Δείτε εδώ Προϊόντα Λίθων σε σχήμα Οβάλ.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.

xelonakitextΜορφολογία Οβάλ Palm Stone
   Είναι ένα επίπεδο σχήμα οβάλ και λείο, ιδανικά για κράτημα. Χρησιμοποιούνται κυρίως για να σας ηρεμήσουν σε δύσκολες στιγμές.

Ορισμός και Συμβολισμός Οβάλ Palm Stone
   Οι Palm Stones έχουν σχήμα οβάλ. Το οβάλ είναι μια κλειστή καμπύλη σε ένα επίπεδο που μοιάζει με το περίγραμμα ενός αυγού. Είναι επίσης γνωστές ως Πέτρες Παλάμης - Palm Stones και πέτρες μη ανησυχίας (worry stones). Κρατούνται εύκολα στην παλάμη σας και βοηθούν στην καταπράυνση του άγχους και του στρες. Η οβάλ palm stone σημαίνει «καταπραϋντική πέτρα». Η ιδέα μιας πέτρας παλάμης ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα, το Θιβέτ, την Ιρλανδία και τις φυλές των ιθαγενών της Αμερικής.
   Η χρήση Palm Stones είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ευθυγραμμίσετε το πνεύμα σας με την ενέργεια που θέλετε να προσελκύσετε. Απλώς κρατώντας έναν λίθο δημιουργείται μια ισχυρή αλλαγή στη συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι ένα προληπτικό εργαλείο για τις κρίσεις πανικού και μπορούν να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των προκλητικών συνομιλιών.

Χρήσεις Οβάλ Palm Stone
• Κρατήστε την πέτρα και μετακινήστε απαλά τον αντίχειρά σας εμπρός και πίσω κατά μήκος της πέτρας ανησυχίας για να σας βοηθήσει να καταπραύνετε την ανησυχία και το άγχος σας.
• Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφύγετε τις κακές συνήθειες ή να εκτοπίσετε οποιεσδήποτε γνωστές αλλά καταστροφικές μεθόδους αντιμετώπισης, όπως το δάγκωμα των νυχιών, το ξύσιμο και το δάγκωμα των χειλιών, στρέφοντας την προσοχή σας στην Οβάλ πέτρα παλάμης.
• Μπορείτε επίσης να κρατάτε έναν οβάλ κρύσταλλο σε κάθε χέρι για να δημιουργήσετε μια αίσθηση ισορροπίας στο σώμα σας για να βοηθήσετε στην επίτευξη ισορροπίας στο μυαλό και την ενέργειά σας.
• Εύκολη ενσωμάτωση στην πρακτική του διαλογισμού σας.
• Όταν θέλετε να βιώσετε τα θεραπευτικά αποτελέσματα ενός κρυστάλλου, χρησιμοποιήστε έναν οβάλ λίθο στην περιοχή ή το τσάκρα που θέλετε να θεραπεύσετε.
• Καθώς είναι εύκολο να τις έχετε πάνω σας, βάλτε έναν στην τσάντα, την τσέπη ή κάπου αλλού πάνω στο πρόσωπό σας, μπορείτε να κρατήσετε τις προστατευτικές δυνάμεις μαζί σας όπου κι αν πάτε
• Κρατήστε ένα ημερολόγιο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας κρατώντας Οβάλ Palm Stones. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο για να απελευθερώσετε τις απογοητεύσεις σας με υγιή τρόπο, για να εκδηλώσετε την ελπίδα και τα όνειρά σας, ακόμη και να εργαστείτε μέσα από τις σκέψεις σας για να αποκτήσετε μια νέα προοπτική.

Οβάλ Palm Stone και Κρύσταλλοι
Χαλαζίας Οβάλ Palm Stone: Λαμβάνει, ενεργοποιεί, περιέχει, ενισχύει και μεταδίδει ενέργεια, εμπνέει την επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό.
Καρνέλιος Οβάλ Palm Stone: ενισχύει τα επίπεδα ζωτικότητας και ενέργειας, καθιστώντας την εξαιρετική πέτρα για άτομα που αντιμετωπίζουν κόπωση ή χαμηλή αντοχή.
Λαμπραδορίτης Οβάλ Palm Stone: είναι μια πηγή έμπνευσης και προοπτικής, καθώς σας βοηθά να δείτε τα θετικά διδάγματα που διαφορετικά θα χάνατε.
Μάτι Τίγρης Οβάλ Palm Stone: δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και σταθερότητας
Ροζ Χαλαζίας Οβάλ Palm Stone: είναι μια δημοφιλής επιλογή λόγω της καταπραϋντικής του ενέργειας
Αβεντουρίνη Πράσινη Οβάλ Palm Stone: μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε θετικοί και να προσελκύσετε αφθονία στη ζωή σας.
Αμέθυστος Οβάλ Palm Stone: μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και προστασία από τις γήινες παρορμήσεις ενώ σας κρατά προσγειωμένους σε δύσκολες καταστάσεις.

Βρείτε εδώ Προϊόντα Λίθων σε σχήμα Οβάλ.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

petra anhsyxias, petra mi anisihias, worry stone, petra palamis, palm stone