Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Φύλακας της Γης.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Προστάτης της Γης.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Φύλακας της Γης δεν εμφανίζεται συχνά, καθώς συνήθως παραμένει θαμμένος μέσα στη γη. Το μέγεθός του είναι αρκετά μεγάλο –έως γιγαντιαίο- και το σχήμα του μπορεί να παραπέμπει σε αυτό του Πολυμορφικού.

earth earthg earthgua

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενός τέτοιου κρυστάλλου απορροφάται στο εσωτερικό του και διαχέεται γύρω του με έντονη ισχύ και σε μεγάλες αποστάσεις.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Φύλακας της Γης λειτουργεί ως προστάτης από αρνητικές ενέργειες και διασφαλίζει την προστασία της Γαίας. Τέτοιοι κρύσταλλοι βρίσκονται θαμμένοι σε διάφορα σημεία του πλανήτη επιτελώντας το έργο τους, γι’ αυτό και το να βρεθεί κάποιος από αυτούς είναι πολύ σπάνιο. Η ενέργειά τους είναι έντονη, θεραπευτική και μας ενισχύει σε πολλά επίπεδα. Λειτουργεί ως κανάλι δια μέσω του οποίου φτάνουν στη Γη όλες οι Συμπαντικές ενέργειες, εναρμονίζοντας και ευθυγραμμίζοντάς την με αυτές. Μας διδάσκει τη μη-προσκόλληση στην ύλη και το φυσικό μας σώμα, ενισχύει την επίγνωση, την ενσυναίσθηση, και την δίχως περιορισμούς σκέψη. Είναι ωφέλιμο τέτοιοι κρύσταλλοι να βρίσκονται σε μέρη με πολύ κόσμο, όπως θεραπευτικά κέντρα, κοινότητες κτλ, ώστε να μπορούν να λάβουν τις ενέργειές τους πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα. Όπως είναι αυτονόητο, η πνευματική εργασία κοντά σε τέτοιους κρυστάλλους είναι πολύτιμη. Μέσω του κρυστάλλου επιτυγχάνεται η σύνδεση της συλλογικής συνειδητότητας με τις κοσμικές ενέργειες. Εάν τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο του κήπου ενδυναμώνει την ανάπτυξη των φυτών.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Προστατεύει τον πλανήτη, απορροφά και διαχέει τις ισχυρές ενέργειες της Μητέρας Γης.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στην αποθεραπεία και τόνωση του οργανισμού, προστατεύει από δυσαρμονίες που προσελκύουν ασθένειες.

Χρησιμοποιείται: Στη θεραπεία του πλανήτη, τον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Εάν έχουμε στην κατοχή μας έναν τέτοιο κρύσταλλο, μπορούμε καθώς βρισκόμαστε σε κατάσταση διαλογισμού ή βαθιάς χαλάρωσης να προσπαθήσουμε να συνδεθούμε μαζί του και με τις ενέργειές του. Αρχικά απομακρύνουμε κάθε περιοριστική σκέψη, προσδοκία ή αίσθηση του Εγώ και αφηνόμαστε σε μια σύνδεση με το συλλογικό και κατόπιν με το Ένα, με το Όλον. Αμέσως θα αισθανθούμε τις διαφορετικές ενεργειακές δονήσεις, καθώς θα μας πλημμυρίζει η αίσθηση γαλήνης και θαλπωρής

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Φύλακας της Γης» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved