Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Κλειδί (Άνοιγμα).

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Άνοιγμα, Key Crystal.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Κλειδί έχει μία χαρακτηριστική τριγωνική ή εξαγωνική οπή σε κάποιο σημείο της επιφάνειάς του, κάτι που υποδεικνύει ότι κάποτε υπήρχε εκεί ένας δεύτερος κρύσταλλος. Αυτή η οπή στενεύει όσο προχωράει προς το βάθος του κρυστάλλου.

key-quartz-1 key key key 300

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Κλειδί απορροφά την ενέργεια από τη βάση του, την εντείνει στο εσωτερικό του και ιδίως στο σημείο της οπής και την εκπέμπει από την αιχμή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ξεκλειδώνοντας μια μέχρι πρότινος κλειδωμένη πόρτα που μας οδηγεί σε υποσυνείδητες πληροφορίες και απαντήσεις που αναζητούσαμε, ο Κρύσταλλος Κλειδί αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό μας. Με τη βοήθειά του καταφέρνουμε να φέρουμε στην επιφάνεια κρυμμένες υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις, να απομακρύνουμε κάθε ψευδαισθητικό εμπόδιο στέκεται στο δρόμο προς την πνευματική μας ανέλιξη. Ενισχύει τις προσπάθειές μας να βρούμε λύσεις σε προβλήματα, κατευθύνσεις σε αδιέξοδα, απαντήσεις σε ερωτήματα. Παράλληλα μας φέρνει σε επαφή με τον εαυτό μας, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του. Διαλευκάνει ασαφή σημεία σε κάθε κατάσταση, ενισχύοντας την ικανότητά μας να βλέπουμε με διαύγεια και αμεροληψία.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Με έναν Κρύσταλλο Κλειδί μπορούμε να φανερώσουμε κάθε κρυμμένη απάντηση στα ερωτήματά μας.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Κλειδί μπορεί να αποκαλύψει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με σωματικές παθήσεις, τα αίτια και τη θεραπεία τους.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κρύσταλλο Κλειδί για να λάβουμε απαντήσεις σε πολλά ζητήματα, εάν τον τοποθετήσουμε επάνω σε ένα γραπτό, (ένα γράμμα π.χ. ή ένα σημειωματάριο), ή επάνω σε μία φωτογραφία κάποιου προσώπου για το οποίο επιθυμούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Μέσω του διαλογισμού μπορούμε να αφεθούμε στις γνώσεις που έχει να μας μεταβιβάσει ο κρύσταλλος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Κλειδί» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved