Δείτε εδώ τα Ρακ Γεωπαθολογίας 

xelonakitext

Ένα εξαιρετικό αντικείμενο για την προστασία από ακτίνες είναι ο καθαριστής ακτίνων RAC (raycleaner), ο οποίος δεν αντιμετωπίζει μόνο τις ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών, αλλά και ηλεκτροατομικές και ραδιενεργές ακτίνες, καθώς και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από ηλεκτρικές συσκευές όπως η τηλεόραση, ο υπολογιστής, οι συσκευές μικροκυμάτων κ.α., από κινητά τηλέφωνα και από την επίδραση των αγωγών ρεύματος υψηλής τάσεων.

Η λειτουργία του αντικειμένου RAC συνίσταται στο εξής: τα σωματίδια της ακτινοβολίας της ενώνονται με τα σωματίδια των επιμέρους βλαβερών ακτίνων που αναφέραμε πιο πάνω, τα μεταβάλλουν και τα καθιστούν αβλαβή. Η επίδρασή της βασίζεται στο ιδιαίτερο ενεργειακό πεδίο της που οφείλεται στο ειδικό της σχήμα σε συνάρτηση με το ιδιαίτερο υλικό από το οποίο αποτελείται. Το ειδικό σχήμα του RAC είναι κάθετο, ενώ σε οριζόντια θέση, το αντικείμενο RAC είναι αναποτελεσματικό με εξαίρεση την κατεύθυνση Βορρά-Νότου.

Οι ακτίνες του αντικειμένου RAC διαπερνούν την τοιχοποιία. Το αντικείμενο RAC κατασκευάζεται για χώρους και για ατομική χρήση.

Επειδή οι συσκευές RAC δεν μπορούν να φορτιστούν με αρνητικές ενέργειες, δεν χρειάζεται να γίνεται καθαρισμός τους από αυτές.

Η ακτίνα δράσης του αντικειμένου χώρων RAC είναι 19.88 μέτρα, πράγμα που αντιστοιχεί σε επιφάνεια 1.240 τετραγωνικών μέτρων. Εάν ο RAC χρειάζεται μόνο για ένα επίπεδο, μπορεί να τον κρεμάσει και ένας μη ειδικός σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Εάν όμως σκοπός είναι να προστατεύονται δύο ή περισσότεροι όροφοι, τότε το αντικείμενο χώρου RAC πρέπει να τοποθετηθεί από έναν ειδικά εκπαιδευμένο γεωπαθολόγο. Στο Ελληνικό Ινστιτούτο Γεωπαθολογίας μπορείτε να πληροφορηθείτε για το πού θα βρείτε στην Γερμανία ή την Ελλάδα γεωπαθολόγους που έχουν εκπαιδευθεί στην εργασία με τον RAC. Εάν δεν υπάρχει τέτοιος γεωπαθολόγος κοντά στην περιοχή όπου κατοικείτε, υπάρχει δυνατότητα να λάβετε οδηγίες για την σωστή τοποθέτηση του/των αντικειμένου/αντικειμένων RAC μετά από εκτίμηση των σχεδίων του εκάστοτε σπιτιού, οικοπέδου ή διαμερίσματος από έναν ειδικά εκπαιδευμένο γεωπαθολόγο. (πληροφορίες στην Γεωπαθολόγο Ράνια Σαρηγιάννη 2310 238849 και 6977313735)

To RAC κατασκευάζεται για χώρους και για ατομική χρήση.


*Όλα τα RAC είναι πλέον με διπλή επίστρωση πλατίνας.

Μπορείτε να αγοράσετε το RAC από το Ελληνικό Ινστιτούτο Γεωπαθολογίας και από γεωπαθολόγους με ειδική άδεια του Ινστιτούτου.

Προσοχή! Κυκλοφορούν κακές αντιγραφές του RAC που δεν λειτουργούν. Το γνήσιο RAC θα το βρείτε μόνο στο Ελληνικό Ινστιτούτο Γεωπαθολογίας και σε γεωπαθολόγους με ειδική άδεια του Ινστιτούτου. Θα το βρείτε στο κατάστημα μας που διαθέτει την ειδική άδεια, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από την Ράνια Σαρηγιάννη την Ειδικά εκπαιδευμένη Γεωπαθολόγο του Ίνστιτούτου Γεωπαθολογίας στο 2310 238849 και 6977313735

Διαβάστε για τις Γεωπάθειες εδώ.

Πηγή: Πολύτιμη ΓηΜήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved

rak