Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Δάσκαλος.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Δάσκαλος έχει την ιδιαιτερότητα ότι μπορεί να είναι οποιουδήποτε σχήματος, φτάνει να διακρίνεται στο εσωτερικό του κάποιο συμβολικό σχήμα ή μία φιγούρα: ανθρώπινη, ζώου ή ακόμη και κάποια εντελώς αφηρημένη μορφή. Ένας Κρύσταλλος Δάσκαλος μπορεί να εμπεριέχει περισσότερες από μια φιγούρες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η παραπάνω αναγνώριση μορφολογίας του κρυστάλλου είναι καθαρά εξατομικευμένη: κάποιος μπορεί να αναγνωρίζει σε έναν κρύσταλλο τις προαναφερθείσες φιγούρες, ενώ κάποιος άλλος να μη μπορεί να διακρίνει κάτι. Ο Κρύσταλλος Δάσκαλος του ενός, δεν είναι απαραίτητα και του άλλου.

teacher teacher2

Ενεργειακή διαδρομή: Ποικίλλει ανάλογα με το σχήμα του κρυστάλλου.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Δάσκαλος είναι ένας πολύτιμος σύμμαχός μας στην πνευματική μας εξέλιξη. Αφότου αναγνωρίσουμε στο εσωτερικό του τα προσωπικά μας σύμβολα, μπορούμε να εργαστούμε με αυτά καθώς ερχόμαστε σε επαφή με τους δικούς μας Οδηγούς και Διδασκάλους, λαμβάνοντας γνώσεις και πληροφορίες που θα συμβάλουν στην πρόοδό μας. Ο Κρύσταλλος Δάσκαλος μας προστατεύει από αρνητικές ενέργειες, τονώνει τη δημιουργικότητά μας, μας διδάσκει την υπομονή και την εμπιστοσύνη στην Κοσμική Νοημοσύνη. Είναι εξαιρετικό εργαλείο για τον διαλογισμό και ενισχύει την επίγνωσή μας σε ό,τι αφορά τον εαυτό μας και τους άλλους. Με τη βοήθειά του καταφέρνουμε να αναγνωρίσουμε τι κρύβεται πίσω από τις πεποιθήσεις μας και κατά πόσον αυτές μας περιορίζουν. Κάθε προκατάληψη και προσδοκία καλείται να απομακρυνθεί προκειμένου να περάσουμε σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ως συμβολισμός του Εσώτερου Διδασκάλου ο κρύσταλλος επιθυμεί να μας μεταφέρει πολύτιμες γνώσεις και να μας βοηθήσει να τις ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και αυξάνει την αντιληπτική ικανότητα του νου.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση, για προστασία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Αφότου έχουμε αναγνωρίσει τον Κρύσταλλο Δάσκαλό μας, επιλέγουμε ένα ήσυχο μέρος όπου δεν θα μας διακόψει κανείς και αρχίζουμε τον διαλογισμό μας. Όταν έχουμε ηρεμήσει το νου, ανοίγουμε τα μάτια και αφήνουμε το βλέμμα μας να επικεντρωθεί επάνω στις μορφές ή τα σύμβολα τα οποία διακρίναμε, προσπαθώντας να αδιαφορούμε για τυχόν σκέψεις που μας έρχονται και πηγάζουν από προκαταλήψεις. Γινόμαστε δεκτικοί σε σκέψεις και ενέργειες που αισθανόμαστε ότι μας δίνουν ωφέλιμες για εμάς και τους άλλους απαντήσεις, ή που κατευθύνουν το νου μας σε νέες συνειδητοποιήσεις.
  • Είναι καλό να έχουμε κοντά μας τον Κρύσταλλο Δάσκαλο ή να τον τοποθετούμε κάτω από το μαξιλάρι μας, καθώς θεωρείται εξαιρετικός λίθος για τα όνειρα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Δάσκαλος» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved