Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Trigger.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Trigger περιλαμβάνει έναν μικρότερο κρύσταλλο ο οποίος αναπτύσσεται επάνω σε κάποια πλευρά του ή στη βάση του.

Trigger trigger2 trigger

Ενεργειακή διαδρομή: Η ροή της ενέργειας μέσω του Kρυστάλλου Trigger κινείται εισερχόμενη από τη βάση του και εκδηλώνεται στην αιχμή του, ενώ μπορεί να ενταθεί άμα πιέσουμε τον μικρότερο κρύσταλλο.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Η ενέργεια του Κρυστάλλου Trigger είναι έντονη και στοχευμένη, κάτι που ενισχύει την ικανότητά μας για τη λήψη ορθών αποφάσεων. Προωθεί την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθηση, μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να διδαχθούμε από τα μαθήματα ζωής, ενώ ταυτόχρονα μας προστατεύει. Ο τρόπος ροής ενέργειας και η μορφολογία του τον κάνει χρήσιμο βοήθημα για έμπειρους εναλλακτικούς θεραπευτές.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Trigger, κυρίως όταν πρόκειται για χαλαζία, αποσκοπεί στην θεραπεία μας –σωματική, φυσική ή πνευματική.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου Trigger μπορούμε να επιτύχουμε σωματική τόνωση και αναζωογόνηση, ενώ προωθεί τη νοητική διαύγεια.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, το Feng Shui, το ρέικι, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, κρατώντας έναν Κρύσταλλο Trigger στο χέρι μας, ενισχύουμε τις ενεργειακές του δυνάμεις πιέζοντας με το δάχτυλό μας τον μικρότερο κρύσταλλο. Αφηνόμαστε στο αίσθημα προστασίας και συντροφικότητας που μας παρέχει καθ όλη τη διάρκεια του διαλογισμού μας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Trigger» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved