου ενώ εκπέμπεται αναλόγως με την μορφολογία ή την ύπαρξη των αιχμών του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Πεπλατυσμένος Κρύσταλλος είναι εξαιρετικός διαβιβαστής ενεργειών και σκέψεων, ενώ μας παρέχει πληροφορίες από τη Μητέρα Γη. Με τη βοήθειά του μπορούμε να συνδεθούμε με Ανώτερα Όντα και επίπεδα, ενώ παράλληλα μας προστατεύει από κάθε αρνητική ενέργεια. Απομακρύνει τυχόν παρεξηγήσεις και μπερδέματα, καθώς και ενεργειακά μπλοκαρίσματα, γι’ αυτό και θεωρείται πολύτιμο θεραπευτικό εργαλείο. Με έναν Πεπλατυσμένο Κρύσταλλο μπορούμε να εκφράσουμε με σαφήνεια τα όσα σκεφτόμαστε, καθώς και να αντιληφθούμε ακριβώς αυτό που θέλει να μας διαβιβαστεί, από όποια πηγή κι αν προέρχεται αυτό. Φέρνουν την αρμονία και την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, γεμίζοντάς μας παράλληλα με συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει μικρότερους κρυστάλλους επάνω στην επιφάνειά του.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Διευκολύνει την επικοινωνία σε κάθε κατάσταση και επίπεδο.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Έχει αναλγητική δράση.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση, για προστασία, για φόρτιση κρυστάλλων ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Προκειμένου να λάβουμε κάποια πληροφορία ή κατεύθυνση σχετικά με ζητήματα που μας απασχολούν, μπορούμε κατά τη διάρκεια του διαλογισμού να κρατήσουμε στο χέρι μας έναν Πεπλατυσμένο Κρύσταλλο και να εκφράσουμε το ερώτημά μας. Αφηνόμαστε στην κατάσταση χαλάρωσης στην οποία βρισκόμαστε, έχοντας εμπιστοσύνη ότι θα λάβουμε την απάντησή μας, ακόμα κι αν αυτή δεν έρθει ακριβώς εκείνη τη στιγμή.
Αρκετοί Πεπλατυσμένοι Κρύσταλλοι έχουν μικρά εξογκώματα στο πλάι, τα οποία εάν τρίψουμε με το δάχτυλό μας μπορούν να μας μεταβιβάσουν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορούμε να κάνουμε την παραπάνω διαδικασία απλά και μόνο για να χαλαρώνουμε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Πεπλατυσμένοι» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved