Δείτε εδώ τα Προϊόντα του Κρύσταλλου Πεταλίδα.

Αναλυτικές ιδιότητες του λίθου. Οι πληροφορίες αφορούν μόνο τους Αυθεντικούς Πολύτιμους Λίθους.


xelonakitextΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ: 
Ανήκει στα Πυριτικά-Τεκτοπυριτικά ορυκτά και είναι Οξείδιο του Πυριτίου. Έχει σκληρότητα 7 και Τριγωνική / Εξαγωνική κρυσταλλική δομή. Το σχήμα και η διαμόρφωσή του είναι αποτέλεσμα της φυσικής δομής του Χαλαζία. Βρίσκεται ως μεμονωμένη αιχμή ή αποτελεί μέρος ενός Συμπλέγματος Κρυστάλλων Χαλαζία. 

ΧΡΩΜΑ: Ο Χαλαζίας εκτός από την κλασσική διάφανη εμφανισή του, έχει αρκετά χρώματα και ποικιλίες.

Άλλες συνώνυμες ονομασίες: Νεραϊδόσκονη.

Μορφολογία: Ο Κρύσταλλος Πεταλίδα χαρακτηρίζεται από πολλούς μικρούς κρυστάλλους που καλύπτουν τοπικά ή εντελώς έναν μεγαλύτερο.

barnacle barnaclequartz

Ενεργειακή διαδρομή: Ο Κρύσταλλος Πεταλίδα έχει έντονο ενεργειακό πεδίο γύρω του, ιδίως στα σημεία όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι μικρότεροι κρύσταλλοι.

Κρυσταλλική Ενέργεια: Ο μεγάλος κρύσταλλος εμπεριέχει τη Θεϊκή Σοφία και την εμπιστοσύνη, προσελκύοντας έτσι τους μικρότερους κρυστάλλους. Συμβολικά, οι μικρότεροι κρύσταλλοι μπορούν να θεωρηθούν διδάγματα που έχουμε αποκομίσει κατά την πορεία της ζωής μας. Θεωρείται ιδιαίτερα δυνατός σύντροφος κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, καθώς μας βοηθά νεα έρθουμε σε επαφή με την Αρχαία Γνώση. Αποκαλύπτει τις αιτίες προβλημάτων της οικογένειας, της κοινότητας ή γενικότερα οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης ομάδας ανθρώπων, και μας κατευθύνει στην εξεύρεση των καταλληλότερων λύσεων. Απομακρύνει το αίσθημα διαχωριστηκότητας, ενισχύει τη συναδελφικότητα και τη συνεργασία, ενώ ταιριάζει πολύ και σε ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται σε επαγγέλματα-λειτουργήματα, όπως π.χ. οι δάσκαλοι. Επιπλέον μας υποστηρίζει σε περίπτωση που βιώνουμε την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Ειδικός ενεργειακός σκοπός: Ένας Κρύσταλλος Πεταλίδα βοηθά την εναρμόνιση μιας ομάδας –κοινότητα, κοινωνία, οργανισμός κτλ- και τη συνδέει με την Ανώτερη Σοφία ούτως ώστε να μπορούν όλοι να εργάζονται και να συνεργάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά.

Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ενισχύει τη γονιμότητα και τη νοητική εγρήγορση.

Χρησιμοποιείται: Στον διαλογισμό, τις αναδρομές, την κρυσταλλοθεραπεία, τη θεραπεία των Τσάκρας, την ενδοσκόπηση ή γενικότερα ως ενεργειακό και θεραπευτικό εργαλείο.

Τεχνικές:
Η παρατήρηση της μορφολογίας ενός Κρυστάλλου Πεταλίδα μπορεί να μας παρέχει ισχυρές γνώσεις και συνειδητοποιήσεις, γι’ αυτό εάν εργαζόμαστε με έναν τέτοιο κρύσταλλο αξίζει κατά τη διάρκεια της πνευματικής μας εργασίας να αφιερώνουμε χρόνο στο να τον παρατηρούμε. Η πορεία ζωής του έχει να μας μεταφέρει πολύτιμα διδάγματα και νοήματα, τα οποία μπορούμε να ενσωματώσουμε στη δική μας ζωή

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ:
Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Σε όλα τα ζώδια.
Αντιστοιχεί στα Τσάκρας: της Κορυφής καθώς και σε όλα τα Τσάκρας.

Οι πληροφορίες αφορούν μόνο μορφές και σχήματα που προκύπτουν από Φυσικούς Κρυστάλλους.
*Οι κρύσταλλοι «Πεταλίδα» προγραμματίζονται και διατηρούν τις ιδιότητες των λίθων που εκπροσωπούν. O κρύσταλλος δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν διακατέχεστε από αμφιθυμία, διλήμματα, σύγχυση, διαταραχή ή ο προγραμματισμός του κρυστάλλου γίνεται μόνο για εγωιστικούς λόγους.

Πηγή: Πολύτιμη Γη  



Μήνυμα προς τους Επισκέπτες

Σχετική Βιβλιογραφία

Έρευνα - Επιμέλεια

Ράνια Σαρηγιάννη

Γεωπαθολόγος - Γεμμολόγος

© 1991-2021 politimigi.gr - All Rights Reserved