Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Διπλής Αιχμής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Διπλής απόληξης  ή Διπλοτερματικός ή διπλά Τελειωμένος.

Μορφολογία: Οι Κρύσταλλοι Διπλής Αιχμής περιλαμβάνουν δύο πλευρές οι οποίες καταλήγουν σε μυτερές άκρες (αιχμές). Η κάθε μία αιχμή είναι συνήθως εξαγωνικού σχήματος, ενώ αρκετές φορές η μία άκρη σχηματίζεται τεχνητά ως δεύτερη αιχμή. Συνήθως συναντάμε τους κρυστάλλους με χαρακτηριστικά σημάδια στο εσωτερικό τους τα οποία τους προσδίδουν μοναδικότητα, υπάρχουν όμως και κρύσταλλοι που μπορεί να είναι σχεδόν διαυγείς.

Double Terminated

Δείτε εδώ το Άλμπουμ με τα προϊόντα και τις τιμές

Ενεργειακή διαδρομή: Ο κρύσταλλος Διπλής Αιχμής μπορεί να απορροφά, να ενισχύει και να εκπέμπει την ενέργεια ταυτοχρόνως και από τις δύο του άκρες.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Έχει τη δυνατότητα άμεσου συντονισμού με την διαίσθηση ενισχύοντας και την τηλεπάθεια. Αποτελεί σπουδαίο εργαλείο για τον καθαρισμό ή και την εξισορρόποηση των Τσάκρας, ενώ ενισχύει την ισορροπημένη ροή ενέργειας. Εξουδετερώνει τυχόν παλαιά μπλοκαρίσματα σε κάθε επίπεδο, ενώ απορροφά και μετουσιώνει την αρνητική ενέργεια σε θετική. Παράλληλα, λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ δύο στοιχείων –τόπων, ανθρώπων, Τσάκρας, επιπέδων κ.ο.κ.- ακόμα και μεταξύ Ύλης-Πνεύματος. Με τη βοήθειά του έχουμε τη δυνατότητα να υιοθετήσουμε μια θετική στάση απέναντι στον κόσμο και τη ζωή, ενώ η μορφολογία του και η ενεργειακή του διαδρομή παραπέμπουν στην ολότητα, την αυτάρκεια και την τελειότητα. Η ταυτόχρονη απορρόφηση, ενίσχυση και εκπομπή ενέργειας από τις δύο άκρες του, συμβολίζει τη ροή, τη μη-προσκόλληση στην ψευδαισθητική ασφάλεια της στασιμότητας. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κρύσταλλο για να μεταβιβάσουν θετική ενέργεια σε ένα οργισμένο, φοβισμένο ή αναστατωμένο παιδί ή προκειμένου να εναρμονίσουν τις μεταξύ τους ενέργειες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η μοναδική δύναμη του μεταμορφώνεται σε έναν ενεργειακό στρόβιλο και καθαρίζει άχρηστες, περιττές, λιμνάζουσες ενέργειες.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο κρύσταλλος αυτός παίζει το ρόλο της ενεργειακής γέφυρας, μπορεί να συνδέσει από τα οστά και τους τένοντες μέχρι και να ενώσει τα διαφορετικά επίπεδα και τις διαστάσεις. Βοηθά τον θεραπευτή να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες του θεραπευόμενου, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τη θεραπευτική ροή ενέργειας του μεν προς τον δε. Ενισχύει τις θεραπείες καθαρισμού, τονώνει τα ενεργειακά κέντρα, απορροφά την αρνητική ενέργεια, δημιουργώντας μια αρμονική ενεργειακή ροή σε όλα τα επίπεδα, κάτι που απομακρύνει την εκδήλωση ενδεχόμενων ασθενειών. Βοηθά στο να αφήσουμε πίσω μας εθισμούς και προσκολλήσεις σε καταστάσεις που περιορίζουν την πρόοδό μας.

Χρησιμοποιούνται: Υπάρχουν διπλές αιχμές φυσικές και τεχνητά κατασκευασμένες:
-Οι Φυσικές Διπλές Αιχμές Φυσικών Κρυστάλλων χρησιμοποιούνται σε ενεργειακούς καθαρισμούς, στην κατασκευή Οργονιτών, στην Κρυσταλλοθεραπεία και σε διάφορες εναλλακτικές τεχνικές.
-Οι Τεχνητές Διπλές Αιχμές Φυσικών Κρυστάλλων χρησιμοποιούνται ως θεραπευτικά και ενεργειακά εργαλεία.
Όλοι οι Κρύσταλλοι Διπλής Αιχμής χρησιμοποιούνται στον διαλογισμό, στο συνειδητό ονείρεμα, στην ενεργοποίηση του νερού, την εναρμόνιση επιπέδων, σε οποιαδήποτε θεραπευτική συνεδρία και σε κάθε δραστηριότητα που επιθυμούμε ενίσχυση ανταλλαγής ενέργειας μεταξύ δύο στοιχείων.

Τεχνικές:

  • Για να εναρμονιστείτε με τον κόσμο γύρω σας και να απομακρύνετε τυχόν αισθήματα διαχωρισμού από το Όλον, βρείτε ένα ήρεμο σημείο στο οποίο μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά χωρίς να σας διακόψουν κρατώντας στο δεξί σας χέρι έναν Κρύσταλλο Διπλής Αιχμής. Φανταστείτε μια δέσμη λευκού θεϊκού φωτός να εισέρχεται από τη μία αιχμή του κρυστάλλου, να τον διατρέχει σε όλο του το μήκος και να εξέρχεται από την άλλη του αιχμή μπαίνοντας κατευθείαν στο σώμα σας. Οραματιστείτε αυτή τη δέσμη φωτός να εισέρχεται αρμονικά στο σώμα σας και να το διαποτίζει συνδέοντάς το με τη Συμπαντική Ολότητα την οποία εκφράζει.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε τις τηλεπαθητικές σας ικανότητες, τοποθετήστε στον Κρύσταλλο Διπλής Αιχμής επάνω στο Τσάκρα του Τρίτου Ματιού.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Διπλής Αιχμής» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved