Δείτε εδώ Προϊόντα Οργανικών Λίθων.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.

xelonakitext Μορφολογία 
   Οι οργανικοί πολύτιμοι λίθοι είναι φυσικά υλικά που προέρχονται από ζωντανούς οργανισμούς που έχουν ορυκτοποιηθεί. Αυτό περιλαμβάνει απολιθώματα, γαγάτη, κεχριμπάρι, μαργαριτάρια, ελεφαντόδοντο. 
   Τα απολιθώματα είναι υπολείμματα φυτικών ή ζωικών οργανισμών που έζησαν πριν από τη σημερινή γεωλογική εποχή και κλείσθηκαν σε στρώματα γης. Κατάλληλοι για κρυσταλλοθεραπεία και διαλογισμό. Ορισμένα απολιθώματα είναι αμμωνίτης, απολιθωμένο ξύλο, αχάτης τουριτέλας.

Ορισμός και Συμβολισμός Οργανικοί Λίθοι και Απολιθώματα
   Οι πολύτιμοι λίθοι είναι είτε ορυκτά με κρυσταλλική δομή, ανόργανα μη κρυσταλλικά ορυκτοειδή ή οργανικοί πολύτιμοι λίθοι. Οι Οργανικοί Λίθοι είναι οργανικά υλικά που έχουν ορυκτοποιηθεί. Η ορυκτοποίηση περιγράφει μια διαδικασία που το οργανικό υλικό αντικαθίσταται και γεμίζει από άλλο ορυκτό υλικό για εκατομμύρια χρόνια. Οι οργανικές πέτρες είναι συνήθως πιο μαλακές από άλλα ορυκτά.
   Οι οργανικοί πολύτιμοι λίθοι είναι από τα παλαιότερα υλικά που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση από τον άνθρωπο από την Λίθινη εποχή. Τώρα οι οργανικές πέτρες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κοσμημάτων και διακοσμήσεων και φοριούνται για τις εγγενείς ιδιότητές τους να ενδυναμώνουν, να προστατεύουν και να εμπνέουν.
Απολίθωμα είναι οποιοδήποτε κατάλοιπο ή ίχνος αρχαίου οργανισμού. Τα απολιθωμένα οστά δεινοσαύρων, το απολιθωμένο ξύλο και πολλά θαλάσσια απολιθώματα σχηματίστηκαν από τη ορυκτοποίηση. Στην Αντικατάσταση το αρχικό κέλυφος ή οστό διαλύεται και αντικαθίσταται από ένα διαφορετικό ορυκτό.
   Πολλά από τα πραγματικά πλάσματα των οποίων τα οστά απολιθώθηκαν ενέπνευσαν πολλά μυθικά πλάσματα και θρύλους. Ο Αμμωνίτης θύμιζε στους αρχαίους Έλληνες τα κουλουριασμένα κέρατα ενός κριαριού, γι' αυτό το ονόμασαν από τον θεό  Άμμωνα.

Οργανικοί Λίθοι και Απολιθώματα
Απολιθωμένο Ξύλο: είναι απολιθωμένα ορυκτά που διαθέτουν διατηρημένη φυσική ξύλινη υφή. Μια πέτρα μεταμόρφωσης που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και ασφάλεια σιγουριά.
Αμμωνίτης: απολιθωμένος ασπόνδυλος οργανισμός. Προωθεί τη συναισθηματική ισορροπία και σταθερότητα.
Γαγάτης: είναι οργανικό προϊόν της αποσύνθεσης του ξύλου. Σας βοηθά να σπάσετε αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς.
Κεχριμπάρι: είναι μια απολιθωμένη ρητίνη δέντρου. Βελτιώνει τη μνήμη, αυξάνει την πνευματική ευελιξία και δημιουργεί ισορροπημένη λήψη αποφάσεων.
Κοράλλι: είναι απολιθωμένα υπολείμματα κοραλλιού σκληρού σκελετού. Επαναφέρει την ειρήνη και την ηρεμία και σας βοηθά να αντλήσετε αγάπη.
Μαργαριτάρι: δημιουργούνται από τα οστρακοειδή όταν δημιουργούν μια ουσία (μάργαρο), η οποία στη συνέχεια σκληραίνει. Μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να εξισορροπήσουμε τις κακές επιπτώσεις της σελήνης.
Σεντέφι (MoP): ένα κρυσταλλωμένο ορυκτό που σχηματίζεται στο εσωτερικό στρώμα του κελύφους των μαλακίων. Αυξάνει τη διαίσθηση, τη φαντασία και την ψυχική ευαισθησία.
Φίλντισι (Ελεφαντοστό): είναι από χαυλιόδοντες και δόντια ζώων, που αποτελείται κυρίως από οδοντίνη. Το φίλντισι πλέον δεν μπορεί να εισαχθεί, να εξαχθεί ή να πωληθεί. Σας βοηθά να καθαρίσετε την ψυχή σας από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και αγανάκτηση.
Τουριτέλα: απολιθωμένοι ασπόνδυλοι οργανισμοί. Ένας λίθος επιβίωσης δύναμης και προστασίας.

Βρείτε εδώ Προϊόντα Οργανικών Λίθων.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

organikoi lithoi, apolithomata, organika petromata, organic rocks, fossil, ammonitis, kehrimpari korali, margaritaria, sentefi, filntisi, elefantosto, elefantodonto