Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σύνδεση Χρόνου.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Οι Κρύσταλλοι Σύνδεσης Χρόνου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: την αριστερή (σύνδεση με παρελθόν) και τη δεξιά (σύνδεση με μέλλον). Αναγνωρίζονται από το μικρό παραλληλόγραμμο ή τρίγωνο που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τις έδρες του και κατηγοριοποιούνται σε αριστερούς ή δεξιούς αναλόγως με την κλίση που έχει αυτό το σχήμα όταν κοιτάζουμε τον κρύσταλλο από εμπρός με την αιχμή του να δείχνει προς τα πάνω.

timeline future500 timelinkpast

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Σύνδεση Χρόνου απορροφά ενέργεια από τη βάση του, τη συγκεντρώνει στο εσωτερικό του και την εκπέμπει από την αιχμή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου Σύνδεση Χρόνου μπορούμε να λάβουμε συγκεκριμένες κατευθύνσεις είτε από το παρελθόν -με την κλίση του παραλληλόγραμμου προς τα αριστερά, οπότε και έχουμε έναν κρύσταλλο που μας συνδέει με το παρελθόν- είτε από το μέλλον -με τον κρύσταλλο που το παραλληλόγραμμό του κλίνει προς τα δεξιά. Με τον κρύσταλλο που μας συνδέει με το παρελθόν μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα ποια περασμένα γεγονότα ή συμπεριφορές της ζωής μας εξακολουθούν να έχουν αντίκτυπο στο παρόν μας καθώς και το ποιες είναι οι ρίζες της αιτίας της κάθε παρούσας κατάστασης προκειμένου να εργαστούμε επάνω σε αυτές και να τις επιλύσουμε -ή να αποφύγουμε να τις επαναλάβουμε στο μέλλον. Απεναντίας, ο κρύσταλλος που μας συνδέει με το μέλλον μας βοηθά να οραματιστούμε μια επιθυμητή κατάσταση την οποία θέλουμε να επιτύχουμε και είτε να βρούμε τις κατάλληλες κατευθύνσεις για να βρεθούμε εκεί είτε να μας αποκαλυφθεί το εάν πραγματικά είναι μια τέτοια έκβαση ωφέλιμη για εμάς.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Η αποκάλυψη παρελθοντικών αιτιών που καθορίζουν την παρούσα μας κατάσταση, ή κατευθύνσεων που θα ορίσουν τη μελλοντική μας.

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Σύνδεση Χρόνου απορροφά ενέργεια από τη βάση του, τη συγκεντρώνει στο εσωτερικό του και την εκπέμπει από την αιχμή του.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Κρύσταλλος με το παραλληλόγραμμο με αριστερή κλίση τονώνει τη μνήμη και ενισχύει την ανάκληση πληροφοριών από το παρελθόν, γι αυτό και είναι χρήσιμος σε περιπτώσεις βλάβης της μνήμης. Ο Κρύσταλλος με το παραλληλόγραμμο με δεξιά κλίση βοηθά σε καταστάσεις ατονίας και κόπωσης, προσδίδει ζωτικότητα, ενίσχυση και επικέντρωση στο στόχο.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Μέσω ενός Αριστερόστροφου Κρυστάλλου Σύνδεσης Χρόνου μπορούμε ενώ βρισκόμαστε σε διαλογιστική κατάσταση να ζητήσουμε να μας αποκαλυφθούν πληροφορίες από το παρελθόν σχετικά με ζητήματα που αντιμετωπίζουμε στο παρόν. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε από τον Κρύσταλλο να μας βοηθήσει να θυμηθούμε πιο καθαρά γεγονότα που δεν μπορούμε να ανακαλέσουμε ξεκάθαρα.
  • Με τη βοήθεια ενός Δεξιόστροφου Κρυστάλλου Σύνδεσης Χρόνου και ενώ βρισκόμαστε σε κατάσταση χαλάρωσης ή διαλογισμού, οραματιζόμαστε έντονα την κατάσταση την οποία αισθανόμαστε ότι είναι ωφέλιμη για εμάς και φανταζόμαστε ότι την έχουμε ήδη επιτύχει, εστιάζοντας το βλέμμα μας στο παραλληλόγραμμο του Κρυστάλλου. Όταν νιώθουμε ότι χάνουμε την δυναμικότητα ή τη θέλησή μας να επιτύχουμε τον στόχο μας αυτόν, έχουμε τον Κρύσταλλο κοντά μας και φροντίζουμε κοιτάζοντάς τον να θυμόμαστε εκείνο το συναίσθημα πραγμάτωσης που είχαμε αρχικά βιώσει μέσω του οραματισμού.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Σύνδεση Χρόνου» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved