Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σύμπλεγμα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ένας Κρύσταλλος Σύμπλεγμα αποτελείται από τις αιχμές πολλών κρυστάλλων, διαφορετικών μεγεθών και προσανατολισμού, οι οποίες όμως δεν έχουν απαραιτήτως κοινή βάση.

krustallos-sumplegma krustallos-sumplegma2 crystal-cluster crystal-cluster2

Δείτε εδώ συμπλέγματα χαλαζία.

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Σύμπλεγμα εκπέμπει την ενέργεια αρμονικά στο χώρο γύρω του προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ έχει την ικανότητα να καθαρίζει την αρνητική ενέργεια.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Με τη βοήθεια ενός Κρυστάλλου Σύμπλεγμα μπορούμε να διατηρούμε τον χώρο μας «καθαρό» ενεργειακά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αρμονία και τη θετική ροή ενέργειας στο σπίτι –ή το χώρο που έχουμε επιλέξει να τον τοποθετήσουμε. Συμβολίζει την κοινότητα, τη συλλογικότητα, και βοηθά στη συναισθηματική εξισορρόπηση. Βοηθά να επιτύχουμε άνοδο της συνειδητότητας, και συμβάλει στον καθαρισμό και εναρμονισμό των Τσάκρας. Επίσης εναρμονίζει την ενέργεια δύο ατόμων που διαλογίζονται εάν μπει ανάμεσά τους.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο Κρύσταλλος Σύμπλεγμα λειτουργεί έντονα ως καθαριστής και εναρμονιστής ενεργειών.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Εξισορροπεί δυσαρμονίες και δυσλειτουργίες του σώματος.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου και των υπόλοιπων κρυστάλλων, στις αναδρομές, στην κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:

  • Είναι πολύτιμος ενεργειακός καθαριστής του χώρου. Τον τοποθετούμε σε σημεία που αισθανόμαστε ότι υπάρχει λιμνάζουσα ενέργεια και τον αφήνουμε να τη μετατρέψει σε ευεργετική.
  • Μπορούμε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσουμε έναν Κρύσταλλο Σύμπλεγμα για να καθαρίσουμε άλλους, μικρότερους κρυστάλλους, ακουμπώντας τους επάνω στην επιφάνειά του. Τους αφήνουμε εκεί όλη νύχτα και το πρωί είναι έτοιμοι!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Σύμπλεγμα» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved