Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Μαντική Πέτρα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Προφήτης, Seer Stone.

Μορφολογία: Η Μαντική Πέτρα είναι ένας λίθος που αρχικά λειάνθηκε με φυσικό τρόπο από το νερό κατά την παραμονή του σε κάποια λίμνη ή ποτάμι και κατόπιν κόπηκε κάθετα, φανερώνοντας το εσωτερικό του.

seer

Δείτε προιόντα του Κρύσταλλου Μαντική Πέτρα

Ενεργειακή διαδρομή: Η απαλή ενέργεια μίας Μαντικής Πέτρας διαχέεται αρμονικά στο εσωτερικό της και ολόγυρά της.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Η Μαντική Πέτρα έχει απορροφήσει ιδιαίτερα ζεστές και χαλαρωτικές ενέργειες τις οποίες μας μεταδίδει, συνδέοντάς μας παράλληλα με τη μητέρα Φύση. Αντιπροσωπεύει την αρχαία γνώση και μας διδάσκει πολλά νοήματα σχετικά με το χωροχρονικό συνεχές. Μας φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, μας αποκαλύπτει στοιχεία του που δεν είχαμε αντιληφθεί, ενώ αποτελεί πολύτιμο σύντροφο για τα ταξίδια στον χρόνο.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Να μας αποκαλύψει τον χρονικό συσχετισμό του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, επικεντρώνοντάς μας στο εδώ και τώρα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, έχει ηρεμιστική δράση και ενισχύει την όραση.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Αφότου καθίσουμε σε ένα ήσυχο μέρος και ξεκινήσουμε με τον διαλογισμό μας κρατώντας την Μαντική Πέτρα, αφήνουμε το βλέμμα μας να πλανηθεί επάνω στα σημάδια, τα στρώματα και τις αποχρώσεις του εσωτερικού της. Εξακολουθώντας να την κρατάμε, χαλαρώνουμε και αφηνόμαστε στις χαλαρωτικές της ενέργειες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Μαντική Πέτρα» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved