Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Trans Channeling.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Κρύσταλλος Dow.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Trans-channeling είναι συνδυασμός του Κρυστάλλου Channeling και του Κρυστάλλου Αναμεταδότη. Πρόκειται για έναν σπάνιο σχηματισμό που αποτελείται από τρεις κύριες επτάπλευρες έδρες μεταξύ των οποίων υπάρχουν τρεις δευτερεύουσες άρτιες τριγωνικές έδρες.

dow dow 1 imagesDow1

Ενεργειακή διαδρομή: Η ροή της ενέργειας μέσω του Kρυστάλλου Trans-channeling κινείται εισερχόμενη από τη βάση του και εκδηλώνεται στην αιχμή του μέσω των τριών επταγωνικών(7) και τριών τριγωνικών(3) πλευρών της.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Μεσολαβεί στην απόκτηση προσωπικής ή και συλλογικής σοφίας από ανώτερα επίπεδα του Πνευματικού Κόσμου και θεωρείται σπάνιο και σπουδαίο διδακτικό και θεραπευτικό εργαλείο. Στον Κρύσταλλο Trans-channeling η εκδήλωση της ενέργειας βασίζεται στην αριθμητική σειρά 7-3-7-3-7-3, ως συνδυασμός του Κρυστάλλου Channeling και του Αναμεταδότη. Οι αριθμοί ανταποκρίνονται στη σειρά με την οποία βλέπουμε τις έδρες του από πάνω. Το επτά ως αριθμός είναι ο αριθμός του μυστικισμού και εμπεριέχει μέγαλη δύναμη και πολλούς συμβολισμούς. Εκφράζει τον αναζητητή της αλήθειας, της σοφίας και της ενόρασης, τον μαθητή που αποζητά απαντήσεις, τον μύστη. Οι επταγωνικές έδρες αντιπροσωπεύουν τις επτά αρετές της συνειδητότητας: αγάπη, ελευθερία, έκφραση, γνώση, ειρήνη, χαρά και ενότητα. Συμβολίζουν επίσης τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου, τα επτά επίπεδα ύπαρξης ή και τα επτά Τσάκρας. Τα ενδιάμεσα τρίγωνα συμβολίζουν τη δύναμη της πυραμίδας που απορροφά και διαχέει το φως από τα ανώτερα βασίλεια στο γήινο. Ο αριθμός 3 που αντιπροσωπεύει τις τριγωνικές πλευρές μας φέρνει σε επαφή με τη δημιουργικότητα που εκφράζεται με χαρά, με τις αλήθειες που πρέπει να εξωτερικευτούν, με την ομιλία μέσω της οποίας διαδίδεται η σοφία.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Trans-channeling θεωρείται ένας από τους «Δώδεκα Κύριους Κρυστάλλους», είναι αφοσιωμένος στο κοινό καλό και βοηθά στην ενίσχυση της διαισθητικής επίγνωσης και τη σύνδεση με την Ολότητα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος Trans-channeling συνδέεται με το στομάχι, την ομιλία, την επίφυση και την αντιληπτική ικανότητα.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Όπως και με τους Κρυστάλλους Channeling και Αναμεταδότη, έτσι και με τον Κρύσταλλο Trans-Channeling η εργασία με σκοπό την ανταλλαγή ενεργειών και πληροφοριών πρέπει να γίνεται πάντοτε με προφυλάξεις. Καθότι υπάρχει η περίπτωση να λάβουμε ανακριβείς πληροφορίες και ανεπιθύμητες ενέργειες από αναξιόπιστα όντα, πριν ξεκινήσουμε την πνευματική μας εργασία με τον Κρύσταλλο ζητάμε πάντα προστασία, θεϊκό φως και καθοδήγηση από ανώτερα όντα. Η χρήση του Κρυστάλλου, καθότι εμπεριέχει έντονη ενεργειακή δύναμη, απαιτεί συγκέντρωση. Μετά τη διαδικασία του διαλογισμού και του προγραμματισμού του Κρυστάλλου, επικεντρωνόμαστε στις δονήσεις του και κατόπιν στο ζήτημα για το οποίο επιθυμούμε απαντήσεις. Καθαρίζουμε το νου μας και αφηνόμαστε στη ροή πληροφοριών ή ενεργειών, φροντίζοντας πάντα να θυμόμαστε ότι κάθε πληροφορία που δεν αφορά το συνολικό καλό και εμπεριέχει σκοπιμότητες, δεν έχει προέλθει από τα ανώτερα πνευματικά βασίλεια, άρα απορρίπτεται.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Trans-Channeling» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved