Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Τηρητής Αρχείων.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.

xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Φύλακας Αρχείων.

Μορφολογία: Ο Τηρητής Αρχείων αναγνωρίζεται από τις τριγωνικές εγχαράξεις που υπάρχουν σε μία ή περισσότερες πλευρές του. Αυτές οι εγχαράξεις ποικίλλουν σε μέγεθος και αριθμό. Άλλες φορές μπορεί να είναι ένα μικρό τρίγωνο σε μία έδρα, άλλες να βλέπουμε όλη την πλευρά γεμάτη τρίγωνα, ή ακόμη και τρίγωνα που μπλέκονται μεταξύ τους.

record recordkeeper 500 record keeper500

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια που υπάρχει στο σημείο όπου βρίσκεται το τρίγωνο –ή τα τρίγωνα, σε περίπτωση που είναι περισσότερα από ένα- είναι πολύ έντονη, καθώς το τρίγωνο θεωρείται μάτι του κρυστάλλου και πύλη.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Η προσέλκυση ενός τέτοιου κρυστάλλου είναι σπάνια και πολύτιμη, μιας και οι δυνάμεις του θεωρούνται ισχυρές. Ο Κρύσταλλος Τηρητής Αρχείων εμπεριέχει όλη τη γνώση και τη σοφία, και μέσω αυτού μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα αρχεία των όσων υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν εδώ αλλά και σε άλλους κόσμους, στα Ακασικά Αρχεία. Λέγεται ότι έχουν προγραμματιστεί από Ανώτερα Όντα, ενώ συσχετίζονται και με τους πολιτισμούς της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Κάθε κρύσταλλος μεταβιβάζει διαφορετικού είδους γνώσεις σε κάθε άνθρωπο. Το να εργαστούμε μαζί τους χρειάζεται υπομονή από μέρους μας, ενώ υπάρχει και η περίπτωση να μην λάβουμε –ή ορθότερα να μην αντιληφθούμε ότι λάβαμε- καμία απάντηση ή γνώση. Όπως και να έχει, ο κρύσταλλος μάς μεταβιβάζει τα μηνύματα που είμαστε έτοιμοι να λάβουμε, ενώ παράλληλα μας συνδέει με τη Συμπαντική Ενεργειακή Ροή, δίνοντάς μας ισορροπία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Μας βοηθά να εξερευνήσουμε και να κατανοήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και είναι αρωγός στη γενική μας πρόοδο. Όπως είναι αυτονόητο, είναι εξαιρετικά πολύτιμος σύντροφος τόσο για τον διαλογισμό, όσο και για τη γενικότερη πορεία ζωής μας.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Να μας παρέχει πρόσβαση στην Ανώτερη Πνευματική Σοφία.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Τονώνει τον οργανισμό, δίνει ζωτικότητα και ενεργητικότητα και αποτρέπει την εξάντληση και την εμφάνιση ασθενειών σχετιζόμενων με αυτή.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, το Feng Shui, τις αναδρομές, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Η πνευματική εργασία με έναν Κρύσταλλο Τηρητή Αρχείων βασίζεται στους σωστούς χειρισμούς από πλευράς μας. Καθώς λοιπόν ξεκινάμε την κοινή μας πορεία, φροντίζουμε να έχουμε ανοιχτό μυαλό, να μην είμαστε επικριτικοί ή προκατειλημμένοι, και να μην έχουμε συγκεκριμένες προσδοκίες σε ότι αφορά το αποτέλεσμα. Ο Κρύσταλλος Τηρητής Αρχείων εργάζεται αποτελεσματικότερα και ωφελιμότερα μαζί μας όταν του δείχνουμε εμπιστοσύνη και αφηνόμαστε στα όσα έχει εκείνος να μας μεταδώσει και όχι όντας προσκολλημένοι στα όσα εμείς θέλουμε να λάβουμε.
Ευρισκόμενοι πάντα σε διαλογιστική κατάσταση, ή σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης, αφήνουμε τον εαυτό μας να συνδεθεί με τον κρύσταλλο και τις ενέργειές του. Αφιερώνουμε χρόνο σε αυτή τη σύνδεση και φροντίζουμε να μην είμαστε βιαστικοί και απαιτητικοί στο να λάβουμε τις απαντήσεις που εμείς επιθυμούμε. Όταν αισθανθούμε ότι έχουμε συντονιστεί με τον κρύσταλλο, μπορούμε να τρίψουμε ελαφριά με το δάχτυλό μας τις τριγωνικές του εγχαράξεις, οραματιζόμενοι ότι έτσι «ανοίγουμε» το βιβλίο των συμπαντικών αρχείων.
Καθότι θεωρείται ότι συνδέεται με τις ενέργειες του νερού, συσχετίζεται με τη Βόρεια περιοχή ενός δωματίου ή σπιτιού σύμφωνα με το Feng Shui και είναι καλό να τοποθετήσουμε έναν ή δυο κρυστάλλους εκεί.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Τηρητής Αρχείων» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved