Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Laser.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Φυσικές Μακριές Αιχμές ή Βελόνες Χαλαζία.

Μορφολογία: Οι κρύσταλλοι Laser είναι εκ φύσεως λεπτοί και επιμήκεις και στενεύουν ακόμα περισσότερο προς την μύτη. Αυτή τους η αιχμή απαρτίζεται από μικρές πλευρές, μερικές φορές καμπυλωτές. Οι κρύσταλλοι τεχνητής κοπής επιχειρούν να μιμηθούν την ευθύγραμμη ενεργειακή εστίαση που προσφέρουν εκ φύσεως οι Κρύσταλλοι Laser.

diamatina crystal points 1

Δείτε προιόντα του Κρύσταλλου Laser.

Ενεργειακή διαδρομή: Ο κρύσταλλος Laser δρα μέσω της επιτάχυνσης ενέργειας κατά μήκος του και της εστίασής της στο σημείο που δείχνει η αιχμή του, λειτουργώντας σαν ακτίνα laser.
Κρυσταλλική Ενέργεια: Πρόκειται για έναν ισχυρό βοηθό σε θεραπευτικές συνεδρίες και τελετουργίες, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιείται με ξεκάθαρες προθέσεις. Η εστιασμένη ροή ενέργειας τον κάνει εξαιρετικό θεραπευτικό εργαλείο. Δρα επάνω σε κάθε είδους προσκολλήσεις και δεσμά οποιασδήποτε φύσεως και προελεύσεως διαλύοντάς τα, ενώ απομακρύνει σκεπτομορφές και σκοτεινές οντότητες από το υλικό ή τα λεπτά σώματα. Προστατεύει την αύρα αλλά και το υλικό σώμα, εναρμονίζει τις ανώτερες δονήσεις του ενεργειακού πεδίου, απομακρύνει τυχόν ενεργειακά μπλοκαρίσματα και αρνητικές συμπεριφορές, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην κατάλυση αρνητικών μοτίβων σκέψης. Εμπεριέχει γνώσεις και πληροφορίες από τους τόπους προέλευσής του, από αρχαίους πολιτισμούς και αστρικά βασίλεια, ενώ χρησιμοποιήθηκε στους θεραπευτικούς ναούς της Λεμουρίας. Σε γενικές γραμμές η χρήση ενός κρυστάλλου Laser γίνεται κυρίως σε εξειδικευμένες και ακριβείς θεραπευτικές τεχνικές γι’ αυτό και η μεταχείρισή του ως θεραπευτικό εργαλείο απαιτεί προσοχή καθώς δεν πρέπει να στρέφεται τυχαία προς κάποιον άλλον. Οι σκοποί μας κατά τη χρήση τους πρέπει να είναι αγνοί.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο κρύσταλλος Laser λειτουργεί σαν «νυστέρι» απομακρύνοντας από επάνω μας κάθε αρνητικότητα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση ασθενειών από το σώμα. Η χρήση του Κρυστάλλου Laser ενισχύει τα σημεία του βελονισμού, μπορεί να εργαστεί σε σημεία όπως η επίφυση και η υπόφυση και χρησιμοποιείται επιτυχώς σε ψυχικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Χρησιμοποιείται: Υπάρχουν αιχμές Laser φυσικές και τεχνητά κατασκευασμένες.Οι Φυσικές Αιχμές Laser από Φυσικούς Κρυστάλλους χρησιμοποιούνται σε Ενεργειακούς Καθαρισμούς, στην κατασκευή Οργονιτών, στην Κρυσταλλοθεραπεία και σε διάφορες εναλλακτικές τεχνικές. Οι Τεχνητές Αιχμές Laser από Φυσικούς Κρυστάλλους χρησιμοποιούνται ως θεραπευτικά και ενεργειακά εργαλεία. Γενικότερα οι Κρύσταλλοι Laser χρησιμοποιούνται στις θεραπευτικές συνεδρίες και σε περίπτωσεις που επιθυμούμε απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών και προστασία.

Τεχνικές:

  • Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η χρήση του Κρυστάλλου Laser απαιτεί προσοχή, γι’ αυτό και δεν συστήνεται η χρήση από κάποιον αρχάριο στον κόσμο των κρυστάλλων και της κρυσταλλοθεραπείας. Μια απλή τεχνική που μπορεί κανείς να εφαρμόσει είναι να τοποθετήσει τη βάση του Κρυστάλλου σε κάποιο σημείο του σώματος όπου αισθάνεται πόνο ή ενεργειακό μπλοκάρισμα, με την αιχμή του προς τα έξω, και να παραμείνει σε αυτή τη θέση για 10-15 λεπτά.
  • Σε γενικές γραμμές, όταν η αιχμή του είναι στραμμένη προς το σώμα μας το βοηθάει να φορτιστεί με ενέργεια, ενώ όταν η αιχμή δείχνει προς τα έξω συμβάλει στην αποφόρτιση από αρνητικές ενέργειες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Laser» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved