Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σύνθετου Χαλαζίας με Xλωρίτη.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Χαλαζίας με Χλωρίτη αναγνωρίζεται από τα κομμάτια, στίγματα ή περιοχές παρουσίας του ορυκτού στο εσωτερικό του.

chlo

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενός Σύνθετου Κρυστάλλου ενδυναμώνεται στο εσωτερικό του λόγω της ύπαρξης του Χλωρίτη σε συνδυασμό με τις ενισχυτικές ικανότητες του χαλαζία και διαχέεται αναλόγως με το σχήμα του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Χαλαζίας με Χλωρίτη έχει εξαγνιστικές και καθαριστικές ιδιότητες, όχι μόνο για το φυσικό μας σώμα, αλλά και για το αυρικό μας πεδίο. Καταπραΰνει και σταδιακά απομακρύνει κάθε συναίσθημα έντασης, όπως οργή, αγανάκτηση και απογοήτευση, απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα και περιοριστικές πεποιθήσεις, και μας βοηθά να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε δίνοντας ένα τέλος σε καταστάσεις που μας κρατάνε βαλτωμένους, μέσω της αποδοχής, της συγχώρεσης, και της παράδοσης στη ροή. Παράλληλα, οι ιδιότητές του είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες και για το χώρο, αφού μπορεί να τον καθαρίσει και να τον εξαγνίσει απομακρύνοντας αρνητικές ενέργειες. Αποτελεί εξαιρετικό θεραπευτικό βοήθημα και συσχετίζεται με το Τσάκρα της Καρδιάς.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο καθαρισμός σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα και η γαλήνη.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Τονώνει τον οργανισμό, βοηθά στην αποτοξίνωση και την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από την τροφή, έχει αντικαρκινική δράση και βοηθά στην αναγέννηση ιστών και κυττάρων.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, το Feng Shui, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, ως ελιξίριο, ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν Χαλαζία με Χλωρίτη σε κάποια περιοχή του σπιτιού που αισθανόμαστε ότι χρειάζεται ενεργειακό καθαρισμό, ή όπου πιστεύουμε ότι υπάρχει ένταση. Είναι ωφέλιμο να έχουμε έναν Χαλαζία με Χλωρίτη στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας μας, ιδίως εάν είναι μέρος με εντάσεις ή με πολύ κόσμο

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Χαλαζία με Χλωρίτη» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved