Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Κύβος.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Πρόκειται για πετρώματα που από τη φύση τους εμφανίζουν φυσικά τετράγωνα, όπως ο Σιδηροπυρίτης, το Διαμάντι και ο Φθορίτης.

cube cubee

Δείτε προιόντα του Κρύσταλλου σε σχήμα κύβου.

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια απορροφάται, συγκεντρώνεται και ενδυναμώνεται στο εσωτερικό ενός Κρυστάλλου σε σχήμα κύβου.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου σε σχήμα κύβου ενδυναμώνεται το ενεργειακό μας πεδίο, καθώς και η αφοσίωσή μας στο σκοπό μας και το μονοπάτι μας. Βοηθά στη μετουσίωση της αρνητικής ενέργειας σε θετική και στην απομάκρυνση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων. Παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας, μας γειώνει, ενδυναμώνει τη συγκέντρωση, την οργανωτικότητα, την ακρίβεια και την αφοσίωση. Δυναμώνει έναν υπερβολικά ευαίσθητο χαρακτήρα και απομακρύνει φοβίες και ανασφάλειες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η σταθεροποίηση, η ενδυνάμωση και η γείωση.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Τονώνει τον οργανισμό απομακρύνοντας την εξάντληση και ασθένειες συσχετιζόμενες με αυτή, ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Χρησιμοποιείται:
Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Κύβοι» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved