Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Φύλλο.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Πρόκειται για ένα λεπτό, επίπεδο κομμάτι κρυστάλλου, το οποίο μοιάζει με τον Πινακοειδή Κρύσταλλο μόνο που ενδέχεται να είναι πιο λεπτό ή να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κρυστάλλους. Στο εσωτερικό του πολλές φορές παρατηρούμε σημεία όπου έχει αυτοθεραπευτεί.

she sheet

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενισχύεται στο εσωτερικό του και εκπέμπεται και μεταδίδεται κατά πλάτος γύρω του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Μέσω ενός Κρυστάλλου Φύλλο μπορούμε να συνδεθούμε με Ανώτερα Επίπεδα, ιδίως με το αστρικό. Διευκολύνει την πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία, την επικοινωνία με Ανώτερες Οντότητες, αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό, καθώς μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας Δάσκαλο και τη βαθιά Γνώση που όλοι διαθέτουμε. Ενισχύει τις ψυχικές μας δυνάμεις και την ενόραση, και επιπλέον θεωρείται ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο καθώς έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως «καθρέφτης» που αντικατοπτρίζει τις προβληματικές περιοχές του σώματος.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Φύλλο λειτουργεί ως «παράθυρο» δίνοντάς μας τη δυνατότητα της πρόσβασης σε επίπεδα, ενέργειες, καταστάσεις ή γνώσεις που επιθυμούμε.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενισχύει τη δύναμη της αυτοΐασης, βοηθά στην επούλωση τραυμάτων, καταγμάτων, ρήξης συνδέσμων. Επίσης βοηθά στη γενικότερη αποθεραπεία και ανάρρωση.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κρύσταλλο Φύλλο προκειμένου να έρθουμε σε επαφή με γνώσεις ή κατευθύνσεις απαραίτητες για την πορεία ζωής μας. Οι απαντήσεις που θα αφεθούμε να λάβουμε μπορούν να μας καθοδηγήσουν σε σωστότερες επιλογές.
Λέγεται ότι ο καμπανιστός ήχος που κάνουν οι Κρύσταλλοι Φύλλα όταν αγγίζουν ο ένας τον άλλο, είναι χαλαρωτικοί και θεραπευτικοί. Μπορούμε να κρατήσουμε δυο-τρεις στη χούφτα μας και ανακινώντας ελαφρά το χέρι μας να αφεθούμε σε αυτόν τον ήχο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Φύλλο» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved