Menu
Your Cart

Ποιοι Είμαστε

Το Κατάστημα Λιανικής 

Η Επιχείρηση «Ουρανία Ν. Σαρηγιάννη» ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1991 έκτοτε η πορεία της στον επαγγελματικό χώρο, συνεχίζεται, χωρίς καμία διακοπή ή αλλαγή επωνυμίας. Σήμερα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Ιουστινιανού 18 στη Ρωμαϊκή Αγορά, πλησίον της Παναγίας Χαλκέων. Η Επιχείρηση διαθέτει τον διακριτικό εμπορικό τίτλο ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΗ και ασχολείται με την πώληση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών. Η επιχείρηση προσφέρει εμπειρία, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, τα ορυκτά, τα πετρώματα, τους κρυστάλλους  και  σημαντικές γνωσιολογικές πληροφορίες σχετικά με την Γεωλογία, την Γεμμολογία και την Κρυσταλλοθεραπεία. 

Τα τελευταία χρόνια οι εναλλακτικές θεραπείες κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Σήμερα είναι ευρέως γνωστές στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι νέες θεραπείες που στην πραγματικότητα, είναι οι πιο παλιές, σκοπό έχουν να φέρουν αρμονία και ισορροπία στα "κακώς κείμενα" της σύγχρονης ζωής. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τους ορυκτούς λίθους όταν καταλάβουν ότι, κάτι στη ζωή τους, δεν πάει καλά. Όταν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, όταν θέλουν να φύγει ή να σταματήσει κάτι που τους ενοχλεί αλλά και όταν θέλουν να έρθει ή να ξεκινήσει κάτι νέο και ευνοϊκό. Και φυσικά όταν νοιώθουν άτυχοι! Οι ιστορίες για τα Πετράδια ξεκινούν απαρχής του κόσμου και είναι άπειρες σε όλα τα έθνη. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι η γνώση αυτή υπήρχε σε όλο τον πλανήτη, σε εποχές που τα μέσα επικοινωνίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτα. Μία μικρή στροφή προς τον εαυτό και ο δρόμος προς τη Μητέρα Φύση ξεδιπλώνεται μπροστά σας. 

Η Πολύτιμη Γη εισάγει αυθεντικά ορυκτά και πετρώματα με ποικιλίες από όλο τον κόσμο και πωλώντας απευθείας σε σας, εξασφαλίζει  χαμηλές τιμές, σε εξαιρετική ποιότητα. Διαθέτει όλη την Τεχνογνωσία για να στηρίξει τις επιλογές σας και να σας προτείνει το καταλληλότερο είδος για κάθε χρήση.
 
Το E-Shop 
Το politimigi.gr έχει κωδικοποιημένα προϊόντα, ταξινομημένα Αλφαβητικά, ανά Είδος και Ποικιλία, ανά Κατηγορία και Υποκατηγορία, ανά Σχήμα και Μορφή, ανά Θεματολογία και Αντιστοιχία, με βάση τη Γεωλογία, τη Γεμμολογία και την Κρυσταλλοθεραπεία. Εάν αναζητάτε κάποιο λίθο και δεν μπορείτε να τον εντοπίσετε καλέστε στο 231 023 8849 και θα σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του ή τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε για να τον ανακαλύψετε. 
 
Λόγω της φύσης των ορυκτών και των πετρωμάτων, τα διαθέσιμα ακατέργαστα και φυσικά προϊόντα είναι μεταξύ τους όμοια αλλά όχι ίδια αλλιώς δεν θα ήταν φυσικά. Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλα το ίδιο σχήμα, μέγεθος, βάρος, υφή και χρώμα. Για το λόγο αυτό οι φωτογραφίες του politimigi.gr είναι εξαιρετικά επιμελημένες ώστε να παρουσιάζουν αληθοφανώς, τα προϊόντα, τις κατηγορίες και τα χαρακτηριστικά των λίθων που έχετε επιλέξει και θα παραλάβετε. 
 
Πέραν τον εμπορικών προϊόντων που υπάρχουν σε ποσότητες, υπάρχουν και τα πετρώματα που είναι μοναδικά, συλλεκτικά ή σπάνια και η διαθεσιμότητα τους  είναι συνήθως ένα τεμάχιο. Λόγω της ταυτόχρονης λειτουργίας του e-shop με το κατάστημα λιανική πώλησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης υπάρχει η πιθανότητα ένα προϊόν που εμφανίζεται στο e-shop ως διαθέσιμο να πωλείται την ίδια ακριβώς στιγμή από το κατάστημα λιανικής. Η «Πολύτιμη Γη» ενημερώνει άμεσα το e-shop για τις συγκεκριμένες πωλήσεις.  Σε περίπτωση που ένα μοναδικό προϊόν πωληθεί ταυτόχρονα  στο κατάστημα λιανική και στο e-shop, προτεραιότητα έχει το κατάστημα λιανικής. Άμεσα όμως ενημερώνεται ο πελάτης που απέστειλε ηλεκτρονικά την παραγγελία του, για τη μη διαθεσιμότητα του προϊόντος.