Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Πύλη (Άνοιγμα).

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Άνοιγμα.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Πύλη αναγνωρίζεται από ένα (ή περισσότερα) χαρακτηριστικό βαθούλωμα στην επιφάνειά του, του οποίου το μέγεθος είναι αρκετό για να μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο υγρό. Σε αντίθεση με τη μικρότερου μεγέθους οπή του Κρυστάλλου Κλειδί, το βαθούλωμα του Κρυστάλλου Πύλη έχει πιο καμπυλωτό σχήμα και είναι πιο βαθύ.

gateway2 091213 gateway

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια που συγκεντρώνει ο Κρύσταλλος Πύλη γύρω από το σημείο της οπής είναι έντονη και ταυτόχρονα ελκτική.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Πύλη ενισχύει τις ψυχικές μας ικανότητες, την ενόραση καθώς και τη διορατικότητά μας. Μας συνδέει με Ανώτερα Επίπεδα, βοηθώντας μας να ανακτήσουμε από εκεί πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες. Συμβολίζει την πολυδιάστατη υπόσταση και αποτελεί πολύτιμο θεραπευτικό βοήθημα. Το υγρό που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει η οπή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπευτικό ελιξήριο πολύτιμου λίθου.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ο κρύσταλλος αποτελεί πύλη εισόδου σε άλλα Βασίλεια, αλλά και σε ταξίδια στον χρόνο.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο για τη διάγνωση σωματικών ασθενειών.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Κρατώντας έναν Κρύσταλλο Πύλη, κι ενώ βρισκόμαστε σε διαλογιστική κατάσταση, ή σε κατάσταση χαλάρωσης, επικεντρώνουμε το βλέμμα μας στο σημείο της οπής του. Θεωρούμε ότι είναι μία πύλη την οποία θα διαβούμε προκειμένου να συνδεθούμε με Ανώτερα Βασίλεια ή με κάποιο διαφορετικό χρονικό σημείο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Πύλη» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved