Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Σπειροειδής.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.

xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Σπειροειδής Κρύσταλλος είναι ιδιαίτερα σπάνιος και αναγνωρίζεται από τη χαρακτηριστική συστροφή που ξεκινά από τη βάση του και φτάνει μέχρι την αιχμή του. Ενδεχομένως η συστροφή να διακόπτεται αρκετές φορές και να συνεχίζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

crystal-sriral spiralquartzcrystals

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια σε έναν Σπειροειδή Κρύσταλλο απορροφάται από τη βάση του, εντείνεται ανεβαίνοντας προς την απόληξή του μέσω των σπειρών και εκπέμπεται από την αιχμή του.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Σπειροειδής Κρύσταλλος, μέσω της μορφολογίας του, μας διδάσκει την προσαρμοστικότητα στις αλλαγές της ζωής, καθώς η εξέλιξή του δεν σταμάτησε απλά μετατράπηκε μέσω διαφορετικών κατευθύνσεων της διαμόρφωσής του. Μας καθοδηγεί όταν αισθανόμαστε «χαμένοι», όταν δεν ξέρουμε ποιος είναι ο κατάλληλος δρόμος για εμάς, ή όταν μπερδευόμαστε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Δια μέσω ενός Σπειροειδούς Κρυστάλλου προσελκύεται η Συμπαντική Ενέργεια στο σώμα, απομακρύνεται κάθε ενεργειακό μπλοκάρισμα και ενεργοποιείται η άνοδος της Κουνταλίνι. Εναρμονίζει και εξισορροπεί τα Τσάκρας καθώς και την αρσενική-θηλυκή ενέργεια.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Μας καθοδηγεί στο να μη χάνουμε το μονοπάτι μας ακόμα και όταν οι συνθήκες γύρω μας αλλάζουν.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Φέρνει ενεργητικότητα και νοητική διαύγεια.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Μπορούμε να εργαζόμαστε καθημερινά με έναν Σπειροειδή Κρύσταλλο, χρησιμοποιώντας τον στο διαλογισμό, ούτως ώστε να μας συνδέει με τη Συμπαντική ζωτική ροή ενέργειας. Είναι ωφέλιμο να τον έχουμε κοντά μας και να αποφεύγουμε να αφήνουμε άλλους να έρχονται σε επαφή μαζί του.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Σπειροειδείς» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved