Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Chandelier.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Chandelier εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και είναι αρκετά σπάνιος. Χαρακτηρίζεται από τις μικρές έδρες σε σχήμα διαμαντιού που έχει στην αιχμή του. Το όνομά του προέκυψε από το γεγονός ότι εξαιτίας του σχηματισμού του παραπέμπει σε Κρυστάλλους που κουνιούνται καθώς κρέμονται από πολυέλαιο.

Chandelier-Crystals

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Chandelier απορροφά ενέργεια από τη βάση του και τη διαχέει μέσω των εδρών σε σχήμα διαμαντιού που περιλαμβάνει η αιχμή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Chandelier φανερώνει το φως που υπάρχει μέσα σε εμάς αλλά και σε κάθε οντότητα, επίπεδο και ύπαρξη. Μας υπενθυμίζει την διαρκή παρουσία της Ανώτερης Αρχής, και την αδιάκοπη σύνδεσή μας μαζί της. Μέσω του κρυστάλλου μπορούμε να ζητήσουμε απαντήσεις από τα Ανώτερα Επίπεδα, καθοδήγηση και προστασία, ενώ λειτουργεί εξαιρετικά στο να μας φανερώνει τα πραγματικά μας όρια. Με τη βοήθειά του λοιπόν μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πότε πρέπει να επιμείνουμε στο να προχωρήσουμε παρακάτω και πότε έχουμε φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων μας, και άρα έχει έρθει η ώρα να αφεθούμε στη ροή. Παράλληλα μας καθοδηγεί στο πώς να εκφράζουμε σωστά όσα επιθυμούμε, φέρνοντας στο φως σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις που μέχρι πρότινος αδυνατούσαμε να διακρίνουμε.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Μέσω του Κρυστάλλου ερχόμαστε σε επαφή με τα Ανώτερα Βασίλεια προκειμένου να εξοικειωθούμε με το φως που εμπεριέχεται στην πολύπλευρη και πολυδιάστατη ανθρώπινη φύση.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Chandelier σχετίζεται με την ομιλία και την όραση.

Χρησιμοποιείται:
Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Προκειμένου να έρθουμε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό μας, ξεκινάμε την πνευματική μας εργασία με τον διαλογισμό κρατώντας στο χέρι μας τον κρύσταλλο ως οδηγό μας. Αφότου ζητήσουμε με θέρμη να έρθει σε μας η ενθύμιση της ένωσής μας με το Ένα, με το Όλον, παραδινόμαστε στη ροή με σιγουριά και ασφάλεια. Ο κρύσταλλος θα μας βοηθήσει να λάβουμε τις ενέργειες, τις αλήθειες ή τις γνώσεις που έχουμε ανάγκη για την πνευματική μας εξέλιξη.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Chandelier» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved