Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σχήμα Ράβδος Βόγκελ.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Οι Ράβδοι Βόγκελ έχουν πάρει την ονομασία τους από τον Μαρσέλ Βόγκελ, βάσει των ευρημάτων και διδαχών του οποίου δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος κοπής των χαλαζιών. Πρόκειται για μία κοπή των εδρών στο χέρι, με φοβερή ακρίβεια, από την οποία δημιουργείται μία ειδική ράβδος διπλής αιχμής. Η δεκτική αιχμή του κόβεται ούτως ώστε να δημιουργεί μία γωνία 51 μοιρών, 51΄ και 51΄΄, όπως οι γωνίες της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Η γωνία της αιχμής πομπού είναι πιο έντονη, ενώ οι πλευρές της ράβδου είναι από τέσσερις και πάνω.

vogel vogelwand

Ενεργειακή διαδρομή: Η παχύτερη αιχμή του, η δεκτική ή θηλυκή, δέχεται την ενέργεια, η οποία ενδυναμώνεται στο εσωτερικό της ράβδου μέσα από τις πλευρές της και διαμορφώνεται αναλόγως με τον αριθμό τους. Κατόπιν εκπέμπεται σαν εστιασμένη ακτίνα laser από την λεπτότερη αιχμή, την αρσενική.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Αν και οι ιδιότητες της κάθε ράβδου διαφοροποιούνται αναλόγως με τον αριθμό των πλευρών με τις οποίες έχει διαμορφωθεί, σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για εξαιρετικά θεραπευτικά εργαλεία που έχουν προκύψει μετά από πολυετείς έρευνες και μελέτες του Μαρσέλ Βόγκελ. Εναρμονίζουν τα Τσάκρας, βοηθούν στην απομάκρυνση αρνητικών ενεργειών και σκοτεινών οντοτήτων που έχουν προσκολληθεί επάνω μας, απομακρύνουν τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και συντονίζουν τα ενεργειακά πεδία του σώματος. Μας φέρνουν σε επαφή με τη Συμπαντική Ροή Ενέργειας, και μας υπενθυμίζουν το σκοπό μας και το μονοπάτι μας ενώ ταυτόχρονα μας βοηθούν να παραμένουμε επικεντρωμένοι σε αυτά και να μην αφήνουμε εξωτερικές επιρροές να μας παρασύρουν. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μας βοηθά να συνδεθούμε με Ανώτερες Πνευματικές Οντότητες.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Οι Ράβδοι Βόγκελ έχουν ισχυρή θεραπευτική δράση με υψηλές και αγνές δονήσεις.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Με την κατάλληλη χρήση της ράβδου από έναν εξειδικευμένο θεραπευτή μπορούν να απομακρυνθούν διαφόρων ειδών παθήσεις και δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Οι Ράβδοι Βόγκελ εξαιτίας του ειδικού σχεδιασμού τους και της έντονα εστιασμένης ενέργειάς τους, είναι καλό να χρησιμοποιούνται μόνο από εξειδικευμένους θεραπευτές ή από άτομα που έχουν προηγουμένως λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χρήση τους. Ο τρόπος χειρισμού τους και ο προγραμματισμός τους χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Βόγκελ» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.


Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved