Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Πυραμίδα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Πυραμίδα αποτελείται από μια τετράγωνη βάση, από την οποία ξεκινούν τέσσερις πλευρές που συγκλίνουν στην κορυφή. Σε περίπτωση που πρόκειται για φυσικό σχηματισμό κρυστάλλου, όπως ο Αποφυλλίτης, η βάση μπορεί να μην είναι εντελώς τετράγωνη.

p-shape pyramid-crystal pyra

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος σε σχήμα Πυραμίδα απορροφά ενέργεια από τη βάση του, την ενισχύει στο εσωτερικό του και την εκπέμπει επικεντρωμένη από την κορυφή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος σε σχήμα Πυραμίδα μπορεί να απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα και αρνητικές ενέργειες. Μας γεμίζει με ζωτική ενέργεια, εξισορροπεί τα Τσάκρας, και σε περίπτωση που πρόκειται για τεχνητά σχηματισμένη πυραμίδα από κάποιο λίθο ενδυναμώνει τις αρχαίες ενέργειές του. Είναι πολύτιμοι σύντροφοι για τον διαλογισμό αλλά και ως θεραπευτικά εργαλεία. Μας βοηθούν να αντιληφθούμε τις ψυχικές μας ικανότητες, να ευθυγραμμιστούμε με τη Συμπαντική ενέργεια, να τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας καθώς και να αποκτήσουμε εσωτερική γαλήνη. Προστατεύει το σπίτι και την οικογένεια από αρνητικές ενέργειες και οντότητες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η ενίσχυση της ενέργειας του κρυστάλλου μέσω του σχήματος της Πυραμίδας.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Η Πυραμίδα μπορεί να ενδυναμώσει τον οργανισμό και να καταπραΰνει το άγχος και τις διαταραχές που προκαλούνται από αυτό.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση, για προστασία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο να τοποθετήσουμε έναν Κρύσταλλο σε Σχήμα Πυραμίδας σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού όπου θα προσφέρει προστασία και χαλαρωτικές δονήσεις.
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία Πυραμίδα για να ενδυναμώσουμε τη σύνδεσή μας με τα Ανώτερα Επίπεδα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Πυραμίδα» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved