Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Διαμαντένιο Παράθυρο.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ένας Κρύσταλλος Διαμαντένιο Παράθυρο ξεχωρίζει από την ύπαρξη ενός μικρού ή μεγάλου ρόμβου (παράθυρο) στο επάνω μέρος του, του οποίου η ανώτερη γωνία συνδέεται με μία γραμμή με την αιχμή του κρυστάλλου και η κατώτερη με τη βάση του.

Window1 diamondwindow

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος απορροφά ενέργεια από τη βάση του, ωστόσο η ενεργειακή ισχύς του ρόμβου –ή διαμαντένιου παραθύρου- είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς θεωρείται πύλη μέσω της οποίας ερχόμαστε σε επαφή με τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξής μας.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Διαμαντένιο Παράθυρο μας βοηθά να εξισορροπήσουμε τον πνευματικό με τον υλικό κόσμο, κρατώντας μας συνδεδεμένους με ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας ενώ παράλληλα διαχειριζόμαστε τα καθημερινά θέματα της ζωής μας. Φανερώνει τυχόν εμπόδια, φόβους ή περιοριστικές πεποιθήσεις τα οποία δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε, ξεσκεπάζει τις ψευδαισθήσεις επιτρέποντάς μας να δούμε με διαύγεια τις βαθύτερες αλήθειες. Διδάσκει την ανιδιοτελή αγάπη, και ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του ψυχικού μας κόσμου, βοηθώντας μας έτσι να ανακαλύψουμε τον πραγματικό σκοπό της ύπαρξής μας. Μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον να ανοιχτεί περισσότερο σε εμάς αν όταν μας μιλάει κρατάμε έναν Κρύσταλλο Διαμαντένιο Παράθυρο. Λέγεται ότι αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στην ανεύρεση χαμένων ανθρώπων, ζώων ή αντικειμένων, εάν προβάλλουμε την εικόνα του ανθρώπου, ζώου ή αντικειμένου μέσα στο παράθυρο του κρυστάλλου. Εάν βρεθούμε με έναν τέτοιο κρύσταλλο στα χέρια μας σημαίνει ότι έχει έρθει με σκοπό να μας βοηθήσει προσωπικά.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η ύπαρξη των διαμαντένιων παραθύρων επάνω στον κρύσταλλο μάς δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τα διαφορετικά επίπεδα ύπαρξης και συνειδητότητας, καθώς και να συνδεθούμε με τον Εσώτερο Εαυτό μας.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενισχύει τη νοητική διαύγεια.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, το Feng Shui, την κρυσταλλοθεραπεία, το ρέικι, την ενδοσκόπηση, για προστασία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Κρατώντας τον Κρύσταλλο Διαμαντένιο Παράθυρο, καθόμαστε σε ένα ήσυχο σημείο, κλείνουμε τα μάτια και επικεντρωνόμαστε σε ένα θέμα επάνω στο οποίο επιθυμούμε να έχουμε βαθύτερη θέαση ή να λάβουμε αξιόπιστες κατευθύνσεις. Προβάλλουμε αυτή την εικόνα μέσω του παραθύρου του κρυστάλλου, και με καθαρό νου τοποθετούμε την πλευρά του παραθύρου επάνω στο Τρίτο μας Μάτι. Αφηνόμαστε σε όσα έχει να μας μεταδώσει ο κρύσταλλος. Με αυτή την τεχνική μπορούμε να δούμε βαθύτερα μέσα σε καταστάσεις που μέχρι πρότινος ήταν ασαφείς.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Διαμαντένιο Παράθυρο» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved