Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Προγονική Γραμμή Χρόνου - Χρονογέφυρα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Προγονική Γραμμή χαρακτηρίζεται από ένα εμφανές επίπεδο τοίχωμα στο πλάι του, το οποίο ξεκινάει από τη βάση του και φτάνει μέχρι την απόληξή του.

crystal-timeline krystalos-xronogefyra

Ενεργειακή διαδρομή: Η ενέργεια απορροφάται από τη βάση του κρυστάλλου και ενδυναμώνεται στο εσωτερικό του, όπου πολλές φορές υπάρχει ένα ρήγμα που μαρτυρά την παρελθοντική χρονική στιγμή όπου βρίσκεται το σημείο της οικογενειακής οδύνης.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο Κρύσταλλος Προγονική γραμμή εργάζεται για την αποκάλυψη οικογενειακών θεμάτων από το παρελθόν. Βοηθά στο να φανερωθεί η ρίζα της οικογενειακής ασθένειας ούτως ώστε αυτή να θεραπευτεί. Αν και η θεραπεία λαμβάνει χώρα στο παρόν, εφαρμόζεται στο παρελθοντικό ζήτημα μέσω της σύνδεσης, λειτουργώντας κατά συνέπεια προς όφελος των μελλοντικών γενεών.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Να αποτελέσει συνδετικό κρίκο με το παρελθόν και τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτό.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενδυναμώνει τη θεραπεία ασθενειών.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Καθώς βρισκόμαστε σε κατάσταση διαλογισμού, μπορούμε να συντονιστούμε με τον Κρύσταλλο Προγονική Γραμμή και τις ενέργειές του κρατώντας τον στο χέρι μας. Εάν φέρουμε στο νου μας το ζήτημα του οποίου τις ρίζες αναζητούμε στο παρελθόν, ο κρύσταλλος θα μας βοηθήσει στο να λάβουμε τις πληροφορίες από την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Προγονική Γραμμή» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved