Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Channeling.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Κανάλι

Μορφολογία: O κρύσταλλος Channeling αποτελείται από μια εμφανώς πλατιά επτάπλευρη έδρα (7-εφτάγωνο) στο μπροστινό μέρος της απόληξής του και μια άρτια τριγωνική έδρα(3-τρίγωνο) στην ακριβώς από πίσω πλευρά.
  channeling

Ενεργειακή διαδρομή: Η ροή της ενέργειας μέσω του κρυστάλλου Channeling κινείται εισερχόμενη από τη βάση του και εκδηλώνεται στην αιχμή του μέσω της επταγωνικής και της τριγωνικής πλευράς της.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Στον Κρύσταλλο Channeling οι ενέργειες βασίζονται στους αριθμούς 7 και 3 –αριθμοί που προκύπτουν από τους αριθμούς των εδρών στην απόληξή του. Ο αριθμός επτά, της μεγαλύτερης έδρας του, είναι ο αριθμός του μυστικισμού και εμπεριέχει μεγάλη δύναμη και πολλούς συμβολισμούς. Εκφράζει τον αναζητητή της αλήθειας, της σοφίας και της ενόρασης, τον μαθητή που αποζητά απαντήσεις, τον μύστη. Η πλατιά επταγωνική έδρα αντιπροσωπεύει τις επτά αρετές της συνειδητότητας: αγάπη, ελευθερία, έκφραση, γνώση, ειρήνη, χαρά και ενότητα, τα επτά τσάκρα, τα επτά επίπεδα ύπαρξης ή και τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου. Επίσης συμβολίζει την εσωτερική πύλη μέσω της οποίας ερχόμαστε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό. Εκείνος γνωρίζει την απάντηση σε κάθε ερώτημα, την Αλήθεια. Το τρίγωνο συμβολίζει τη δύναμη της πυραμίδας που απορροφά και διαχέει το φως από τα ανώτερα βασίλεια στο γήινο. Ο αριθμός τρία μας φέρνει σε επαφή με τη δημιουργικότητα που εκφράζεται με χαρά, με τις αλήθειες που πρέπει να εξωτερικευτούν, με την ομιλία μέσω της οποίας διαδίδεται η σοφία.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η ενεργειακή ροή και μορφολογία του κρυστάλλου βοηθούν στην αποκάλυψη απαντήσεων, στην πρόσβαση στη Σοφία. Ο Κρύσταλλος Channeling δρα ως οδηγός μας, μέσω του οποίου θα κατευθυνθούμε προς την αποκάλυψη των αληθειών που αναζητούμε.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Channeling συνδέεται με την ομιλία, την επίφυση και την αντιληπτική ικανότητα. Χρησιμεύει επίσης στην άντληση πληροφοριών για αιτίες και θεραπείες ασθενειών του σώματος.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το εκστατικό channeling ή γενικότερα ως ενεργειακά και θεραπευτικά εργαλεία. Είναι χρήσιμος σε κάθε περίπτωση που χρειαζόμαστε την αποκάλυψη πληροφοριών για οποιοδήποτε ζήτημα.

Τεχνικές:

  • Η εργασία με σκοπό την άντληση πληροφοριών από άλλα επίπεδα πρέπει να γίνεται πάντοτε με προφυλάξεις. Καθότι υπάρχει η περίπτωση να λάβουμε ανακριβείς απαντήσεις και πληροφορίες από αναξιόπιστα όντα, πριν ξεκινήσουμε την πνευματική μας εργασία με τον Κρύσταλλο Channeling ζητάμε πάντα προστασία, θεϊκό φως και καθοδήγηση από ανώτερα όντα. Επίσης θεωρούμε αναξιόπιστη μία πληροφορία η οποία φαίνεται να κρύβει απώτερους σκοπούς και δεν εξυπηρετεί το Ανώτερο Καλό και το συλλογικό όφελος. Ξεκινάμε έτσι την πνευματική μας εργασία με τον διαλογισμό και αφού στοχαστούμε επάνω στην πληροφορία που χρειαζόμαστε ακουμπάμε την επταγωνική έδρα του Κρυστάλλου Channeling επάνω στο Τρίτο Μάτι, ενώ ταυτοχρόνως κατευθύνουμε την παλάμη του δεκτικού μας χεριού προς την κατεύθυνση του σημείου που συσχετίζεται με την ερώτησή μας.
  • Εναλλακτικά, κρατώντας τον Κρύσταλλο Channeling στο χέρι μας, και με την προαναφερθείσα προετοιμασία για την προστασία της πνευματικής μας εργασίας, θέτουμε το ζήτημα στο οποίο επιθυμούμε επίλυση και επικεντρωνόμαστε στον αριθμό επτά μέχρι να δεχτούμε την απάντησή μας.
  • Για την ενεργοποίηση και καθαρισμό του Τσάκρα του Τρίτου Ματιού και του Λαιμού, οραματιζόμαστε μία μπλε δέσμη φωτός να εισέρχεται από το Τσάκρα του Λαιμού και μία μωβ από το Τσάκρα του Τρίτου Ματιού. Χαλαρώνουμε υπό την θεραπευτική αίσθηση των ενεργειακών κέντρων μας που δέχονται τη δράση των δύο δεσμών φωτός.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Channeling» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved