Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Γείωσης.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Γείωσης περιλαμβάνει μία χαρακτηριστική μεγάλη οκτάπλευρη έδρα στην αιχμή του.

grounding-quartz-1 grounding 300 grounding crystal

Ενεργειακή διαδρομή: Η ροή της ενέργειας μέσω του Κρυστάλλου Γείωσης κινείται εισερχόμενη από τη βάση του και εκδηλώνεται στην αιχμή του μέσω της οκταγωνικής αιχμής του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Η ενέργεια του κρυστάλλου είναι πολύ χρήσιμη στο να μας βοηθήσει να δούμε τη ζωή υπό ένα πιο ρεαλιστικό και προσγειωμένο πρίσμα, καθώς μας συνδέει με την λογική και την πραγματικότητα. Φανερώνει τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησης των πόρων και των δυνατοτήτων μας, ενώ μας καθοδηγεί όταν χρειαζόμαστε συμβουλές σε πρακτικά ζητήματα. Προστατεύει από ενεργειακές διαρροές και ενισχύει την συγκέντρωση, την καθαρή σκέψη και την ικανότητα να εκφραζόμαστε με σαφήνεια. Είναι το κατάλληλο εργαλείο για όταν νιώθουμε ασταθείς ή όταν οι σκέψεις και οι ενέργειές μας περιφέρονται σκόρπιες και ανολοκλήρωτες. Η σύνδεση που μας παρέχει με τα ανώτερα πνευματικά επίπεδα μας βοηθά να αντλήσουμε πολύτιμες πληροφορίες, τις οποίες καλούμαστε να εφαρμόσουμε με ρεαλισμό στην καθημερινότητά μας. Πολλές φορές, όταν έχουμε ζητήσει να μας φανερωθεί μια αλήθεια για κάποιο προσωπικό ζήτημα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε όσο σκληρή και αν είναι η αποκάλυψή της.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Γείωσης είναι ένας εξαιρετικά σπάνιος και ισχυρός λίθος. Είναι απαραίτητο εργαλείο για τη σύνδεση με τη Μητέρα Γη και τις ενέργειές της καθώς και για τη γείωση και την πρόοδο με σταθερά βήματα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Γείωσης βοηθά στην ίαση ασθενειών όταν κάθε άλλη θεραπεία έχει αποτύχει.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το Feng Shui, τη μελέτη, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Εάν βιώνουμε μία φάση όπου αισθανόμαστε «σκόρπιοι» και ασταθείς, είναι ωφέλιμο να έχουμε έναν Κρύσταλλο Γείωσης πάντοτε μαζί μας.
  • Καθόμαστε σε ένα ήσυχο μέρος για τον διαλογισμό κρατώντας τον Κρύσταλλο Γείωσης. Οραματιζόμαστε ότι έχουμε δυνατές ρίζες που φτάνουν μέχρι τη Γη, οι οποίες γίνονται όλο και πιο ισχυρές, καταλήγοντας όλο και πιο βαθιά. Δεν διακόπτουμε τον οραματισμό μέχρις ότου να αισθανθούμε ήρεμοι και σταθεροί.
  • Παρόμοια τεχνική μπορούμε να εφαρμόσουμε και για κάποιο άλλο άτομο, οραματιζόμενοι κατά τον διαλογισμό το συγκεκριμένο άτομο να έχει βαθιές σταθερές ρίζες μέσα στη Γη.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Γείωσης» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved