Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Μετασχηματιστής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ένας Κρύσταλλος Μετασχηματιστής δεν έχει κάποια συγκεκριμένη μορφολογία. Μπορεί να είναι ένας οποιοσδήποτε κρύσταλλος χαλαζία που μετά από την πνευματική μας εργασία μαζί του μετατρέπει τις ιδιότητές του, το χρώμα ή τη σύστασή του.

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενεργειακή διαδρομή του Κρυστάλλου Μετασχηματιστή εξαρτάται από την κατηγορία κρυσταλλικής μορφής στην οποία εμπίπτει.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Εάν αντιληφθούμε ότι ο κρύσταλλός μας είναι ένας Μετασχηματιστής, είμαστε πολύ τυχεροί που έπεσε στα χέρια μας, καθότι μας διδάσκει με εξαιρετικό τρόπο την αρετή της προσαρμοστικότητας, καθώς και το ότι η ζωή αποτελείται από διαρκείς αλλαγές και κύκλους που μόλις ολοκληρώνεται ο ένας αρχίζει ο άλλος. Πιθανώς αρχικά να μπερδευτούμε διαπιστώνοντας τις ενεργειακές του μεταβολές, στην πορεία όμως μπορούμε να προσαρμοστούμε και να αφεθούμε σε αυτές και τα όσα έχουν να μας διδάξουν.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Μετασχηματιστής λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της ψυχής και της προσωπικότητάς μας.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενισχύει την προσαρμοστικότητα του σώματος σε περιόδους αλλαγών –εφηβεία, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση.

Χρησιμοποιείται:
Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Μετασχηματιστής» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved