Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Καθεδρικός - Φωτοθήκη.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Κρύσταλλος Φωτοθήκη, Γηραιός, Cathedral Lightbrary.

Μορφολογία: Ο Καθεδρικός Κρύσταλλος αποτελείται από έναν μεγάλο κρύσταλλο εξαγωνικής απόληξης, ο οποίος συνήθως «αγκαλιάζεται» από άλλους μικρότερους κάθετους κρυστάλλους διαφορετικού ύψους, πάντοτε όμως κοντύτερων. Όλοι οι Κρύσταλλοι έχουν την ίδια βάση και αναπτύσσονται κάθετα. Τα μεγέθη των Καθεδρικών Κρυστάλλων ποικίλουν, μπορεί να είναι από μικρά που χωράνε στην παλάμη μέχρι κομμάτια μεγαλύτερα του μισού μέτρου.

lightbrary quartz crystal lightbr cathedral ligth

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια απορροφάται από την κοινή βάση των κρυστάλλων που αποτελούν τον Καθεδρικό Κρύσταλλο, ενδυναμώνεται στο εσωτερικό τους και εκπέμπεται από τις αιχμές τους, αλλά κυρίως από την αιχμή του κεντρικού, μεγάλου κρυστάλλου.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Οι ενέργειες του Καθεδρικού Κρυστάλλου είναι ιδιαίτερες και σπάνιες. Το σχήμα του παραπέμπει σε έναν καθεδρικό ναό, οι κρύσταλλοι γύρω του θυμίζουν σκάλες και τα σημάδια που έχει στις επιφάνειές του εισόδους. Θεωρείται ότι εμπεριέχει όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν κάθε επίπεδο ύπαρξης, χώρο και χρόνο. Μας παρέχει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία και λέγεται ότι κάνει αισθητή την παρουσία του κάθε δύο χιλιάδες χρόνια καθοδηγώντας μας μέσω της αλλαγής των δονήσεών του στην άνοδο επιπέδου συλλογικής συνειδητότητας. Συμβολίζει την Συμπαντική Ενότητα καθώς και την ενότητα των ανθρώπινων ομάδων. Είναι πολύτιμος βοηθός σε ομαδικούς διαλογισμούς και πνευματικές εργασίες, καθώς λειτουργεί ως πομπός και δέκτης Κοσμικής Ενέργειας. Επιπλέον είναι εξαιρετικός σύντροφος για τα αστρικά ταξίδια.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Καθεδρικός Κρύσταλλος, ως Κοσμικός Υπολογιστής, συνδέεται με ενέργειες Ανώτερων Επιπέδων και μας παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα και πολύτιμες πληροφορίες.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ακουμπώντας έναν Καθεδρικό Κρύσταλλο σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος αισθανόμαστε έντονο πόνο, μπορούμε να έχουμε αξιοσημείωτη αναλγητική δράση.

Χρησιμοποιείται:
Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, τα αστρικά ταξίδια, τις ομαδικές πνευματικές εργασίες, το Feng Shui, την κρυσταλλοθεραπεία, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Καθόμαστε σε ήσυχο μέρος όπου δεν θα μας διακόψουν και ξεκινάμε τον διαλογισμό μας. Εν συνεχεία αφήνουμε το βλέμμα μας να ταξιδέψει επάνω στον Καθεδρικό Κρύσταλλο. Επικεντρωνόμαστε στα σημάδια της επιφάνειάς του που παραπέμπουν σε εισόδους και τις οραματιζόμαστε να ανοίγουν. Αφήνουμε τη συνειδητότητά μας να τις διαβεί και φανταζόμαστε ότι έχουμε εισέλθει πλέον στο εσωτερικό του κρυστάλλου, από όπου μπορούμε να κινηθούμε όπως επιθυμούμε και είναι ωφέλιμο για εμάς. Έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα λάβουμε τις κατάλληλες πληροφορίες αναλογικά με το πόσο προετοιμασμένοι είμαστε να τις δεχτούμε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Φωτοθήκη» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved