Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Γέφυρα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Γέφυρα περιλαμβάνει έναν μικρότερο κρύσταλλο του οποίου η βάση βρίσκεται σε κάποιο σημείο της επιφάνειας του μεγαλύτερου, με το κυρίως σώμα του να σχηματίζει πολλές φορές σχεδόν ορθή γωνία. Στην ουσία ο μικρότερος κρύσταλλος μεγαλώνει μέσα από τον μεγαλύτερο.

bridge bridge2 bridge 1

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Γέφυρα απορροφά ενέργεια από τη βάση του την οποία διαχέει κυρίως από την αιχμή του μεγαλύτερου κρυστάλλου, αλλά και δια μέσω της απόληξης του μικρότερου.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου Γέφυρα μπορούμε να απομακρύνουμε τυχόν αισθήματα διαχωριστικότητας, καθώς μας βοηθά να αντιληφθούμε τη Συμπαντική Ενότητα. Εναρμονίζει και συνδέει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό κόσμο, τα επίπεδα μεταξύ τους, ή εμάς με κάποιον άλλο άνθρωπο, οντότητα ή κατάσταση. Μας δίνει πρόσβαση σε γνώσεις και στοιχεία που παλαιότερα μπορεί να μην είχαμε. Ενισχύει τις ενέργειές μας κατά την ώρα του διαλογισμού και επιτρέπει στη γνώση να περάσει σε εμάς δια μέσω του ιδίου. Χρησιμοποιείται συχνά από τους θεραπευτές, καθότι διευκολύνει το πέρασμα της θεραπευτικής ενέργειας στον θεραπευόμενο, ενώ αποτελεί και εξαιρετικό βοήθημα για όσους κάνουν ομιλίες, καθώς τους βοηθά να μεταβιβάσουν τα επιχειρήματά τους ή τις ιδέες τους στο κοινό. Είναι πιστός συνοδοιπόρος στα αστρικά ταξίδια.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Δια μέσω της ενέργειας του Κρυστάλλου Γέφυρα μπορεί να επιτευχθεί η υπέρτατη ένωση σε κάθε κατάσταση και επίπεδο.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στην επούλωση τραυμάτων ή σε περιπτώσεις ρήξης συνδέσμων.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, το Feng Shui, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση, για προστασία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου Γέφυρα, τον οποίο κρατάμε κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μπορούμε να ζητήσουμε τη «γεφύρωση» τυχόν χασμάτων που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε μας και σε κάποιο άλλο άτομο. Οραματιζόμαστε ότι οι διαφορές μας εξαλείφονται και αντικαθίστανται από μια αρμονική αύρα αρμονίας και συμφιλίωσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Γέφυρα» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved