Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Ενεργοποιητής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Οι Κρύσταλλοι Ενεργοποιητές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: την αριστερή και τη δεξιά. Κατηγοριοποιούνται σε αριστερούς ή δεξιούς αναλόγως με την κλίση που έχουν όταν τους κοιτάζουμε από εμπρός με την αιχμή τους να δείχνει προς τα πάνω.

 

activation-left 300 activation right 300

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Ενεργοποιητής απορροφά ενέργεια από τη βάση του, τη συγκεντρώνει στο εσωτερικό του και την εκπέμπει από την αιχμή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με έναν Κρύσταλλο Ενεργοποιητή διδασκόμαστε την ψευδαισθητική φύση του χρόνου καθώς και το ότι η αντίληψή μας γι’ αυτόν είναι στρεβλωμένη. Ενισχύει την αγάπη, είναι αγχολυτικός. Ο Κρύσταλλος Αριστερής Κλίσης ενισχύει το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, τονώνει τη λογική, πρακτική και αναλυτική σκέψη, ενώ απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα από το δεξί μέρος του σώματος και θεραπεύει τα Τσάκρας από το μπροστινό. Ο Κρύσταλλος Δεξιάς Κλίσης ενισχύει τη δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα, το ταλέντο μας στις τέχνες και το γράψιμο και την ενσυναίσθηση. Βοηθά να εκφράζουμε καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, ενώ απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα από το αριστερό μέρος του σώματος. Επιπλέον, ενισχύει την θεραπεία των Τσάκρας από το πίσω μέρος του σώματος.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η σύνδεση και εξισορρόπηση του αριστερού με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Βοηθά στη θεραπεία διαταραχών σε διαφορετικές πλευρές του σώματος που έχουν προκύψει από δυσλειτουργία ή βλάβη του εγκεφάλου. Η αριστερή κλίση στον Κρύσταλλο Ενεργοποιητή επιτυγχάνει την αναστροφή της ασθένειας στη δεξιά πλευρά, ενώ η δεξιά κλίση στην αριστερή.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε έναν Κρύσταλλο Ενεργοποιητή ως θεραπευτικό εργαλείο, αναζητούμε τον κατάλληλο –δεξιόστροφο ή αριστερόστροφο- αναλόγως με το σημείο του σώματος στο οποίο υπάρχει το πρόβλημα. Για κάποιο πρόβλημα στη δεξιά πλευρά αναζητούμε τον αριστερόστροφο και το αντίστροφο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Ενεργοποιητής» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved