Δείτε εδώ Προϊόντα Μασαζοκρύσταλλων.
Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους του politimigi.gr.

xelonakitextΜορφολογία Μασαζοκρύσταλλου
   Κρύσταλλοι σε σχήμα κατάλληλο για θεραπείες μασάζ. Το μασάζ με κρύσταλλους είναι ένας τύπος θεραπείας μασάζ που χρησιμοποιεί κρυστάλλους και λίθους για να βοηθήσει στην προώθηση της χαλάρωσης και της επούλωσης.

Ορισμός και Συμβολισμός Μασαζοκρύσταλλου
   Οι κρύσταλλοι σε σχήμα ραβδιού είναι ο παραδοσιακός τρόπος για μασάζ κρυσταλλοθεραπεία. Είναι κρύσταλλoi ή λίθοι που έχουν συνήθως μήκος περίπου όσο ένα μολύβι. Είναι συνήθως στρογγυλεμένο στο ένα άκρο και μυτερό στο άλλο. Το στρογγυλεμένο άκρο ενός κρυστάλλινου ραβδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ, ενώ το μυτερό άκρο χρησιμοποιείται για την άσκηση πίεσης στη ρεφλεξολογία ή για βαθύ μασάζ ιστών.
  Μπορείτε να βρείτε διάφορες παραλλαγές αυτής της μορφής μασσαζοκρύσταλλου. Υπάρχουν ράβδοι μασάζ με μόνο στρογγυλεμένες λείες άκρες για κρυσταλλικό μασάζ. Μερικά ραβδιά μασάζ είναι λεία και στρογγυλεμένα ή μερικές φορές κωνικά κυλινδρικά και μερικά έχουν έδρες σε όλο το μήκος τους.
   Οι θεραπευτές μασάζ βασίζονται σε φυσικά εργαλεία, όπως πέτρες και κρύσταλλοι, για να ενισχύσουν τη θεραπευτική επίδραση των αρχαίων τεχνικών στο σώμα σας. Οι πέτρες και οι κρύσταλλοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μασάζ μπορούν να είναι οποιουδήποτε σχήματος, όπως καρδιά, αυγό, σφαίρες, βότσαλα, οβάλ palm stones, ρόλλερ προσώπου, λίθοι Gua Sha, γεννήτριες και ράβδοι μασάζ.
   Η θεραπεία με κρυστάλλους και η θεραπεία μασάζ είναι ένας ισχυρός συνδυασμός ενάντια στην αρνητική ενέργεια, το στρες, τον μυϊκό πόνο και άλλες παθήσεις. Οι κρύσταλλοι έχουν ισχυρή θεραπευτική ενέργεια λόγω των συχνοτήτων δόνησης τους. Μας βοηθούν να απελευθερώσουμε την αρνητική ενέργεια, να εξισορροπήσουμε τα τσάκρα μας και να επαναφέρουμε τη ροή ενέργειας στο σώμα μας. Όταν οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται για μασάζ εκπέμπουν φυσική ενέργεια που διεγείρει το νευρολογικό σύστημα και στέλνει θετικά σήματα στον εγκέφαλο μέσω του σώματος. Οι κρύσταλλοι μασάζ είναι ευεργετικοί για βαθιά χαλάρωση, λεμφική παροχέτευση, βελτιωμένο μυϊκό τόνο, αυξημένη αυτοεκτίμηση και καθαρισμό του δέρματος.

Χρήσεις Μασαζοκρύσταλλου
• Μπορείτε να κάνετε μασάζ σε περιοχές του σώματος υψηλής έντασης με μασαζοκρύσταλλο ραβδί.
• Το μυτερό άκρο της κρυστάλλινης ράβδου μασάζ χρησιμοποιείται για την άσκηση πίεσης σε σημεία ρεφλεξολογίας για την τόνωση της λειτουργίας των αντίστοιχων οργάνων.
• Τοποθετήστε κρυστάλλους απευθείας σε κάθε κέντρο του τσάκρα για να ευθυγραμμίσετε εκ νέου τη ροή ενέργειας ενώ ο θεραπευτής κάνει μασάζ στο σώμα σας.
• Τοποθετήστε κρυστάλλους γύρω από το σώμα σας για να καθαρίσετε το ενεργειακό πεδίο και να αποτρέψετε την είσοδο αρνητικής ενέργειας στο χώρο.
• Χρησιμοποιήστε μικρές πέτρες κρυσταλλοθεραπείας και νερό για μασάζ ποδιών και παλάμης.

Μασάζ και Κρύσταλλοι
Χαλαζίας Μασαζοκρύσταλλος: Ο απόλυτος θεραπευτικός κρύσταλλος, εξαιρετικά ευέλικτος όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας.
Ροζ Χαλαζίας Μασαζοκρύσταλλος: Ο κρύσταλλος της αγάπης που βοηθά να θεραπεύσει την καρδιά από την αρνητικότητα.
Τουρμαλίνη Μαύρη Μασσαζοκρύσταλλος: Ένας ισχυρός θεραπευτικός κρύσταλλος που απορροφά και εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια για να καθαρίσει το σώμα.
Αβεντουρίνη Μασσαζοκρύσταλλος: Προωθεί τις ψυχικές και συναισθηματικές θεραπευτικές ιδιότητες.
Μάτι Τίγρης Μασσαζοκρύσταλλος: Παρέχει προστασία, καλή τύχη, διανοητική διαύγεια και εστίαση.
Αμέθυστος Μασσαζοκρύσταλλος: Ένας δημοφιλής θεραπευτικός και εξισορροπητικός κρύσταλλοι που προάγει την ισορροπία, την συγκέντρωση και την μελέτη.

Βρείτε εδώ Προϊόντα λίθων και κρύσταλλων για Μασάζ.

Πηγή: Πολύτιμη Γη



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2022 politimigi.gr - All Rights Reserved

πετρες μασαζ, κρυσταλλοι μασαζ, petres masaz, massage petres, masazokrystalloi, krystalloi masaz, massage stones, massage crystals