Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σύνθετου Χαλαζίας με Σιδηροπυρίτη.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitext

 

ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Χαλαζίας με Σιδηροπυρίτη αναγνωρίζεται από κομμάτια ή στίγματα του μετάλλου στο εσωτερικό του ή και επάνω στην εξωτερική του επιφάνεια.

pyr

Δείτε προιόντα του Σύνθετου Κρύσταλλου Χαλαζίας με Σιδηροπυρίτη.

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια ενός Σύνθετου Κρυστάλλου ενδυναμώνεται στο εσωτερικό του λόγω της ύπαρξης του σιδηροπυρίτη σε συνδυασμό με τις ενισχυτικές ικανότητες του χαλαζία και διαχέεται αναλόγως με το σχήμα του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Χαλαζίας με Σιδηροπυρίτη μας προσφέρει ενισχυμένες τις ενεργειακές δυνάμεις του μετάλλου. Πρόκειται για έναν λίθο που προσφέρει προστασία και χρησιμοποιήθηκε από τους Ινδιάνους της Νοτίου Αμερικής ως φυλακτό. Ενισχύει τις πνευματικές δυνάμεις, και μας βοηθάει να δούμε ξεκάθαρα πίσω από τα προσωπεία των ανθρώπων γύρω μας, κυρίως των πιο κοντινών μας. Μας προστατεύει από τις ακτινοβολίες και τις περιβαλλοντικές μολύνσεις, καθώς και από κινδύνους πάσης φύσεως. Ενδυναμώνει την αύρα μας ούτως ώστε να μην είναι τρωτή από αρνητικές ενέργειες, οντότητες ή επιθέσεις, και δημιουργεί γύρω μας μία προστατευτική ασπίδα σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η προστασία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η ενδυνάμωση.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Αποτρέπει τις βλάβες του DNA και ενισχύει την αποκατάσταση σωματικών διαταραχών ή δυσλειτουργιών.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την κρυσταλλοθεραπεία, για προστασία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Σε περίπτωση που αισθανόμαστε τρωτοί είναι ωφέλιμο να έχουμε μαζί μας έναν Χαλαζία με Σιδηροπυρίτη, είτε να τον φοράμε. Σε περιόδους που έχουμε την αίσθηση ότι βαλλόμαστε από αρνητικές ενέργειες, ο κρύσταλλος μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχό μας όταν βρίσκεται κοντά μας και μπορεί να εργαστεί προς όφελός μας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Χαλαζία με Σιδηροπυρίτη» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved